Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Khazul 10-03-2007 16:59

Conrad Ma'fer new(b) owner powraca xd

Ja 15:46:30
ladnie levele wybijasz z conrada :(
Ja 15:46:50
101 lvl juz, a byl 113?
Ja 15:47:12
o kurwa 8 i 10 sorc cie ujebali
Ja 15:47:13
:(
Wysoki 15:50:25
lol
Wysoki 15:50:41
wiesz ze ja na allegro sprzedaje konrada i robie walki
Wysoki 15:50:45
--.--
Ja 15:50:56
super
Ja 15:50:56
:)
Wysoki 15:50:59
800zl ju zarobilem i mpa
Wysoki 15:51:01
idioto
Ja 15:51:08
juz zaczynasz wyzywac :<
Ja 15:51:16
ale powiedz mi jak mogl go ubic 8 i 10 sorc:(
Wysoki 15:51:23
no to na glowno piszesz
Wysoki 15:51:33
skad moge wiedziec
Wysoki 15:51:37
dac ci kolesia gg
Wysoki 15:51:37
?
Wysoki 15:53:23
chcesz kupic conrada? ;>
Ja 15:53:36
i stracic go?
Wysoki 15:53:41
nom
Ja 15:54:06
nie plis
Wysoki 15:54:26
nie to nie nie wiesz co tracisz
Wysoki 15:54:32
bys moze 3h pogral
Ja 15:55:14
no niewiem co trace
Ja 15:55:19
powiedz mi
Ja 15:55:24
co mozna takim pallkiem robic?
Wysoki 15:55:30
pogralbys 3 h
Wysoki 15:55:36
pkowac

Jendym słowem nie polecam licytować Conrada na allegro. Wałek, strata pieniędzy, niepotrzebne nerwy. Jak cos IP zioma moge podać gdyby komus było potrzebne ;-) ( mówię o ludziach których wyrolował, nie o "hakerach")

Mazurxx 10-03-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1309745)
Ktory raz to slyszymy juz?... Vision vs. Aberratio- o wiele wiecej osob w Aberratio, jednak dostali w dupe... Dolaczylo do wojny Dusskiness, i sklad byl o wiele wiekszy niz obecnie, i co? Taif padl, we fragach vision wygrywa... Watpie zeby byla to duza roznica, no moze pomijajac fakt ze duss maja teraz kogos kto im bedzie blokowal. Zaraz ktos powie ze co to fragi, jesli to sa sneaki, i duss maja wiecej kasy...
Otoz, sneaki dzialaja, moze nie od razu, ale po jakims czasie morale duss powoli moze zaczac spadac, bedac bezwladna gildia przeciw vision, nie wiem czy duss wytrzymaja duzo bez expienia, lub caly czas ogladajac sie czy sie na nich nie czai. Do opena doszlo pare razy, i dostali duss po dupach... Watpie ze doczekamy sie opena wkrotce, bo Duss maja zbyt wielu sorcow, i jest to bezsensowne isc na war, kiedy niektorzy sa na 1 srednie combo duss...
Nooo rozpisalem sie, zegnam!:D

Święte słowa... :)))
Pzdr.

jit 10-03-2007 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1309494)
A jak ty to sobie wyobrazasz? Co? Mieli mu napisac zeby z Imargamem poszedl na solo na trolach w ab?lol
Metoda za bardzo sie nie liczy, liczy sie efekt:) Jakby tak ludzie honorowo wojny prowadzili ze zawsze powinny byc wyrownane szanse, to wogle by nie bylo fragow...

Metody sie nie licza, liczy sie efekt..
Ale dolaczenie sie jamesa to zdrada, kurestwo i noz w plecy tak?
heh, zabawne :baby:

Moralnosc Kalego sie klania.

jit 10-03-2007 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1309386)
@up: Wez juz wyjdz, Charli powiedzial na forum ze nie jestes Foxym, a teraz sie za Jitveya podajesz omg zalosne

Nie wiem kim jest, i w sumie mnie to srednio interesuje, ale Jitveyem na pewno nie.
Moze byl, whatever ale juz nie jest, to wiem na bank ;)

Masywny_Titania 10-03-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jit (Post 1310025)
Metody sie nie licza, liczy sie efekt..
Ale dolaczenie sie jamesa to zdrada, kurestwo i noz w plecy tak?
heh, zabawne :baby:

Moralnosc Kalego sie klania.

Ja mowilem o pvp i sneak atakach, a nie o ludziach ktorzy w mowia ci jedno, a robia dokladnie co innego.

jit 10-03-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1310067)
Ja mowilem o pvp i sneak atakach, a nie o ludziach ktorzy w mowia ci jedno, a robia dokladnie co innego.

Brak zasad to brak zasad.
Nie mozna deklarowac czesciowego braku, tak jak nie mozna wysiasc czesciowo z jadacego pociagu!
Troche konsekwencji..

Masywny_Titania 10-03-2007 20:57

Ok, masz racje tym razem, ale dalej wydaje mi sie ze to troche co innego, sneak attack to jest normalka, a ludzie ktorych uwazasz za przyjacieli, odwracajacy sie na druga strone to co innego...
No ale przyznalem Ci racje ;)

eloelo520 10-03-2007 21:09

widze , zescie sie rozszaleli placki wy moje

sachar czy jak ci tam - wez zmien nick na suchar + prowadzisz fajne monologi

moczykij muah <3

Reloop 10-03-2007 21:18

Moczykij hacka miał?? Czy zły dzień xD

Kowalskyrotfl 10-03-2007 21:25

Omg ale zaplon... Tak, moczykij mial hacka... A co do Vision vs. Duskiness to teraz Vision duzo stracilo tracac Spaawa, chociaz mniej stracilo niz Duskiness zyskalo bo Vision ma na bloka Imargama ciagle a duski nie mialy nikogo takiego wlasciwie... Ja bylem za Vision ale przez to co zrobili Spaawowi jestem teraz za duskami bo to bylo lamerstwo jakich malo...

MarS 10-03-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kowalskyrotfl (Post 1310462)
Omg ale zaplon... Tak, moczykij mial hacka... A co do Vision vs. Duskiness to teraz Vision duzo stracilo tracac Spaawa, chociaz mniej stracilo niz Duskiness zyskalo bo Vision ma na bloka Imargama ciagle a duski nie mialy nikogo takiego wlasciwie... Ja bylem za Vision ale przez to co zrobili Spaawowi jestem teraz za duskami bo to bylo lamerstwo jakich malo...

jedyni którzy stracili to duskiness :) spaaw i tak doszedłby do dusków z tym że na 200 lvlu, tak - zrobił to na 196 a w aktualnej sytuacji do 200 mu dalej niż z rooka do 100 :)

Kowalskyrotfl 10-03-2007 21:32

Zgadzam sie z toba ale nie zupelnie jest tak jak mowisz... Prawda, Duskiness stracilo bo Spaaw ma nizszy lvl ale Vision stracilo Spaawa, a pozatym zanim by wbil ten 200 lvl to kto wie czy by jeszcze ktoregos z duskow nie ubil :)

DNX 10-03-2007 21:48

Co do zdrad i bluzg jamesa laena kolka spaawa itd......

Moze Katrila i Imargam maja krotka pamiec :>?
Kiedy Spoxster zaczal walczyc przeciwko dusk imargam stal sie free (Byl hunted za probe zabicia spoxstera na d lair) Wyprosil o to lider Sunblade
Caltus wiec imargam grzal swoj tylek a jak zrobil troche lvli kaski itd doszedl do dusk...po pewnym czasie gdy spoxstera zjechano do 8lvl wybuchla wojna
Sunblade Legends vs Duskiness na ktorej to HONOROWI ludzie z gdanska
"imargam & katrila" wymyslili Ładny spisek....Katrila sobie od tak wychodzi z wojny nic nieplacac a sunblade rozpada sie nastepnego dnia......sunblade chcac dalej grac sypie sie z kaski. Oczywiscie ci co chcieli zaplacic ;/ Jednak server stracil na wartosci kiedy z niego odeszli ludzie tacy jak darshil sendrius yenx itd.......... ;(

Wiec nie mowcie o zdradzie ludzi z poczatku mojego posta najwyzej mozecie mowic o prawdopodobnej zemscie:evul:

Wiec pozdrawiam calutka gildie Vison....nie ma to jak mass pk noob charami, haki, czy sneaki :confused:

i nie bluzgajcie panow up bo to nieladnie..

NarroweQ 10-03-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1310465)
jedyni którzy stracili to duskiness :) spaaw i tak doszedłby do dusków z tym że na 200 lvlu, tak - zrobił to na 196 a w aktualnej sytuacji do 200 mu dalej niż z rooka do 100 :)

Dobrze wiesz, że jeżeli będzie chciał to dobije ten 200lv bez problemów, a Wy mu w tym nie przeszkodzicie. Zabiliście go, bo prawdopodobnie nikt się tego nie spodziewał i nikt nie zdążył zareagować.
Prawdą jest natomiast, że teraz Duski mają w składzie 196 blokera z możliwością ustawiania m walli, co w wojnie może mieć naprawdę spore znaczenie.

alli'gator 10-03-2007 22:20

@ up post
Może sprawdz stan swojej pamięci i przypomni sobie kto byl czlonkiem Sunblade Legends np Yubov i wielu co lize du*e Taifunowi
a apropo przekrętów to jak postępuje Taifun gdy nie potrzebowal ludzi to wyzucil wiekszosc z duskow wiekszosc Aberratio a gdy zaczela sie wojana to invitowal wszyskich

jednym zdaniem Żal.pl

NarroweQ 10-03-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alli'gator (Post 1310561)
@ up post
Może sprawdz stan swojej pamięci i przypomni sobie kto byl czlonkiem Sunblade Legends np Yubov i wielu co lize du*e Taifunowi

jednym zdaniem Żal.pl

Ta, ale skumaj ile osób z Vision też było w Duskach. Ten argument to żaden argument. I ilu z nich też robiło >lick< >lick<
Więc bądź obiektywny w obie strony.

alli'gator 10-03-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1310564)
Ta, ale skumaj ile osób z Vision też było w Duskach. Ten argument to żaden argument. I ilu z nich też robiło >lick< >lick<
Więc bądź obiektywny w obie strony.

Staram sie byc obiektywny ale , nie mozna zapszeczyc ze wszyskie wojny wywoluje postepowanie tajfuna juz bunt spoxstera pszeciw temu ze taifun bral cala kase z paymentow dla siebie > Taifun mysli ze ma najwiekszy lvl bota do expienia i moze chojraczyc , ale z zerowym pvp moze sobie sponsorowac duskom blesy

Kolos from rodos 10-03-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1310532)
Dobrze wiesz, że jeżeli będzie chciał to dobije ten 200lv bez problemów, a Wy mu w tym nie przeszkodzicie. Zabiliście go, bo prawdopodobnie nikt się tego nie spodziewał i nikt nie zdążył zareagować.
Prawdą jest natomiast, że teraz Duski mają w składzie 196 blokera z możliwością ustawiania m walli, co w wojnie może mieć naprawdę spore znaczenie.

zgadzam sie w 100%
Jakie miał szanse skoro do czasu deada chciał być i myślał że jest neutral...Podejrzewam że jeszcze was za to pokara...

alli'gator 10-03-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1310585)
zgadzam sie w 100%
Jakie miał szanse skoro do czasu deada chciał być i myślał że jest neutral...Podejrzewam że jeszcze was za to pokara...

Wiedzial ze nie musi wybrac jedna ze stron a dla vison bylo chyba logiczne ze jesli james layen zdrdzili ich to i pewnie spaaw dojdzie do duskow . Jesli chcial byc neutral to zamiast expic mogl najpierw wyjasnic sprawy

Kowalskyrotfl 10-03-2007 23:08

Gdy Spaaw oznajmil ze jest neutralny, Vision uznalo go juz jako jednego z Duskow, a ze jest wojna Vision vs. Duskiness no to why mieli go nie ubic...
A jesli chodzi o Taifuna to zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami, jego pvp jest zalosne...:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.