Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Nerana (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113282)

Legiionista 07-02-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1885148)
Jesli uwazasz ze kurestwem jest bronienie swoich to idz zapytaj mamy o znaczenie tego slowa pewnie je dobrze zna. denerwuje mnie jak ktos wyjezdza z tekstami share na ludzi ktorzy graja tak czysto jak ty nigdy nie grales. i nie tlumacz sie ze "wystarczylo powiedziec ze ma takie poczucie humoru" pojawiles sie niewiadomo skad oskarzajac go o share wiec sie wal i nie dziw ze po tobie jade. nie majac podstaw do oskarzania kogos i nie znajac sytuacji nie powinienes sie wypowiadac a tymbardziej rzucac nieprawdziwych oskarzen i to TY wpychasz swoje 3 grosze tam gdzie cie nie chca, wypad sharowac na refugie a nie mi na krzysia bedziesz tu jezdzil. a jesli mama cie nie nauczyla kultury skoro go oskarzyles o share i sie myliles powinienes go przeprosic bo to cie nie usprawiedliwia ze nie spodziewales sie wyrafinowanego poczucia humoru -.- i TAk jestes DEBILEM pogodz sie z tym bedzie ci latwiej zyc

NEVER DON'T STOP

wlasnie tym tekstem mnie w tym utwirdzasz wiesz ze tam jest blad ale nie zmienisz tego bo nie przyznasz mi racji, jestes pusty jak ciaza urojona.

Nie Karm trolla olej go i tyle Ja wiem swoje Ty wiesz swoje i inni co znaja Etha widza ze nie sharuje i nigdy nie mial kontaktu z botem nie potrzebne jest jechac po tym bucu ;] 3maj sie

Scartex 07-02-2008 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ethanamoz (Post 1886405)
mam nadzieje ze te 9rh i 2ds poszly do real ownera a nie do nowego ? o.0

Rl Rl dzieki ;))

Hansu
Samo eq+ kasa to ponad 2kk :)

Leonosik 07-02-2008 23:58

http://img136.imageshack.us/img136/1088/tooshdiexf9.jpg
End of the game?

ShicuDelete 08-02-2008 02:15

@up

Wtf!?!?! z tym /\

Danyziom 08-02-2008 02:37

Name: Lord-Toosh
Sex: male
Profession: None
Level: 1

Feb 08 2008, 00:24:07 CET Died at Level 6 by a bug

lol :(

Poprostu Nerana ^^

Nerfarien 08-02-2008 04:03

Wszyscy nawzajem sie hakuja, witamy na Neranie ;d

Daidrax 08-02-2008 04:14

hahaha The Bigest NOOB Are OWNED.
Pozdro Czołgu.

Avareeto 08-02-2008 07:01

Wreszcie Dopadli Lorda-nooba :] I skasowali spam nerany; /

Filipeqq 08-02-2008 09:20

Cze all xd

Husahu ! Toosh shuashs ! NJE BENDE ZA TOBOM WOGULE PUAKAU ! Mam nadzieje ze jakis kumpel cie ojeb.. tak jak ty mnie ;***
PoZdRo !

@Skarptekz
Szkoda że odchodzisz =< Bede pamietal =* Te demce jak fajnie padales , banute i ogolnie pró momenty ; ) Gl w rl lajf ! Pozdro

Dam coś wbitego 2 tyg temu.. nie ma czasu na gre.. ;x
http://i202.photobucket.com/albums/a...ilipeqq/40.jpg

No cze.

Hansu 08-02-2008 09:54

Hauhuhauahauha gz dla Lord-nooba.

Baruteq 08-02-2008 10:00

Wszyscy skaczecie do Toosha, a nie jestescie lepsi. Znam go dobrze i wiem, ze to nie jest jego koniec na neranie... :) A co do Moriego i Stepera, którzy go shackowali - zal mi was chuje niemyte.

Butcher__Palek 08-02-2008 10:12

Macie cos odemnie B)
[img=http://img404.imageshack.us/img404/4148/125126xe9.jpg]

eMiL007 08-02-2008 10:37

Lord-Toosh [*]

Witam.

Niektorzy sie ciesza ze mnie zrookowali , a inni nie.
Wiekszosc wiezy ze to koniec z Nerana a inni nie.
Ci ktorzy mysla ze wiecej juz nie zobacza Lord-Toosha na forum to sie myla .. grubo sie myla.
Bede grał pod nowym nickiem , moze kiedys sie ujawnie , a moze nie.

Thx Barutek za slowa " Znam go dobrze i wiem, ze to nie jest jego koniec na neranie... "

Thorian Pall
Daidrax
Ragnuss
Norvill
Sammos
Xaidrax

to osoby ktore mnie zrokowaly....
Wiem to zrodel pozatym tylko w Vipach zostaliscie i ktos to potwierdzil.

Sammos- ciebie o to nie podejzewalem. Ale okazałes sie frajerem
Ragnuss- ciebie to tym bardziej nie podejzewalem !!

Solewer 08-02-2008 10:57

Chociaz was nie znalem to i tak szkoda ze Scartex odchodzisz ,a Lord~~ zostal zrokowany.... :(

Niechcialo mi sie skilowac , wiec poszedlem z Counio na d lair... :]
http://img264.imageshack.us/img264/1897/uo0016wl9.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/9849/uo0017yu1.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/5710/uo0020eu8.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/8011/uo0026rs0.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/1227/uo0030me9.jpg

Danyziom 08-02-2008 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 1887144)
Wszyscy skaczecie do Toosha, a nie jestescie lepsi. Znam go dobrze i wiem, ze to nie jest jego koniec na neranie... :) A co do Moriego i Stepera, którzy go shackowali - zal mi was chuje niemyte.

Nawet tym sie oberwało haha ^^ a tak na poważnie ja rozmawiałem z tooshem i z mojej strony co nieco wie ale ciekaw jestem kto powiedział cos czego mowic nie powinien !!

SedziaAnnaMariaWesolkowsk 08-02-2008 11:10

AHhaahhahahahahahahahhaahahahahahah...:D:D:D...I co Panie Lord-Toosh chooju nieumyty ? Fajnie to bylo ojebac na 350k ? Mam nadzieje ze nigdy sie nie pozbierasz i nie wrocisz do tej gry :).Polskie sądownictwo dziala jak nalezy :o.
http://img208.imageshack.us/img208/1649/tooshnx9.png

Gargoyles 08-02-2008 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eMiL007 (Post 1887169)
Thorian Pall
Daidrax
Ragnuss
Norvill
Sammos
Xaidrax

LOL a jak oni to zrobili?:( Hmm musze ich zapytac czy mnie zrokuja, myslalem ze to niemozliwe a jednak niektorzy moga poprstu logowac sie na inne chary.. Sam sie juz boje o swoje konto;(

Sam sobie jestes winny heh:P twoje konto, twoj char, twoj 1 lvl nikt ci nie mogl zrokowac chara sam sobie wbiles 1 lvl PG do tylu zaistne bylo to w 1 dzien 104 lvl huh GZ

Evel 08-02-2008 12:42

Cytuj:

Witam.

Ci ktorzy mysla ze wiecej juz nie zobacza Lord-Toosha na forum to sie myla .. grubo sie myla.

Thx Barutek za slowa " Znam go dobrze i wiem, ze to nie jest jego koniec na neranie... "

Thorian Pall
Daidrax
Ragnuss
Norvill
Sammos
Xaidrax

to masz zle info ^.^ szczerze wy*******ales wielu ludzi szczegolnie tych ktorych znales wiec nie placz teraz na forum ze ktos wyjebal Ciebie

masz problem napisz do bravo xD!

Hansu 08-02-2008 12:48

@ Thorian

Popieram. Wy*******ales swoich kumpli teraz oni wyjebali Ciebie. Jak to mowia "Nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka" ... Trzymaj sie...

Pozatym Barutek gowno sie znasz to sie nie wypowiadaj dzieciaku. Steper i Moori mieli zajebiste podstawy go wychojac, jesli to oni to tym lepiej...

Daidrax 08-02-2008 13:02

Poprostu gdyby Toosh nie był głupi to by nie dał passów :)8o

Soulidum 08-02-2008 13:03

Scartex papa

Nawet cisze się że Scartex nas opuszcza widziałem jego niektóre posty i muszę powiedzieć że żal gracza pozdro ssijta mu dalej wafelinio ^^:baby::baby::baby:

Danyziom 08-02-2008 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1887294)
@ Thorian

Popieram. Wy*******ales swoich kumpli teraz oni wyjebali Ciebie. Jak to mowia "Nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka" ... Trzymaj sie...

Pozatym Barutek gowno sie znasz to sie nie wypowiadaj dzieciaku. Steper i Moori mieli zajebiste podstawy go wychojac, jesli to oni to tym lepiej...

Only Nerana samo życie ... Wnioskuje z tego że chyba miarka się przebrała ;/ jak to mówią co za dużo to nie zdrowo !!

Sloniuhi 08-02-2008 13:43

SIemka

Mam problem!Zostalem oszukany tj. shakowany przez keyloggera ktorego aden program nie wykrywa chcialbym prosic o jakies rady w tej sprawie . Poniewaz chcialbym zaczac od nowa gre na swiecie nerana!:confused: Z Góry THX!

MistrzLeo 08-02-2008 14:11

Cytuj:

Witam.

Thorian Pall
Daidrax
Ragnuss
Norvill
Sammos
Xaidrax

O mnie zapomniałeś :D ;*

MistrzLeo 08-02-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sloniuhi (Post 1887363)
Mam problem!Zostalem oszukany tj. shakowany przez keyloggera ktorego aden program nie wykrywa chcialbym prosic o jakies rady w tej sprawie . Poniewaz chcialbym zaczac od nowa gre na swiecie nerana!:confused: Z Góry THX!

Polecam sformatowac komputer.Po sformatowaniu niebędziesz miec ani jednego virusa. Spokojnie mozesz Zrobic nową postać i grać nią przez dłuugi okres.

Leonosik 08-02-2008 14:23

Huhu ;o a co ja zrobilem ?:>
Moja natura powie s*******aj ale cenzura wytnie i mówie nara ;pp
Pezet/Mes/Blef - Oczy otwarte ;))

Sloniuhi 08-02-2008 14:31

Thx

thx MistrzLeopostaram sie zrobic formata bo z tym keylogerem nie wygram owalil mi juz 2chary 40+ lvl bez rk ;/

Baruteq 08-02-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1887294)
@ Thorian

Dzieciaku? Spójrz na siebie debilu ;] Toosha lubilem, nic do niego nie mialem a Moriego i Stepera bym chetnie zajebał.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sloniuhi (Post 1887363)

Jak mniej wiecej wiesz kiedy pobrales tego keyloggera, to mozesz zrobic "Odzyskiwanie Systemu" (Start - Programy - Akcesoria - Narzedzia Systemowie - Odzyskiwanie systemu) i tam wybrac datę tzn dzien przed tym jak keylogga pobrales. Format jest niepotrzebny. Ja tak robie jak moj antyvir jakiegos virusa nie moze usunac :) A po odzyskiwaniu systemu, wirus znika :D

Pozdrawiam,
Baruteq

Distsu 08-02-2008 15:15

@Toosh Smieciu

Haha NO GZ LORD TOOSH Brawo Tym co go zrokowali ;D Wszystkich przyjsciol na poczatku ojebales wiec i oni odplacili sie tym samym. Placzesz na forum bo myslisz ze masz tu kolegow kazdy cie ma tu za Smiecia !! a ty Baruteq jestes taki sam jak Toosh on by za 1 k przyjaciela Sprzedal !! ciesze sie i raduje ze ten noob zostal zrookowany WIELKIE GZ.

Ci co go bronia nie sa lepsi od niego SA SMIECIAMI !!

@Soulidum
nie wiesz to nie wypowiadaj sie o kims kogo nie znasz Scartex byl spoko ziomkiem !

Daidrax 08-02-2008 15:29

@Distu
Jest to forum, więc każdy może dodac swoje dwa grosze.

Kubq 08-02-2008 15:52

Jeah xd
http://i190.photobucket.com/albums/z146/Kubq/100xdd.jpg
Nieudana bo jakis ciep dobil cos ale coz wazne ze jest xD!
Pozdro 4 friend ;*

Danyziom 08-02-2008 15:53

to teraz majda wbij 150 ;p hehe

Zrywna_Szkapa 08-02-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SedziaAnnaMariaWesolkowsk (Post 1887198)

XD <10znaks>

Leonosik 08-02-2008 15:57

Hehe pozdrawiam Greastera a ja robie sie semi-retired :))

Rl life jednak jest lepszy ;d

Hansu 08-02-2008 15:57

Baruteq na dobra sprawe nawet nie znasz Stepera i Mooriego... Wiec przestan smuty pierdolic lamusie i wyjdz.... z kolei Toosh zawsze okradal kumpli bo jest lamusem .... lubisz go? spoko sam lepszy nie jestes... pamietam jak sie na strzala wylozyles na banucie a potem lamiles "laga mialem, dajcie mi moje cialo" wiec spieprzaj pro eful graczu...

Baruteq 08-02-2008 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Distsu (Post 1887496)
@Toosh Smieciu

Haha NO GZ LORD TOOSH Brawo Tym co go zrokowali ;D Wszystkich przyjsciol na poczatku ojebales wiec i oni odplacili sie tym samym. Placzesz na forum bo myslisz ze masz tu kolegow kazdy cie ma tu za Smiecia !! a ty Baruteq jestes taki sam jak Toosh on by za 1 k przyjaciela Sprzedal !! ciesze sie i raduje ze ten noob zostal zrookowany WIELKIE GZ.

Ci co go bronia nie sa lepsi od niego SA SMIECIAMI !!

@Soulidum
nie wiesz to nie wypowiadaj sie o kims kogo nie znasz Scartex byl spoko ziomkiem !

Jeśli masz coś do mnie dziecko powiedz mi to naabq w grze, a nie probujesz się popisać na forum.... I jeszcze jedno, nie znasz mnie - nie mów o mnie, ze jestem smieciem i ze jestem jak Toosh, poprostu nigdy do niego nic nie mialem, nigdy mnie nie ojebał mimo, ze miał wiele okazji. Więc zamknij się.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1887583)
Baruteq na dobra sprawe nawet nie znasz Stepera i Mooriego... Wiec przestan smuty pierdolic lamusie i wyjdz.... z kolei Toosh zawsze okradal kumpli bo jest lamusem .... lubisz go? spoko sam lepszy nie jestes... pamietam jak sie na strzala wylozyles na banucie a potem lamiles "laga mialem, dajcie mi moje cialo" wiec spieprzaj pro eful graczu...

Znałem Moriego i wiem, ze to pizda była... Nie okradłem nigdy nikogo, wiec nie mówi mi ze jestem jak Toosh. Tez pamiętam jak sie wylozylem na banucie i mialem wtedy laga ;] A wy moje ciało zajebaliście... Nie pamiętam juz co spało, ale to nie ważne w tej chwili. Hansu... Zgrywasz mądrego na tym forum, nie znasz mnie i mnie oceniasz? Po co? Chcesz pokazać, ze jesteś lepszy?

Cugu-Peta 08-02-2008 16:31

Najpierw lvl :)
http://img227.imageshack.us/img227/6140/62bf2.jpg
A tutaj qescik :)
http://img227.imageshack.us/img227/6167/soloqr0.jpg

btw. nie mam na sobie b-robe bo sprzedalem

Hansu 08-02-2008 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 1887597)
Jeśli masz coś do mnie dziecko powiedz mi to naabq w grze, a nie probujesz się popisać na forum.... I jeszcze jedno, nie znasz mnie - nie mów o mnie, ze jestem smieciem i ze jestem jak Toosh, poprostu nigdy do niego nic nie mialem, nigdy mnie nie ojebał mimo, ze miał wiele okazji. Więc zamknij się.

Znałem Moriego i wiem, ze to pizda była... Nie okradłem nigdy nikogo, wiec nie mówi mi ze jestem jak Toosh. Tez pamiętam jak sie wylozylem na banucie i mialem wtedy laga ;] A wy moje ciało zajebaliście... Nie pamiętam juz co spało, ale to nie ważne w tej chwili. Hansu... Zgrywasz mądrego na tym forum, nie znasz mnie i mnie oceniasz? Po co? Chcesz pokazać, ze jesteś lepszy?

Znam Mooriego wiem, ze pizda nie jest. Popelnial bledy ale umial sie do nich przyznac. Sam tez ich wiele popelnilem. "moje cialo zajebaliscie" - wykazales sie... zajebali jak juz, nic z tym wspolnego nie mialem bo nie zdarzylem nawet na to cialo spojrzec. Ponadto jak pamietasz bylem jednym z prowadzacych, mowilem low lvle z tylu, aty miales 45 lvl ale nie Baruteq pokazal klase chcial bic ssa i sie wyjebal - inteligentne, ale ok kazdy byl kiedys newbie. Ponadto od poczatku probuje ci powiedziec, ze przyjazn z Tooshem to jest blad, poniewaz:
1. On ma w dupie swoich kumpli, co juz nie raz pokazal.

2. On nie zasluguje na przyjaciol

3. On ma w dupie swojego hacka, bo jak kiedys sam powiedzial do Mooriego po tym jak go pozbawil 1kk "W*****asz sie o gre? To tylko gra, nic sie nie zmienia miedzy nami na rl ;]" Wiec Toosh pozdrawiam goraco, widac nie mam po co jechac do wrocka, bo juz nic nie odzyskam ... ale to nic... xDDD

Baruteq bylismy razem w jakiejs gildii, mialem o tobie zdanie, ze jestes z lekka newbie, ale calkiem w porzadku, ale kiedy zaczoles bronic zlodzieja i pajaca.... to sorry, ale to juz pokazuje jaki jestes...

a tak pozaatym tez luvie Watson ;)

Vincento 08-02-2008 16:53

Nudy...
http://img132.imageshack.us/img132/4505/1420001uu1.jpg

Hansu 08-02-2008 17:12

@up

Gdy zapłonął nagle świat,
Bezdrożami szli
Przez śpiący las.
Równym rytmem młodych serc
Niespokojne dni
Odmierzał czas.

Gdzieś pozostał ognisk dym,
Dróg przebytych kurz,
Cień siwej mgły...

=)))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12.