![]() |
|
[quote=Enverox;1404788]Eh nie, zdecydowaliśmy z kumplami, że pogramy gdzie indziej ; dzięki za dobre intencje :p
Nowy Czar? ... >.< 11:41 Dorpaz [169]: utana bi xD |
Raczej sie pomylił.. :D :D Chodziaż.. na Takim lvl-u.. <lol>
@Doliach Naucz sie pisac posty -.- a Raczej Cytowac :] :confused: |
Cytuj:
|
Ee?
Weźcie nie jedźcie jeden na drugiego, bo wtedy jest jeszcze gorzej :]
Spoko: jeden się pomylił, drugi źle zacytował, nic się nie stało Btw. Axio jest tylko jeden :) _____________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise :] |
BTW jakaś akcja w Ankh właśnie ma miejsce...
|
Cytuj:
;o to kim byl strazak bo ja nie wiem :| |
@Suv itd.
Yok Ya czy jak mu tam - niemiec. Z Hawk's family trzyma. |
Cytuj:
Btw. Dorpaz to szaleniec na tym filmiku hehe xD, ale pokazał klase... Najbardziej co mnie rozbawiło z guild chata NG : 13:57 Xusodove [114]: yes 13:57 Xusodove [114]: i told to everyone many times on priv 13:57 Xusodove [114]: in poland is holiday 13:57 Gerlimo [106]: aha 13:57 Xusodove [114]: ALL this weeks is free 13:57 Xusodove [114]: and they ready all the time 13:57 Xusodove [114]: no one listen me 13:57 Xusodove [114]: as always.. |
Teraz coś z innej beczki wypowiedziałem duel 59 ms który mówił że mnie może zabić solo. Zakceptował zobaczymy co z tego będzie dla ciekawskich zrobie cam :)
|
myslcie sobie co chcecie to ze mam podobny nick to jeszcze o niczym nie swiadczy a poza tym ja mam 60+ a tamten gosciu ma 50+ :baby:
|
I w koncu przezyl Dorpaz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja potrafilem kolesia obczajac 1 rok na forum zeby sie dowiedziec jaki ma nick.. 150 k przylecialo do depozytu odrazu :evul: :evul: |
@ zywi
bedzie probowal i probowal, a jak mu sie nie uda - ucieknie. sorca z time ringiem i gran hur nie dogonisz swoim palem. @ axio jesli to nie ty, to po co sie tlumaczysz ;) |
A moze Axio to Korzenioj (Xagir) ? 8o Zajebali mu dwa razy po 2.5kk to sie chopak zdenerwowal i wyladowuje sie na forum :D
Btw, Xagir jesli czytasz to forum to przypominam ci o mojej niespodziance w najblizzej przyszlosci :] See yaa Soooon:evul: :evul: |
@Suv
Jak go nie dogonie to załatwie mu taki payment że huh :) Pozatym zawsze moge wziąść ze sobą kilka paralyze :DD |
za duzo na ots grales..
Cytuj:
|
lej sie z nim na ktorejs z lodowych wysp nieucieknie ci, jeszcze jakbys go podpalil to hohoho ;d, ale watpie zebys wygral stawia ci 2dsy,berki,fe cokolwiek i lezysz ;P sorc roxik dlatego nim gram ;> albo przyjmij taktyke taka wes whuj uhow i uhaj sie az mu sie skonczy all a wtedy ukurw ;s
|
@UP
tak tak niech postawi 2 fe.. pogratulowac inwencji |
hmm.. 2 fe w ladnych pare sekund moga ci zjechac whuj hp, palek tak szybko ich niezabije bo niema mort hura wogule palek na hita na tym lvlu niesciagnie fe to sorc moze je uhac no nie? po czym pal sorca niebedzie atakowal tylko fe, co bys na to poradzil miszczu? a ja dalem tylko przyklad a ty juz czepiasz sie o fe ..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |
|