![]() |
|
Ale i tak fabula F/SN nie dorasta do piet scenariuszowi "unlimited blade works" w grze ;p
Co nie zmienia faktu, ze FSN pwnuje :P |
a ja szczesliwy ze sciagnalem sobie 2 odcinki DMC, wypakowuje i patrze .mkv... No ok, ale gdy to uruchomilem to mialem takie opoznienie obrazu ze zalamka, pozniej wyczytalem na jakims forum ze to "zzera" procesor ze tak powiem... Czy jest jakies wyjscie zeby elegancko rowno chodzilo ?
|
no i ''To Aru Majutsu no Index'' Skończone! B)
Bardzo pozytywna Seria jak dla mnie Bomba ;) 9,5/10 Misakaaaaa ;8o8o Ps.Index tez fajno jest xD hm co nastepne? mam do wyboru: -Speed Grapher -Madlax -Night Head Genesis -Seirei no Moribito Może coś doradzicie?! :p |
oblukaj seirei~ mimo ze obejrzalem tylko 1 odcinek to spodobala mi sie kreska i zostawiam se to na pozniej... Fabula tez sie niezle zapowiadala...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powyłączajcie wszystkie programy jak oglądacie - od gg po firefoxy i co się jeszcze dać.
Odkąd tak robie - mogę oglądać MKV na moim blaszaku ^^ |
Cytuj:
|
Rzecz w tym, ze H.264 (format, w ktorym zakodowane jest video w wiekszosci plikow MKV) z racji dobrej jakosci wymaga niestety dosyc duzej mocy obliczeniowej (zarowno na procesorze jak i na karcie graficznej). Mi w kazdym razie nigdy sie komp nie zajaknal, blaszak bez problemu radzil sobie z 1080p, na notebooku (ze zintegrowanym Intelem 945GM >.<) ogladalem 720p bez problemu, nie wiem jak sprawa z wiekszym formatem, mogloby byc kiepsko. Do odtwarzania uzywam wylacznie kodekow CCCP i MPC.
|
Święta po za domem trzeba zaopatrzyć się w coś do oglądania :)
Ghost in the Shell Ayakashi Mushiuta Sky Girls Spice ans Wolf |
Co myślicie o serii zwanej Kuroshitsuji? Dobre to to?
Podczas moich ciężkich poszukiwań nowej serii trafiłem na pewne anime, niestety zapomniałem jaki był tytuł. Jedyne co zapamiętałem to obrazek, na podstawie którego wnioskuje, że głównymi bohaterami jest facet i dziecko, akcja toczy się prawdopodobnie w czasach współczesnych(były bloki lub biurowce i asfaltowe drogi). Jakby ktoś kojarzył tą serie proszę o pomoc. |
Bardzo fajne. Naprawde ci to polecam.
|
Cytuj:
|
@DDoS
Myślisz, że nie próbowałem? Sprawdziłem w google grafika, każde jedno słowo które wcześniej wpisywałem w przeglądarkę. Widocznie historia była czyszczona... Ale jakieś propozycje możecie podać, a nóż ktoś trafi ; P Jak polecacie Kuro~ to dzisiaj zaczynam @down Zdjęcie nie działa ; ( |
Jedyne które przyszło mi na myśl dziecko facet budynki :D
http://img5.anidb.net/pics/anime/18344.jpg @up Bieda ale to na pewno nie ten tytuł co szukasz bo to film Tokyo Godfathers. |
@up
Nom. Te dziecko było w wieku 5-12 lat(płeć nieokreślona), koleś nie był zarośnięty i o ile pamiętam chodził w marynarce(przynajmniej na tym jednym konkretnym zdjęciu). Już sobie poradziłem : ), to anime to: Kurenai |
Cytuj:
|
Wtorek a tu już rano spoilery potwierdzone Naruto i Bleacha - kolorowa strona młody team 10 i obecny, młodzi Nagato, Konan i Jahiko i obecni xD A chapter ogólnie nie ciekawy. Bleach - też nie zapowiada się super.
|
YAY! Bleach 213, tylko szkoda ze RAW.
Dzisiaj chyba skoncze R+V |
Zdecydowalem sie na ''Seirei no Moribito''
i coś mi sie zdaje ,ze to był dobry wybór jestem po 3ep i jestem po wielkim wrażeniem Grafika Super Fabuła tez zapowiada sie interesująco jak narazie Konkret ;) |
a nie mowilem ? xd
Chyba jednak nie obejrze tego DMC bo probowalem na wszystkie sosoby z tym .mkv ale jak muli tak muli, a online nie bede ogladal bo jakosc = 0 Tez raczej sie chyba wezme za seirei~ Przepraszam za rozne bledy ale jestem po %% ;s |
@up
we wtorek po %%? Niezle to Code Geass, az sie dziwie ze dopiero teraz ogladam.. W pierwszej serii na poczatku bylo troche nudno, ale teraz jestem w polowie drugiej, tak mnie wciagnelo ze chyba jutro nocke zarwe : P bo dzisiaj padam na twarz.. |
@up: CG R2 od okolo 11-12 odcinka to jest taki masterpiece, ze hohoho. A ostatnich 6 epow to juz poezja :D
@Topic: Obecnie jestem na 35 epie GTO. Spoko anime, luzne, smieszne. A co dalej? Spice and Wolf wlasnie sciagam ^^ |
ale ze chodze do zaocznej to tydzien wolny...
Mam ochote na DMC , no ale rapidy megauploadu i torenty odpadaja to mujsze se chyba odpuscic |
Miałem zacząć od GitSS, ale Ayakashi jakoś bardziej mnie przyciągnęło, 7 ep done bardzo wciągające ale chyba ostatnich 5 nie dam rady już dziś :P o 6 do pracy trzeba wstać.
|
Cytuj:
A tak na serio, to czy tu ktos czyta Negima? Czy postowanie commentow nt ostatniego chaptera to strata czasu? To samo pytanie do Fairy Tail. |
@Up
O Fairy Tail chyba ktos mowil :P |
Jupi, tylko 2 odc fillerów w bleachu... :D
Cytuj:
|
mam pewne zastrzezenie co do 1 pliku...
Nazwa: Doutei to Youjo de Douyoutte Dou.***** Opis: 10 Rozmiar: 5.9 MB Plik jest chwilowo niedostępny. Fix it plx |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A poza tym to nie pamietam czy mi ktos odpowiadal. |
@Que
Hahaha, a Xantro przypadkiem nie pisal? Swoja droga, ile jest volow Negimy? @Topic Sciagam Bounen no Xamdou, Toradore i Kara no Kyoukai. Oj, bede mial co ogladac. @Trzecia, najwazniejsza sprawa Panowie, jesli chcecie cos sprowadzic z Japonii to macie tydzien na napisanie tego mnie, albo Corgarowi. Zlozylo sie, ze z racji dosyc naglego przyplywu gotowki, zdecydowalismy sie zwiedzic Tokio - przed matura zawsze przyda sie troche odprezenia. Wylatujemy w przyszla sobote, na dwa tygodnie (wracamy 25.04). Pomimo dosyc ograniczonego limitu bagazu w samolocie, jesli jest cos co chcielibyscie sprowadzic (figurki, plyty CD/DVD, mange, inne gadzety) to piszcie, zobaczymy co sie da zrobic. Poza tym, na pewno mozecie spodziewac sie obszernej relacji (byc moze zamieszczonej w magazynie Arigato) i kuuupy zdjec. |
@UP
Farciarze... :S @top. Skonczyłem R+V, warto oglądać 2ga serie? czy lepiej odrazu brać się za Sekirei ?:P |
Imo lepiej Sekirei. 2 seria RtV ssie na całej linii.
PS. Życzcie nam powodzenia ;p Nipah~! Corgar Frizz |
Ciekaw jestem, czy w Japonii również świętuje Prima Aprilis, co nie, Grocek?
|
@Up
Nie, wydaje mi sie, ze Prima Aprilis to typowo polskie/europejskie swieto. Poza tym, naprawde powyzsza propozycja nie ma nic wspolnego z dzisiejszym dniem. Tak wiec, jesli cos chcecie to piszcie, a jak uda nam sie znalezc to damy info o cenie. A "niedowiarkow" czekaja zdjecia, juz wkrotce. @Stan zamowien na chwile obecna: - daikamura z Kirche/Mizore/Moką dla Koszyka - figurka C.C. dla Rayzy Z tym, ze naprawde nie wiem jak bedzie wygladac tam cena. Bede pisal. |
prosze przywiez mi jakas mloda japonke bo zawsze marzylem o dziewczynie from japan...
Tak na serio to oczekuje obszernego artykulu od was jak to tam jest... A teraz mozna odliczac dni i godziny do FMA... |
Gdyby nie fakt, że w wakacje planuje wylot tam to może bym coś poprosił (chociaż skłaniam się ku Prima Aprilis xD)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |
|