![]() |
|
To jest właśnie to o czym mówiłem. Jedyne, co moze pocieszac,to to, ze do slow Lysego zawsze nalezy podchodzic z pewnym dystansem, bo on jest tylko pacyną, ktorą rzuca sie mediom i kibicom na pożarcie.
|
Tak sobie przeglądałem wp.pl i natrafiłem na pewno stwierdzenie zarządu klubu Zenita Sankt Petersburg:
Cytuj:
|
Raczej Rosjanom się w dupach poprzewracało ;]
|
impossible is nothing xxddddddd ja bym smial jakby przeszedl absuhaus
|
Żal 20mln za Messiego? Chyba 120...zresztą to 25mln za Arszawina to też moim zdaniem gruba przesada.
Z tych spekulacji idzie się pośmiać. Niedawno czytałem że Inter chce Xaviego, Milan Puyola, a do Barcy przejdzie Pirlo :D btw. Liliam Thuram zagrał ponad 140 meczy w reprezentacji, grał w takich klubach jak Monako, Parma, Juventus i Barcelona. Teraz wykryto u niego wadę serca. Szkoda go:( Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Porownywanie kadry Sampdorii do kadry Milanu - rozumiem rozpacz po tym wyjatkowo nieudanym sezonie, ale nie popadajmy w skrajnosci : d |
Dla mnie zawsze:
Juventus Milan Roma Inter Lazio W Anglii też mam taką liste liderów xD @Gimlos Dobrze, że dałeś tego warna właśnie dziś =* Stare wygasło dopiero xD Swoją drogą co wy chcecie od ataku Milanu? Ronaldo, Inzaghi, Pato, Gillardino, a nawet Kaka jest ofensywnym pomocnikiem. Wiem, że dwóch pierwszych jest dość starych, ale mają młodych zmienników (chciałbym zauważyć, że pierwsza para to brazylijczyk i włoch, a druga tak samo :o). @down na wikipedii pisze ze lampard i quaresma graja w interze :< a no, fiorentina :<<<<<<< nubek z niego powinien zostac, bo pierwsza para konczy kariery |
A Gilardino przypadkiem nie został sprzedany ? Coś mi się jego transfer obił o uszy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no napisalem ze jednak do fiorentiny xddddddddd czytac posty wyzej ;[
|
Cytuj:
@Gimlos O Juve oczywiście zapomniałem. Kogoś mi faktycznie tam brakowało. Sampdoria nie jest tak słaba jak mogłoby się wydawać, o czym świadczą tylko 4 punkty straty do ACM. Ma dobrych zawodników, a sam zespół jest budowany z myślą o europejskich pucharach. Póki co, może nie CL, ale wydaje mi się, że w przyszłym sezonie Sampdoria namiesza. @Ditto Mam wrażenie, że już tylko najwięksi marzyciele wierzą w powrót Il Fenomeno. On się skończył, i albo będzie grał na słabiutkim poziomie niczym Arshavin w meczu z Hiszpanią (aczkolwiek ten chociaż spacerował) albo już nie wróci do gry. Pippo jak to Pippo, może mieć fenomenalną formę, co pokazał pod koniec sezonu, a może mieć kolejny dołek i nic nie strzelać. Dodatkowo latka lecą. Pato jest młody - nie można wywierać na nim za dużej presji, i pokładać w nim nadziei na uratowanie Milanu. Jest jeszcze Paloshi i Boriello. Paloshi jest młody, a przy ewentualnym transferze kolejnego napastnika wchodzi w gre sprzedanie go, co moim zdaniem jest decyzją po prostu debilną, bo imho stoi u progu kariery. Uważam, że Boriello się nie sprawdzi, i nie będzie strzelał tyle co w Genui - ja to czuję. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ManU Arsenal Liverpool bo te druzyny zawsze byly swietne :P teraz doszla chelsea, ktora wpycha sie na 2 miejsce :<<<< |
Cytuj:
Arsenal Man. Utd. Everton Liverpool ----- 20. Tottenham ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Liverpoool United Arsenal |
Yoh,wepchnij tam do "jak powinno byc" na 5 Newcastle i na 6 Aston Villa i bedzie git.
|
A Theo Walcott bedzie od nastepnego sezonu gral z Nr. 14 nie wiem czy to nie wywrze na nim niepotrzbnej presji no i oczywiscie do konca nie jestem przekonany czy on na to zasluzyl
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |
|