![]() |
|
Jak Duski częściej będą jeździć wspólnie na bale, Vision będzie miało więcej swobody do expienia, a że to im ostatnio słabo wychodzi to wojna skończy się szybciej niż jakby walczyli z Duskami :> Proste. Zostawić Vision swobode a sami się zrookują : )
|
Duskiness sie bawiło a vision expiło...proste ;]
|
11:08 Xaveloth Do'Urden [99]: 11:05 You lose 697 hitpoints due to an attack by Zwidek.
11:08 Xaveloth Do'Urden [99]: 11:05 You lose 613 hitpoints due to an attack by Zwidek. 11:08 Xaveloth Do'Urden [99]: 11:05 You lose 552 hitpoints due to an attack by Zwidek. 11:08 Xaveloth Do'Urden [99]: 11:05 Zwidek [138]: 11:05 Zwidek [138]: Fajnie ? Korwa, za co bijecie Avisów? Random PK czy może podacie jakiś oficjalny reason? -,- |
Cytuj:
@Abor Ze expili w noc sylwestrowa to sa fakty. -edit- @UP Coś Ty sie dopiero teraz obudzil? Dusk nie maja dostepu do kompa (sadze ze wogole o nim nie mysla) to Vision wychodza i kozacza ze wszystko moga. Chca ludzi nastraszyc. Sadze ze jak Dusk wroci w najblizszym czasie to znowu beda grali tylko noobcharami... |
A potem vison duskow zabilo i sia zabawilo :P:D:P
|
vision chyba ma małe problemy z netem 4 deady w jedna noc na expie:/ potwory maja wiecej fragow na vision niz duski xd
|
8o 8o :D :D :D Vision rox
Mar 11 2007, 11:18:26 CET Died at Level 138 by a dragon lord <Zwidek Mar 11 2007, 10:58:21 CET Died at Level 109 by a water elemental <haasky No i teraz trzeba odrabiac lvl bo slabsze combo na duski |
Byłem za vision ale to co zrobili z Tryku, to już przesada, po co włączać do wojny cały serwer??? czy wojna z Dusk wam nie wystraczyła? I kto teraz pogran na Furrorze? Jedyna co chciałbym zobaczyc to Open battle, wiem że nie macie przewagi co do tego, ale jeżeli jesteście tacy wspaniali to może wypadało by spróbować???
|
up openn battle bylo 3 czy 4:0 dla vision tryka nie oni hakil jest napisane na forum tibia.com ciekawe ile razy to trzeba bedize jeszcze powtarzac?
|
Mar 11 2007, 11:18:26 CET Died at Level 138 by a dragon lord
Fajnie ? Zwidek? |
Cytuj:
Ty chyba jestes jakis niedo*****y. Czlowieku cale Vision w sylwka pilo ostro a moze znalazla sie jakas jedna zblakana duszyczka (nawet nie wiem kto) ze expila. A wczoraj dlaczego mielismy nie expic? Skoro Duskiness nie bylo a my mielismy czas to dlaczego mielismy nie expic? Jak ja baluje a Taifun expi to cos innego jest? Ogarnij sie szybiutko haha :D Tak btw, Nordmark i Tarrin mieli kicki neta, Zwidek to samo. |
Widze ze Vision pod nieobecnosc Duskiness poszlo grubasnie do przodu :)
Jak tak dalej pojdzie to sami sie zrookujecie :) @Wazu~ To nie bylo open. 6 ludzi z Dusk i gildia Vision to nie open Dusk~ chcialo sie ustawic z Vision na normalnego opena ale Ci odpowiadaja zawsze ze nie wyjda z Dusk na open. -edit- @Up taka "zblakana duszyczka" byl np Imargam ktory wbil 400k expa~ |
Cytuj:
Jeżeli tamto było open battle to Ty chyba nigdy takiej wojny nie widziałeś... nie było filmiku z tamtej wojny ;\ ale sądząc po screenach to Vision zabijało tak jak zawsze czyli 10 na 1 +) @Down Nie mówię że na wojnie zabija się 1 vs 1 ale ludzie tamto nazywają open battle a to był tak jak pisałem zwykły atak 10 na 1 :) |
Cytuj:
@Nirt Tak jest po prostu w zyciu ;p raz na wozie raz pod wozem. Gdyby nie problemy z netem to by nie popadali :( Mysle ze wiesz co to znaczy miec kicka na dragach. |
Nie chce mi sie patrzec wstecz, czy ktos to napisal poniewaz jak wiemy jest lekki spam, ale chce podac jeden fakt,..
Santosik dołączył wczoraj Duskiness, dokładniej 10 Marca. |
@Santosik
Z tego co mi wiadomo Vision groziło mu wiec jak dla mnie zrozumiala decyzja. |
Cytuj:
Wiec zaraz cały serwer bedzie uczestniczył we wojnie, jeśli juz nie uczestniczy LOL!? =/ |
Cytuj:
|
Zaczyna sie to co zawsze Taifun invituje mięso armatnie a jak jest juz po wojnie to zegnamy B)
Jak narazie widze tu sam spam oprocz kilku konkretnych wypowiedzi na temat jak wyglada wojna najlepej zostawcie ustalanie taktyk liderom gildi |
Cytuj:
ŚWIĘTE SŁOWA ! BRAWA DLA PANA ! :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |
|