![]() |
|
Cytuj:
|
Chyba 50k dla boltini to nie dużo?
|
Cytuj:
Co do dlugu Boltiny... Pieniadze moze i komus "wisze", jednak nie jest to zaden Xulo~... Poza tym, gdy ktos rzeczywiscie potrzebuje to pozyczam lub splacam dlug(Zimpus poczekaj :D) Jesli chodzi o moja osobe. Galana wymaga duzej cierpliwosci. W sytuacji, gdzie all dobre expa sa zajete mi pozostawalo okupowywac Dp. Postanowilem isc na nowo powstaly serv. Narazie idzie dobrze.Moze dam znac tu jak lvl itd :) Pozdrawiam All =* |
,...
@Malakas
Stary owner byl bardzo w porzadku. Ten ktory gra teraz to noob, pa i w ogole cielak ^^ dobrze ze padl bo byl irytujacy ^^ Hakerzy ktorzy deletuja konto sa niezle powaleni, nie wystarcza im itemy itp... |
@Boltina
Ege to twoj Rl Bro? ;o Btw co stracil?:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed/ Adelao |
Offtopic ale mam nadzieje ze uda nam sie szczegolnie to moje :
Pomóż zrobić lepszych knightów! http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1280141 Moja propozycja na next update! http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891 Pomóżcie może cipsoft zrobi to co chce w następnym update i zgódźcie się z moimi pomysłami. |
Witam!
A kto sprzedaje na allegro 100+ EK z SoVem, MPA itd?? Czy to był Egee~? |
Cytuj:
|
Pytanko
Zna ktoś typa: Thork the Hunter ?
|
wy mowicie o tym typie co sprzedaje 100+ ek z boots of hastLe?? jak na moj gust taki chat nie istnial bo egee nie ejst takim noobem zeby pisac cos takiego hybrid tym bardziej
btw. hybrid wraca do gry niedlugo a ja moze pozniej bede miec zdjecia jak padl zazek<przypadkowo ktos w gildii ma ponoc> |
Cytuj:
Po tym jak mnie wychu***** na G Legi stracilem (resztka) szacunek do Twojej osoby(Postaci, Chara) Egeenetoo jest Deleted, wiec wystawianie go na allegro bylo by czyms smiesznym ;) Jednak uwazam, ze jest to ... Na pewno EK ;) (Albi,Ancha??) Ja, jako owner Boltiny nadal pozostaje w stanie ReTiReD. Swiat ten zszedl na psy. Mniejsze Levki nie sa w stanie tego tak bardzo odczuc(co najwyzej przypadkowe paymenty). Miejsca, gdzie dobrze expi sie takim Pallkiem sa okupywane przez caly dzien(Wiemy Kto Co Jak :)) Postanowilem wbic na serwa, ktory dopiero co powstal ;) Przyjemnie, Non-Pvp,10 osob na jednej Tombie, jednak gdy zdobedziesz wyzszy lvl ludzie Cie szanuja. Rook to byl meczarnia(8GoDz???8o ) Teraz idzie dobrze, stamina w polowie, a bedzie duzo lepiej :) Pozdrawiam Wszystkich tych, ktorych lubie, ktorzy lubia mnie i z ktorymi sie nie lubimy ;) |
offtopic
Chcesz zarobic kase w tibii? To moze byc twoja szansa Kupie pacc za tibia cash . Wiecej info na pm Tylko powazne oferty bez zadnych przekretow. |
Kupno pacc'a 90 dniowego jest rentowne przy kwocie 200k dopiero...mało kto da tyle.. nie liczyłbym na zbyt wielkie sukcesy. Sam kiedyś próbowałem ale to nie ma sensu. Nawet jeśli byłbyś w jakiś sposób wiarygodny itd. to wątpie czy ludzie kupowali by częsciej niż 1 osoba/2 tygodnie...po prostu ludzi nie stać..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@boltina Mi tak mowili twoj brat ze wyslal linka, na postaci mnial jakies smieci bs itp. Wiec czyzby twoj brat klamal ? :( |
Cytuj:
Osobiście jeśli ktoś chce to za 200k mógłbym sprzedać pacc'a oczywiście 90 dniowego... |
Cytuj:
oferty mam ( i pewniaki ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |
|