![]() |
|
Nie ma ktoś Sova na sprzedaż? Płace 1 kk od ręki ;d
Hybrid, może ty ?;p |
Cytuj:
sorry za duzo wypilem :P |
Cytuj:
|
Na zolwiach nikt nic zazkowi nie zrobi, ubicie zazka na zolwiach = 99% ded, tam nie ma jak uciec z pz lockiem ; <
|
Cytuj:
pod ziemie i zapychac sie mwallami i nie dogonia latwo |
Jaskinie pod wypsami laguny można podzielic na 2 duze jaskinie + tunele laczace je (spele zaulki i tunele na -4 z blood crabami) , niewiem ilu z was zwrocilo uwage ale zazek chodzi po tej jaskimni w ksztalcie "kanciatego kola" , tam i tylko tam , ja jak tam wbijam zawsze daje na niego exive. jak jest to pytam czy kreci sie na tej wysokosci czy schodzi wyzej/nizej , ZAWSZE potwierdza ze kreci sie tylko tutaj po tym kole , i ide albo pod/nad niego , albo ide bardziej na zachod do drugiej duzej jaskini (mam taka swoja pojebana sciezke zdrowia na ktorej robie 42/h jak nikt mi nie wybija).
Gorzej jesli idze o Lutore, on mi dobitnie wmiawial ze zolwie to nie jest open span (bo przeciez nie ma kulku wejsc nie ? , i ze nawe jak nie ma jego listów , to i tak wiadomo ze on tu expi , i chce cala lagune) , albo Atnaz , zalogowalem sie na zolwiach po kicku 1-2 dni wczesniej , wybijam zolwiki podbija Atnaz, staje kolo mnie i pisze "leave" , to pytam czy ma siakąś trase po ktorej lazi czy jak ? , z 10 razy napisal "leave" , no to mowie mu ze ja ide bardziej na zachod i wdupie to mam bo on nawet jakby sie rozdwoil to nie wyczysci wsszystkoich respow. Także wracajac do tematu, Zazek na lagunie to zloto , bo nie jest tak konfliktowym czlowiekiem jak duza czesc "Hwl". |
dam 105 crystali za sca, idzie ktos na anni?
|
UwAgA !!!
Witam Wszystkich :)
Chcialbym zakomunikowac, iz jestem zainteresowany zakupem SOVa lub SCA za pieniadze w Tibii, dzielac kwote na 3 raty... Bardzo prosze o kontakt w grze lub odpowiedz na forum. Pozdrawiam, Cya |
Po co Colorionowi Sca za taka kwote?? Jedyne co nasuwa mu sie na myśl to to że sprzedał SoVa i gra nowym charkiem...
Colorion możesz to potwierdzić?? Od razu Ci mówie nie musisz mówić nicka a za samo napisanie HWL nie bedzie huntować calej Galany... |
Cytuj:
zycze milych poszukiwan mojego nie wiem czy istniejacego chara hwl huntuje cala galane ze mna czy bez, oni mnie naprawde maja gdzies a ty robisz wielki problem co, masz do mnie zal o cos i czujesz ze sie mscisz? dam wiecej za sca niz moj przyjaciel, chocby dlatego ze nie bedzie rat :P a mojego sova 6h temu hunshel dostal |
A ja walne offtopa..:P
Chce ktos dojsc do dobrej guildi Undead Pirates?:> 50+ lvl narazie..:P |
Cytuj:
i ten twoj "offtop" jest duzo bardziej "ontop" niz to co ja pisze :P |
Cytuj:
|
Wiecie cos na temat SCA Delewu?
Odzyskal czy nie?:p |
Cytuj:
@down... Hunshel puścił swojego wcześniejszego Sova w ręce Lord Of The Solidersa.. Teraz kupił drugiego. W sumie mu to się bardzo opłaciło jak mi pisał za ile Lord Of The Soliders kupił od niego, a patrząc za jaką cene teraz kupił od Coloriona. |
Cytuj:
A Hunshel już go puścił (ponoć) w łapki Lord Of The Solidersa. @Colorion Ty z Elbląga jesteś? @all Nie jaki Ciciorax miał na sell SCA ale pewnie nie loguje bo to noobchar. Wogóle może ktoś wie czyj to char? Re: UP Czyli za ile Hunshel sprzedał SoVa Lordowi (I wogóle pytanie - skąd go miał/czyj?) I za ile odkupił sobie następnego od Coloriona? |
Cytuj:
hunshel rzeczywisice zarobil ze 250k na tym sovie, ale ja przeciez nie trace na tym co on zyskuje wiec jest good :P polska gildia 50lv to jeszcze najprawdopodobniej dzieci nudzilyby mnie na gc :P |
Cytuj:
Pamiętam czasu jak kupowałem sova po 1kk i opychałem po 1,4kk ^^ |
Aragorn mógłbym dostać inva?
|
Opowie Ktos po krótce jak to Catrishia zwinela Demon arma Lady Slodziutkiej?
Bo gram na galanie od niedawna i nie znam tej historii. :P Licze na zrozumienie.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |
|