![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
za pierwszym razem urodzilem sie w carlin i jest tu mi fajnie i mam duzo kolegow z ktorymi gadamy sobie calen czas ale kiedys mi kolega taki real friend powiedzial ze on jest z thais i ze tam jest lepiej bo tam duze levele czasem zachodzom po cos. Dlategp ja wyszedlem z rorka i teraz tez mieszkam w thais i jak chcem pogadac z ziomami z thais to nie ma problemu, relog i gadam. Wienc moj main char jest rodowitym Carlinaninem a inny tez dobry char jest z Thais. Drugi char to tez ben ale ma dopisek ze jest drugi bo sie pozniej urodzil. Latwiej jest przeciez sie przelogowac i gadac niz isc przez cala gre i dopiero gadac. Zreszta po drodze jest pustynia daraszia a tam napadaja i pekuja bo mysla ze ja mam kase ze sobom. ;) |
Cytuj:
Na emperze graja ludzie z Polski tylko dzieki temu ze jest tam moj rl Okon Tiger i jakos tam trzyma to wszystko, bo gdyby nie on to raczej by tam Polacy nie pograli:] |
Bencio Rox !!
Z tych wszystkich pizdeczek serków i innego spamu tylko Bencio wywołuje uśmiech na mojej twarzy :D:D Pozdro ;) |
Cytuj:
|
waldorio i don foozie maja lepsze ;p
kto druga 200? waptor czy 'szfecki michas' ? jedziesh pephy!111111 |
Pephy się sprzedał za 1,5k euro :)
|
19:03 You advanced from Level 187 to Level 188.
\m/ |
Cytuj:
Grattis för level min kära bror Sämme! Jag hoppas du klirrar 200 före Waptor :) ;] |
Cytuj:
|
Det är det inte siusiak, det är monsterkuk :> Pieseczku :*
|
ejj ale ja nic nie rozumiem po niemiecku ;/
Rena , a ty jestes facet czy baba? Bo jesli facet to chyba cos nie teges. Przyznaj sie w koncu bo mi sie rodzajniki myla :( W jednym depod mowia ze to facet, a w drugim ze baba. |
Cytuj:
@Bencio to jest naprawdę baba ;p podejrzewam, że część ludzi z saint gada, że to facet, bo są zazdrośni, że ona z NG nie wyleciała... |
koniec pierdolenia. starogardzka na stol.
|
@ Piesek to ok , powiem chlopakom w depod :)
I sory Nattii |
A nie prawda bo ja lece z serwera ;x
Btw. może i baba ale za to ten monsterkuk <3 |
Cytuj:
|
Starogard sux :( Bols _/
|
23:44 Hepul Drin [100]: 23:40 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gz szmatławcu ^^ Masz explocka 1 lvl mniej niż ja ;p |
Gz Taban ;)
No to następna połóweczka Starogardziaka się szykuje ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |
|