![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mam ci zacytowac twoje posty chlopcze? |
|
Cytuj:
btw ja zadnej umowy z Yakiem nie mam ;) Vuxes wyczyscil ktos w koncu ten pokoj za 7 bossem? |
A wiec kej kej
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
fajny post Cytuj:
dalej nie ma zamiaru szukac i od tej chwili mam na ciebie wyjebane bo tracisz moj czas wiec zegnaj panie wannabecool |
lepiej byc wannabecool niz be_jew :)
|
wiesz wogole kto to jew?
|
jew, z angielskiego zyd, taki, jaki masz w avatarze ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie usiade :) przepraszam za opryskliwosc i prosze o bycie obojetnym wobec mnie :)
|
Jak sadzisz avatar jest tym kim ktos chce byc wiec zmieniam avatar for u;*
wannabetobom |
chcesz byc mna to zrob sobie zdjecie takie, jak mam w podpisie xD
|
Bosiak, nie wiem czy zauważyłeś ale nikogo nie śmieszysz, robisz z siebie pośmiewisko.
I Ty masz 17 lat ?: @Down Oww,taki sam loot z PoI masz niczym ktoś ~5stron wcześniej, oraz masz taki sam domeq ! Won haxie :< |
|
Anyway, bosiak kazdy twoj post od teraz bedzie ignorowany przezmnie, poprstu, jestes debilem.
|
Idac w slady oriusa potwierdzam jestes debilem i jak dla mnie za wczesnie na 17 lat dla ciebie
Ignored ;\\\\\\\ |
czytajac wasze posty rozsmiesza mnei to, ze to wy zaczeliscie wyzywac mnie ;-)
btw 00:19 Bosiak Waleczny [12]: BUY Wand of Dragonbreath >>Kazordoon<< ;O xD ktory to?:) a ty misty sie ode mnei odjeb, bo twoje posty sa tak samo smieszne jak moje |
Kawa i ogień gejaszki _/ lece do pracy
a tak btw Orius i Quen, dajcie spokoj Bosiakowi, fakt moze tam kiedys jakos zawinil, ale probowal sie poprawic, a Wy nadal na niego ujezdzacie. W sumie, dobry Bosiak nie jest zły :p |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=4431 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |
|