Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Morbom 24-01-2007 23:59

Nie ma ktoś Sova na sprzedaż? Płace 1 kk od ręki ;d
Hybrid, może ty ?;p

Cataclism 25-01-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1219907)
Gdyby bylo mozna bota ustawic na dragach pewnie i na to by nie bylo dostepu ;)
Oczywisicie mozna ustawic ale jest to trudne ;] i waste uh ;], a i oczywisicie na dragach bylby za latwym celem dla kondy ;]

http://www.pskonejott.com/otc_display.php name: zazek jak mowicie ze on nigdy nie sharowal wiec musi byc to bot ;]

nom boje sie kondy wkoncu mam tylko 2100+ hp :( boje sie nawet na rotach expic wkoncu on worcil do gry xD

sorry za duzo wypilem :P

Adelaoo 25-01-2007 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1220663)
nom boje sie kondy wkoncu mam tylko 2100+ hp :( boje sie nawet na rotach expic wkoncu on worcil do gry xD

sorry za duzo wypilem :P

Chodzilo mi o konde+lovize ;] a Gdybys byl na bocie to i solo by Cie moze pojechal ;>

thewojtek 25-01-2007 08:27

Na zolwiach nikt nic zazkowi nie zrobi, ubicie zazka na zolwiach = 99% ded, tam nie ma jak uciec z pz lockiem ; <

Colorion 25-01-2007 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 1220813)
Na zolwiach nikt nic zazkowi nie zrobi, ubicie zazka na zolwiach = 99% ded, tam nie ma jak uciec z pz lockiem ; <

pod ziemie i zapychac sie mwallami i nie dogonia latwo

Ajron 88 25-01-2007 12:18

Jaskinie pod wypsami laguny można podzielic na 2 duze jaskinie + tunele laczace je (spele zaulki i tunele na -4 z blood crabami) , niewiem ilu z was zwrocilo uwage ale zazek chodzi po tej jaskimni w ksztalcie "kanciatego kola" , tam i tylko tam , ja jak tam wbijam zawsze daje na niego exive. jak jest to pytam czy kreci sie na tej wysokosci czy schodzi wyzej/nizej , ZAWSZE potwierdza ze kreci sie tylko tutaj po tym kole , i ide albo pod/nad niego , albo ide bardziej na zachod do drugiej duzej jaskini (mam taka swoja pojebana sciezke zdrowia na ktorej robie 42/h jak nikt mi nie wybija).

Gorzej jesli idze o Lutore, on mi dobitnie wmiawial ze zolwie to nie jest open span (bo przeciez nie ma kulku wejsc nie ? , i ze nawe jak nie ma jego listów , to i tak wiadomo ze on tu expi , i chce cala lagune) , albo Atnaz , zalogowalem sie na zolwiach po kicku 1-2 dni wczesniej , wybijam zolwiki podbija Atnaz, staje kolo mnie i pisze "leave" , to pytam czy ma siakąś trase po ktorej lazi czy jak ? , z 10 razy napisal "leave" , no to mowie mu ze ja ide bardziej na zachod i wdupie to mam bo on nawet jakby sie rozdwoil to nie wyczysci wsszystkoich respow.

Także wracajac do tematu, Zazek na lagunie to zloto , bo nie jest tak konfliktowym czlowiekiem jak duza czesc "Hwl".

Colorion 25-01-2007 15:06

dam 105 crystali za sca, idzie ktos na anni?

Boltina89 25-01-2007 16:42

UwAgA !!!

Witam Wszystkich :)

Chcialbym zakomunikowac, iz jestem zainteresowany zakupem SOVa lub SCA za pieniadze w Tibii, dzielac kwote na 3 raty...

Bardzo prosze o kontakt w grze lub odpowiedz na forum.

Pozdrawiam, Cya

Zimpa 25-01-2007 17:27

Po co Colorionowi Sca za taka kwote?? Jedyne co nasuwa mu sie na myśl to to że sprzedał SoVa i gra nowym charkiem...

Colorion możesz to potwierdzić?? Od razu Ci mówie nie musisz mówić nicka a za samo napisanie HWL nie bedzie huntować calej Galany...

Colorion 25-01-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1221628)
Po co Colorionowi Sca za taka kwote?? Jedyne co nasuwa mu sie na myśl to to że sprzedał SoVa i gra nowym charkiem...

Colorion możesz to potwierdzić?? Od razu Ci mówie nie musisz mówić nicka a za samo napisanie HWL nie bedzie huntować calej Galany...

maciek ale ty jestes zalosny probujac to udowodnic, wrzeszczysz wszedzie a ja tylko chce miec sca do domq. Moze ci sie wydaje ze inni myslec nie potrafia i nie oceniaja po pozorach i ty jeden musisz ich nakierowac?

zycze milych poszukiwan mojego nie wiem czy istniejacego chara

hwl huntuje cala galane ze mna czy bez, oni mnie naprawde maja gdzies a ty robisz wielki problem

co, masz do mnie zal o cos i czujesz ze sie mscisz?

dam wiecej za sca niz moj przyjaciel, chocby dlatego ze nie bedzie rat :P
a mojego sova 6h temu hunshel dostal

aragorn uczciwy 25-01-2007 21:21

A ja walne offtopa..:P

Chce ktos dojsc do dobrej guildi Undead Pirates?:> 50+ lvl narazie..:P

Colorion 25-01-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1222306)
A ja walne offtopa..:P

Chce ktos dojsc do dobrej guildi Undead Pirates?:> 50+ lvl narazie..:P

z checia gdyby polska nie byla :(
i ten twoj "offtop" jest duzo bardziej "ontop" niz to co ja pisze :P

aragorn uczciwy 25-01-2007 22:14

Cytuj:

z checia gdyby polska nie byla
i ten twoj "offtop" jest duzo bardziej "ontop" niz to co ja pisze
No dobra "Offtopic", a rozumiem... nie doszedlbys do polskiej guildi, poniewaz sam ejstes urugwajczykiem^^(nie zbeym mial cos do tego kraju)

Nalesnik102 25-01-2007 22:31

Wiecie cos na temat SCA Delewu?
Odzyskal czy nie?:p

Morbom 26-01-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1222521)
Wiecie cos na temat SCA Delewu?
Odzyskal czy nie?:p

stare..... nie odzyskał

@down...
Hunshel puścił swojego wcześniejszego Sova w ręce Lord Of The Solidersa..
Teraz kupił drugiego.
W sumie mu to się bardzo opłaciło jak mi pisał za ile Lord Of The Soliders kupił od niego, a patrząc za jaką cene teraz kupił od Coloriona.

Atlas 26-01-2007 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1222217)

dam wiecej za sca niz moj przyjaciel, chocby dlatego ze nie bedzie rat :P
a mojego sova 6h temu hunshel dostal

A Hunshel już go puścił (ponoć) w łapki Lord Of The Solidersa.

@Colorion
Ty z Elbląga jesteś?

@all
Nie jaki Ciciorax miał na sell SCA ale pewnie nie loguje bo to noobchar. Wogóle może ktoś wie czyj to char?

Re: UP
Czyli za ile Hunshel sprzedał SoVa Lordowi (I wogóle pytanie - skąd go miał/czyj?) I za ile odkupił sobie następnego od Coloriona?

Colorion 26-01-2007 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1223016)
A Hunshel już go puścił (ponoć) w łapki Lord Of The Solidersa.

@Colorion
Ty z Elbląga jesteś?

@all
Nie jaki Ciciorax miał na sell SCA ale pewnie nie loguje bo to noobchar. Wogóle może ktoś wie czyj to char?

Re: UP
Czyli za ile Hunshel sprzedał SoVa Lordowi (I wogóle pytanie - skąd go miał/czyj?) I za ile odkupił sobie następnego od Coloriona?

nie z elblaga
hunshel rzeczywisice zarobil ze 250k na tym sovie, ale ja przeciez nie trace na tym co on zyskuje wiec jest good :P

polska gildia 50lv to jeszcze najprawdopodobniej dzieci
nudzilyby mnie na gc :P

Lord Hybrid 26-01-2007 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1223134)
nie z elblaga
hunshel rzeczywisice zarobil ze 250k na tym sovie, ale ja przeciez nie trace na tym co on zyskuje wiec jest good :P

polska gildia 50lv to jeszcze najprawdopodobniej dzieci
nudzilyby mnie na gc :P

Pamiętam czasu jak kupowałem sova po 1kk i opychałem po 1,4kk ^^

Raziel kosiaz 26-01-2007 13:38

Aragorn mógłbym dostać inva?

Nalesnik102 26-01-2007 18:30

Opowie Ktos po krótce jak to Catrishia zwinela Demon arma Lady Slodziutkiej?
Bo gram na galanie od niedawna i nie znam tej historii. :P Licze na zrozumienie..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14.