![]() |
|
Ciekawe co będzie z tym Adebayorem. Wczoraj gadał że zostaje, dzisiaj już się waha...
|
|
Cytuj:
I tyle w tym temacie. |
a i tak nikt nie odpisal mi co sadzi o lampardzie i quaresmie w interze : o
moim zdaniem to 2 transferowe hity, o quaresme walczyly najlepsze kluby europy, takie jak manchester, chelsea, zapewne takze arsenal, juventus, milan... a tu inter ich wyrolowal : o lampard byl wrecz ikona chelsea, nikt nawet nie myslal o jego odejsciu, a jose latwo go przekonal xd |
A do tego Barca zrezygnowała się ze starań o Trezeguet'a, skupiając się na... Adebayorze.
|
Cytuj:
|
|
Co wy macie do Fiorentiny? Klub z jedną z lepszych legend...
Do tego gra tam Mutu mój ulubiony piłkarz. ;D News: Według wp największymi przegranymi euro jest; 1. Luca Toni 2. Petr Cech 3. Eric Abidal Ranking można zobaczyć tu: http://www.euro2008.wp.pl/gid,101008...?T%5Bpage%5D=8 |
http://eurocc2008.com/
Jesteśmy w finale Euro, dokopmy Szwedom ! ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ahah raz kliklem i ubylo z 80 do gola :P no w takim klikaniu i wynajdywaniu roznych sond na stronach zagranicznych jestesmy nie do pobicia.
|
Dalczego zawsze polski klub odpuszcza Intertoto? Dziś: Cracovia;)
|
W rewanżowym spotkaniu pierwszej rundy Pucharu Intertoto Cracovia przegrała na wyjeździe z Szachtiorem Soligorsk 0:3 i odpadła z rozgrywek.
own3d ta cracovia to śmiech jakiś |
Cytuj:
|
SONDA
Która drużyna zostanie mistrzem Europy w piłce nożnej? Hiszpania 112284 głosów, 81% Niemcy 23864 głosów, 17% trudno powiedzieć 2556 głosów, 2% te 81% to optymiści (w tym ja), reszta to realiści. |
Emmanuel Adebayor postawił ultimatum włodarzom Arsenalu. Zapowiedział, że jeśli nie będzie zarabiał tyle, ile swego czasu Thierry Henry to odjedzie z klubu.
W ostatnim czasie klub zaproponował Togijczykowi podwyżkę. Obecnie Adebayor inkasuje 30 tysięcy funtów tygodniowo. Na nowych warunkach dostawałby 60 tysięcy. Jednak zawodnik odrzucił tą propozycje. - Ludzie pytaja mnie, czy chcę zarabiać tyle co Henry. To jest złe pytanie. Jestem przecież rozważany jako następca Henry'ego, ale jednocześnie nie zarabiam tyle co on. Jeśli Arsenal nie da mi tyle, ile chce to odejdę- powiedział Adebayor. Henry zarabiał w Arsenalu 120 tysięcy funtów tygodniowo, zatem Adebayor oczekuje 400 procent podwyżki. Togijczyk nie może narzekać na brak zainteresowania innych klubów. Ac Milan i Barcelona są skłonne wyłożyć za niego 30 milionów euro. - Milan to wielki klub, ale nie zagra w Lidze Mistrzów. Barcelona oferuje dobre warunki finansowe. Wciąż jestem w kontakcie z Arsenalem, ale teraz wszystko zależy od nich - dodał Adebayor. |
Cytuj:
|
W sumie to nie ten temat... Kasacja.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |
|