![]() |
|
fe to symbol 'noob pvp', ot co. a 70 palek... wystarczy bolt + sd i fe nie ma. mag lepiej by te 700 many pozytkowal na gran. wystarczy ze pal leczy sie przy ~450 hp i nie padnie. a tak poza tym... convince rune -> pal z 2 fe, boltami i sd -> sorc lezy. czy warto ?
|
Cytuj:
Jakbym był palem to bym podszedł pod sorca :) Tak żeby i z explo i gfb dostawał |
o, i wlasnie ;)
|
Z nudów se zrobie postać na Obsidii :P
|
qxwatz
Taer no niestety za pozno , qxwatz pozostawil duzo gowna z ktorym musze sie uporac ;/ niestety w tym takze niesnaske z errorem no ale trudno . Do tego ten dzisiejszy dead ale jakos bedzie . Jestem smutny jak ciotka w czechach ani na blessy ani na exp bywa -_-
|
co do duela ;D jak ucieknie to zobaczy fajerwerki :D
Hail OoN :) |
@DoSiaa
oj pozostawił, Arha ma otrzymać to co straciła +50k za blesy. Dogaduj sie z errorem jakoś. Jak nie wiem. Im szybciej tym lepiej również dla Ciebie. |
Cytuj:
FE nie wali z gfb. |
Do wszystkich zainteresowanych
Nie chcę tutaj nikogo pokazywac palcem, ale czy Wy myślicie, że sorc, jeśli postawi 2 fe, zabije pala ? 8o Zyczę powodzenia :D
_____________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise:] |
Cytuj:
|
@Dosia
priv xd @Kiroy a ty juz w domu o.0? |
o0 jakiś open sie kroi:>
|
Originally posted by Fingregher on 03.05.2007 00:51:44:
> OMG Tibia is only a game... I hate people who says : > U are hunted in rl because u pked me :o > > What u talking to mother when u wake up ? > > Hi > 3 Ham > Yes > Bye > > ??? Rozwalilo mnie to :D :D |
Dorpaz May 03 2007, 21:33:05 CEST Killed at Level 169 by Nathan Zaa
and by Zagnaton |
ja tez padlem i co ; d
|
Właśnie z tymi FE to convice i po kłopocie pozatym wystarczy z tym paralayze to niewiedziałem że tak działa może dlatego że nigdy tego nie używałem xD Ale nie boje się duela jestem 100% pewien że wygram :)
|
L.s & Vanum
Arikabe Zaa May 03 2007, 21:30:40 CEST Killed at Level 72 by Imhreey Milivojac May 03 2007, 21:30:32 CEST Killed at Level 100 by Marniz and by Waldorio Rotanimod Eht May 03 2007, 21:12:41 CEST Killed at Level 105 by Dorpaz and by Marniz Atavand May 03 2007, 21:30:20 CEST Killed at Level 63 by Sir Kiiviin and by Dorpaz Next Generation Sir Kiiviin May 03 2007, 21:30:35 CEST Killed at Level 81 by Yunichi Dorpaz May 03 2007, 21:33:05 CEST Killed at Level 169 by Nathan Zaa and by Zagnaton 4:2 Dla Ng jak narazie |
Cytuj:
@ LS Go go go !!! Btw. Jutro matura, trzymcie za mnie kciuki kochani :) |
waptor down
|
omg jaka tam zamota jest ile noobow nie wiadomo co sie dzieje ;s
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |
|