Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barton
(Post 1277401)
Gdzie expic na 12lvl knight.
Ze skillami 34/29 i EQ knight axe, p-set, dark helmet, dwarven shield.
|
-Gobliny nr 14 na mapie respawnu.
-Lodowe wyspy, właściwie Folda. Jest tam bardzo dobre expowisko dla Ciebie.
-Roty pod Fibułą. Bardzo duży resp rotów, ale musisz uważać na Carriony.
-Swamp Trolle kolo Venore. Może nie są tak bardzo expodajne jak inne expowiska, ale jest tam bezpiecznie. Jak bedziesz sam to nawet może być ciekawie.
Cytuj:
Siemka! Mam 8 knighta ze skilami 37/36 do ilu wyskilowac na 8 lvl i gdzie sie szybko skiluje acha i mam 2 mlvl expic wiem gdzie
|
Skiluj jak najwęcej zdołasz. Nie ma potworków na których się szybciej albo wolniej skiluje. Szybkość zależy od wysokości skila i ilości blood hitów ale o tym jest specialny przyklejony temat. Dla Ciebie optymalnym potworkiem do trenienia bedzie Dwarf lub Rotworm. Oczywiście o wiele przyjemniej będzie na zasumonowanym monku albo ghoulu. Jest dużo poradników o trenieniu knightem. Wystarczy poszukać.
Cytuj:
skille 65/60
Crown arm knight legs devil helmet
Pacc on
lvl: 35
Gdzie expic?
|
Podaj broń i mlvl.
Cytuj:
Times a możesz mi dać jakieś mapki i na którym poziome siedzieć i expic ?
|
Ja expiłem na kopalni "na wyspie" http://www.tibianews.net/worldmap.as...=-319&ycor=-80
Mapek nie mam bo nie chce mi się robić albo szukać, bo pamiętam gdzieś były na forum. Na guardach exp na poziomie -5 i -6, na obu wystepują same guardy. Jak już mówilem expi się bardzo szybko i fajnie. Ogromnym plusem tej kopalni jest to iż jest nie daleka droga od Guardów od wyjścia. W innych trzeba latać co zajmuję troche czasu a tutaj dziura jest kolo dziury więc idzie się badzo szybko. Sądzę że nie jesteś imbecylem i dasz sobie radę bez mapki. Po kilku razach jak będziesz znał wyszystkie respy itp będzie się tam tobie bardzo fajnie expiło. Oczywiście używaj tylko WoI, summony na tym lvl to totalna strata expa.
Cytuj:
Jakie potrzebne sa mi skile abym mugl swobodnie expic na Orc Leader oczywiscie nie chodzi mi tu o uh waste ale prosze podajcie lvl i skile potrzebne do tego
|
Sądzę że level 80 i skile po 85/85 starczą do tego żeby tam expic w miarę szybko i zwrotnie. Zawsze można wcześniej gdzies od kolo 40lvl i skile po 70/70 ale nie wiem czy będzie to opłacalne i bezpieczne.
|