![]() |
|
no shippuuden ma nierowna kreske i to bardzo , raz jest ladna i zachwyca a raz ze szkoda gadac ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@kreska- chodzi mi o ostatni chapter. |
@Hanndo
Higurashi Rei bedzie serią OVA - 6 epków. Zostanie wydana na Blu Ray (ofc w Japonii) rowno za tydzien. ----------------------------------------------------------------------------------------- Znalazl ktos 37 epa Soul Eatera z subami?>.> Bo w necie same RAWy, a odcinek juz od 5 dni stoi... Czyzby sie obijali fansubberzy? |
Ja tam jutro skończę Spice And Wolf i potem Lucky Star, na które nabrała mnie ostatnio wielka ochota ; D
|
czytał ktoś mange akatsukiss?
ja przed chwilą czytałem 49ch.... sytuacja kiedy kisame uratował Peina przed Kyuubim była ciekawa.. |
hushuasuha! Sciagam Alucarda ! :D ( Znaczy sie Hellsinga) 3 GB do sciagniecia.. ;< ale dam rade! ;D
|
Cytuj:
|
Teraz mi to mowisz jak juz mam sciagniete 30% ?:D
btw. ma ktos moze napisy do VKG EP11? :D |
Cytuj:
|
Wracając do hentajów. Jak to kiedyś Shinjix powiedział "Jeżeli uważasz, że najlepsza dziewica to twoja prawica, odpuść sobie hentaje".
|
@up
Nie, nie odpuszczę sobie >.< |
No co z tym Soul Eaterem >.< Sciagam nowe odcinki C;H i efa, a SE jak nie bylo tak nie ma!
|
|
@Up
Dzieki :P |
no czytał ktoś Akatsukiss?
@gran OJCYZNA! HONOR! HENTAIE! |
@Rothes
Po obejrzeniu odcinka moge stwierdzic, ze suby jakoscia nie grzesza. : P @Topic No, 37 ep SE moze byc, fabula powoli sunie do przodu. Teraz C;H, ef i z powrotem do Initiala. |
Ech, to jestem ciekaw co bedzie sie dzialo teraz w Naruto... ; >
|
@C;H 11
Odcinek ogolnie moze byc, ale coraz bardziej widac, ze fabula nie miesci sie w serii... Chyba bede musial odpalic gre. @ef 11 No, chyba jeden z najladniejszych odcinkow. Fajnie narysowany, duzo muzyki (a w efie b. duzo znacza wlasnie teksty) i wzruszajacy. Dwunasty to juz zapewne bedzie swietny. |
Cytuj:
W ogóle, na początku błąd popełniłem, bo mogłem ściągać anime - glądałem online. Teraz pod torrent idzie Ef-A tale of melodies. PS Ef-a tale of melodies, online jest dopiero 6 odc ; P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |
|