![]() |
|
@laryks
haha poraz pierwszy mnie rozmieszyłeś do łez tym linkiem |
Cytuj:
Wez sobie zrob tatuaz w ksztalcie "_/" bo widze ze strasznie Cie to podnieca, kto Ci to pokazal ? Tata nr 1 czy Tata nr 2 ? |
Cytuj:
|
Inshion znowu szaleje...
Lisek, Shaemu, Kiyoshicko, Belix~ a akcja nadal trwa :/ |
Witam szanowna furore :) nie gram juz od paru miesiecy i o sytuacji na serwie slyszalem tylko z opowiesci :) postanowilem wejsc i poczytac slawne forum tibia.pl, no i nie zawiodlem sie :D zawsze po czytaniu tego tematu robi mi sie banan na twarzy :) przed poprawkami tez sobie wejde zeby humor poprawic :) trzymajcie tak dalej tak chlopaki !! jest smiesznie , niektore teksty sa rozbrajajace ;D
a tak szczerze to jak bym mial wrocic do tej gry to nawet bym nie wiedzial kto jest z kim xD , ciekawe czy mnie ktos wogle jescze pamieta ;( |
Cytuj:
btw Slovik mam do Ciebie sprawę ; pp |
Kur!!!!! upadłem.... =/ a fragi
[CHAR]Lisek Van Liden[/CHAR] Feb 15 2008, 15:36:03 CET Killed Lisek Van Liden at Level 142 ok [CHAR]Mighty Wizzard[/CHAR] Feb 15 2008, 15:36:51 CET Killed Mighty Wizzard at Level 84 ok [CHAR]Belix Sacrum[/CHAR] Feb 15 2008, 16:01:00 CET Killed Belix Sacrum at Level 127 ok [CHAR]Laen Loys[/CHAR] Feb 15 2008, 16:10:25 CET Killed Laen Loys at Level 180 ok Tyle wbiłem. a z tego co pamietam jeszcze Urlena padła , Kyioshiko czy jakos tak i jakis 90ek z full orientalem.. Coś na E chyba Edit Feb 15 2008, 16:10:25 CET Killed at Level 180 by Blood Eddy Solo frag ??@! |
nie no kurwa zabiliscie mojego idola przema z braniewa kurwy gupie .. ;(;(;(
|
Gz dla Inshon. Oby wiecej takich akcji. Fajne combo Sd bylo;p
|
Generalnie:
Laen Loys, Kiyoshiko, Ulrena Clanon, Eten The Trian, Belix Sacrum, Mighty Wizzard, Lisek Van Liden, Shaemuu, Szczepan'Net < Oni padli, a Ricton wbil bana :P Od nas tez sporo noobcharow popadalo :) |
To ja tak spytam;
Kiedy Wmv? ;d |
Cytuj:
a moze szybciej by bylo rec. ;] ? |
Z tego co wiem jak mieliscie Pasterza w trapie to poszlo mu 14-15 bp potkow i zostalo mu 1-2 ... Wiec szkoda troche :( Ale i tak gz ;p
|
Siema mam podstawowe pytanie.
dacie film xd? |
Film jest na tibia.de krecony przez etterona
Odnosnie wmv, ktos tam sie przymierza, ale kiedy bedzie i jakie wyjdzie to nikt nie wie :S |
Ale z was szmaty robicie ciagle akcje jak mnie nie ma -.-
|
Cytuj:
Jemu cały czas nobki donosiły te śmieszne potiony. |
Cytuj:
|
zawiało grozą :o
|
Lisek Van Liden [142]: exura
Ejjj lisek podszkolisz mnie troche w pvp??!! Jak cos to czekam w klasycznym miejscu spotkan pr0 pekerów - dp carlin. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |
|