Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Bartol1 27-01-2007 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sarna (Post 1226860)
w jaki sposób malakas padł od 15 lvla ? :)

Pewnie afk trening :D

Raziel kosiaz 27-01-2007 18:40

Chyba 50k dla boltini to nie dużo?

Boltina89 27-01-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1226210)
Niewieem czy wiecie ale postac Egeenetoo juz nieistnieje:/ Ktos wie cos wiecej na ten temat?;(

Moj brat mial hacka. Wczesniej pojechal na wakacje(ferie). Najwyrazniej hacker zorientowal sie ,iz nikt nie odzyskuje konta. Acc bannished i deleted, jednak estesmy w trakcie odwolywania(i tak nic nie da)

Co do dlugu Boltiny... Pieniadze moze i komus "wisze", jednak nie jest to zaden Xulo~...

Poza tym, gdy ktos rzeczywiscie potrzebuje to pozyczam lub splacam dlug(Zimpus poczekaj :D)

Jesli chodzi o moja osobe.

Galana wymaga duzej cierpliwosci. W sytuacji, gdzie all dobre expa sa zajete mi pozostawalo okupowywac Dp.

Postanowilem isc na nowo powstaly serv. Narazie idzie dobrze.Moze dam znac tu jak lvl itd :)

Pozdrawiam All =*

Poznanski Rycerz 27-01-2007 19:41

,...

@Malakas

Stary owner byl bardzo w porzadku. Ten ktory gra teraz to noob, pa i w ogole cielak ^^ dobrze ze padl bo byl irytujacy ^^

Hakerzy ktorzy deletuja konto sa niezle powaleni, nie wystarcza im itemy itp...

Nalesnik102 27-01-2007 20:25

@Boltina
Ege to twoj Rl Bro? ;o
Btw co stracil?:confused:

aragorn uczciwy 27-01-2007 23:02

Cytuj:

@Boltina
Ege to twoj Rl Bro? ;o
Btw co stracil?
Chara 8o ^^

sliver 28-01-2007 02:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1227128)
@Malakas

Hakerzy ktorzy deletuja konto sa niezle powaleni, nie wystarcza im itemy itp...

mnie sie poszczescilo xD!

Adelaoo 28-01-2007 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1226981)
Moj brat mial hacka. Wczesniej pojechal na wakacje(ferie). Najwyrazniej hacker zorientowal sie ,iz nikt nie odzyskuje konta. Acc bannished i deleted, jednak estesmy w trakcie odwolywania(i tak nic nie da)

Co do dlugu Boltiny... Pieniadze moze i komus "wisze", jednak nie jest to zaden Xulo~...

Poza tym, gdy ktos rzeczywiscie potrzebuje to pozyczam lub splacam dlug(Zimpus poczekaj :D)

Jesli chodzi o moja osobe.

Galana wymaga duzej cierpliwosci. W sytuacji, gdzie all dobre expa sa zajete mi pozostawalo okupowywac Dp.

Postanowilem isc na nowo powstaly serv. Narazie idzie dobrze.Moze dam znac tu jak lvl itd :)

Pozdrawiam All =*

Czemu nie chce powiedziec prawdy, przeciez to nic strasznego poprostu zachowal sie jak "noob" i napisal na trade ze chce sprzedac postac i tyle...

Signed/
Adelao

Raziel kosiaz 28-01-2007 16:46

Offtopic ale mam nadzieje ze uda nam sie szczegolnie to moje :
Pomóż zrobić lepszych knightów!
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1280141
Moja propozycja na next update!
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891
Pomóżcie może cipsoft zrobi to co chce w następnym update i zgódźcie się z moimi pomysłami.

Atlas 28-01-2007 17:45

Witam!
A kto sprzedaje na allegro 100+ EK z SoVem, MPA itd??
Czy to był Egee~?

aragorn uczciwy 28-01-2007 18:38

Cytuj:

Witam!
A kto sprzedaje na allegro 100+ EK z SoVem, MPA itd??
Czy to był Egee~?
Chyba bardziej hybrid...

Falcmoon 28-01-2007 19:33

Pytanko

Zna ktoś typa: Thork the Hunter ?

Zimpa 28-01-2007 20:02

wy mowicie o tym typie co sprzedaje 100+ ek z boots of hastLe?? jak na moj gust taki chat nie istnial bo egee nie ejst takim noobem zeby pisac cos takiego hybrid tym bardziej

btw. hybrid wraca do gry niedlugo a ja moze pozniej bede miec zdjecia jak padl zazek<przypadkowo ktos w gildii ma ponoc>

Boltina89 28-01-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1228475)
Czemu nie chce powiedziec prawdy, przeciez to nic strasznego poprostu zachowal sie jak "noob" i napisal na trade ze chce sprzedac postac i tyle...

Signed/
Adelao

Gdybym mial do czego sie przyznac, to z pewnoscia bym to zrobil. Moi najblizsi przyjaciele wiedza jak bylo. Twoja opinia na ten temat nie robimy na mnie mimo wszystko zadnego wrazenia, tlumacze sie , by po prostu nikt Ci nie uwierzyl.
Po tym jak mnie wychu***** na G Legi stracilem (resztka) szacunek do Twojej osoby(Postaci, Chara)

Egeenetoo jest Deleted, wiec wystawianie go na allegro bylo by czyms smiesznym ;) Jednak uwazam, ze jest to ... Na pewno EK ;) (Albi,Ancha??)

Ja, jako owner Boltiny nadal pozostaje w stanie ReTiReD. Swiat ten zszedl na psy. Mniejsze Levki nie sa w stanie tego tak bardzo odczuc(co najwyzej przypadkowe paymenty). Miejsca, gdzie dobrze expi sie takim Pallkiem sa okupywane przez caly dzien(Wiemy Kto Co Jak :))
Postanowilem wbic na serwa, ktory dopiero co powstal ;) Przyjemnie, Non-Pvp,10 osob na jednej Tombie, jednak gdy zdobedziesz wyzszy lvl ludzie Cie szanuja. Rook to byl meczarnia(8GoDz???8o ) Teraz idzie dobrze, stamina w polowie, a bedzie duzo lepiej :)

Pozdrawiam Wszystkich tych, ktorych lubie, ktorzy lubia mnie i z ktorymi sie nie lubimy ;)

dressu 29-01-2007 01:04

offtopic
Chcesz zarobic kase w tibii? To moze byc twoja szansa

Kupie pacc za tibia cash . Wiecej info na pm
Tylko powazne oferty bez zadnych przekretow.

Atlas 29-01-2007 01:44

Kupno pacc'a 90 dniowego jest rentowne przy kwocie 200k dopiero...mało kto da tyle.. nie liczyłbym na zbyt wielkie sukcesy. Sam kiedyś próbowałem ale to nie ma sensu. Nawet jeśli byłbyś w jakiś sposób wiarygodny itd. to wątpie czy ludzie kupowali by częsciej niż 1 osoba/2 tygodnie...po prostu ludzi nie stać..

aragorn uczciwy 29-01-2007 08:04

Cytuj:

offtopic
Chcesz zarobic kase w tibii? To moze byc twoja szansa

Kupie pacc za tibia cash . Wiecej info na pm
Tylko powazne oferty bez zadnych przekretow.
Lord Anarchist bodajze sprzedawal pacc za kase w tibi;]:evul:

Adelaoo 29-01-2007 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1230610)
Kupno pacc'a 90 dniowego jest rentowne przy kwocie 200k dopiero...mało kto da tyle.. nie liczyłbym na zbyt wielkie sukcesy. Sam kiedyś próbowałem ale to nie ma sensu. Nawet jeśli byłbyś w jakiś sposób wiarygodny itd. to wątpie czy ludzie kupowali by częsciej niż 1 osoba/2 tygodnie...po prostu ludzi nie stać..

Ja znam 2 osoby ktore pacca sprzedaja po 100k ;] Mnie jeszcze nie zrobily w huja :]

@boltina Mi tak mowili twoj brat ze wyslal linka, na postaci mnial jakies smieci bs itp. Wiec czyzby twoj brat klamal ? :(

Atlas 29-01-2007 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1230776)
Ja znam 2 osoby ktore pacca sprzedaja po 100k ;] Mnie jeszcze nie zrobily w huja :]

No to chwała im za to.
Osobiście jeśli ktoś chce to za 200k mógłbym sprzedać pacc'a oczywiście 90 dniowego...

Uzu 29-01-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1231127)
No to chwała im za to.
Osobiście jeśli ktoś chce to za 200k mógłbym sprzedać pacc'a oczywiście 90 dniowego...

200 k to stanowczo za duzo 90 dniowy chodzi po 120 - 170 k bynajmiej ja takie
oferty mam ( i pewniaki )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55.