![]() |
|
O ile więcej musisz dać od siebie
Aby otrzymać to samo, to samo Za to co daje świat powinien być wdzięczny A on, on wciąż krzyczy mi mauo Drażni mnie granica wyobraźni U tych co biorą nie dają się boją przyjaźni To ci odważni budują otoczenie Zacznij dawać siebie na bok otępienie Oto atak wodospadami uczuć emocji Burzliwi chłopcy wiedzący co w czym Co w czyn zmieniać gdzie żyją marzenia Rozpoczęta misja samo spełnienia Widzę widza vis a vis zawiścią on pała Pojełabało się we łbie chaosu hałas Życiowa mądrość oddana pod ludu opiekę Coś jest nie tak łak ma jak najlepiej Tak, poczujesz niechęć nie jesteś sam Policz ilu ludzi nie znasz tych najbardziej uzdolnionych pokłony dla was, pokory dla mas, życzenia <rahim> |
wiem, że nie mam pojęcia o wojnie itp itd. ale jeśli jest tak jak piszą ( ja tam nie wiem jak jest, wiem tyle co ludzie mi powiedzą), że
Arc niepotrzebnie poszło na veno to się zgadzam z tym, jeśli teren nie pasuje to niech spie***lają, chyba lepiej żeby opena nie było niż żeby nie poszedł zgodnie z planem. |
Cytuj:
<short> |
Cytuj:
Cytuj:
Rahim_/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Juz mowilem setki razy. Ci co zaplacili przyexpia za szybko to znowu dd zacznie ich tepic dla loota , zabawy , porachunkow... Sa na to dowody <lol2> ;] |
Cytuj:
www.allegro.pl |
Cytuj:
Co tam kumplu? |
Miekkie pipki... 1 przegrany open i sie wyplacaja... :|
|
Cytuj:
Berger - najtwardszy twardziel ze wszystich twardzieli starych pierdzieli B) lofciam Cie qmplu :* |
miekkie cipy ktore i tak potem rozwale z sdka
|
Cytuj:
hmm myslisz ze jestem kojelnym noobem bo kupilem chara? Jakos nie widze nic w tym zlego , pomagam na ile moge bongosom , arc ... aj co sie bede tlumaczyl... Mam nadzieje ze to ty feav ;] jak tak to na twoim miejscu wogole bym nie bral udzialu w dyskusji bo wszyscy chyba wiedza co robiles. Btw to nie moj pierwszy "kupiony char" :cup: :] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS. Fewola też kupisz? |
Cytuj:
Knight mnie nie interesuje sory :/ |
Bezok u lekarza:
B: -Doktorze, nie mam oczu!!1 L: -Ajajaj! -.-' wiem że "o borze ale rzyd" xdddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
PAna Anakaree zaszalał:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |
|