![]() |
|
Xavieradu
Dec 16 2008, 00:05:53 CET Killed at Level 199 by Argiros and by Lagurus Beru Senwin Dec 16 2008, 00:13:53 CET Killed at Level 179 by Nevest Butibof Dec 16 2008, 00:02:13 CET Killed at Level 210 by Zatharion and by Uzak Bilvefux Vesz Dec 16 2008, 00:12:17 CET Killed at Level 189 by Cassixx and by Shre Joixazi Dec 16 2008, 00:04:55 CET Killed at Level 192 by Ramievoh Tealistyne and by Uzak Bilvefux Theruviel Dec 16 2008, 00:05:18 CET Killed at Level 174 by Mooro and by Falatan Cenionden Folari Dec 16 2008, 00:01:02 CET Killed at Level 173 by Zatharion and by Linglifer Danfos Dec 16 2008, 00:06:41 CET Killed at Level 171 by Ramievoh Tealistyne and by Falatan Cenionden peszek |
peszek XDB)
|
oj peszek peszek :D
|
Account Status: Free Account
oj peszek peszek ;/ |
fajting:
butibof xavieradu theruviel folari vesz beru senwin heefi joixazi lord riptur danfos meliah gewyr guaio elzagii lord fuzavav sir dunka kodek the cursed apollo arcanista daulin gex darkblade cys brutal iron nostradamus sir wellington malwin from saphira lorshin magic stephii oga kto jeszcze? |
Duzo wiecej.
|
Qeenatar Farciarz =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
sykus czyżby back?;)
|
gram se dla jaj czasmi. ;]
edit. openka lost :(( peszek |
nie peszek tylko blackd, blackd B)
|
co znowu bedziecie plakac ze bot? a oni nie uzywaja ?:((
|
eee a czemu to sindre i jego team poszli do szwedów???
|
@up
maja was dosc? B) ja nie placze ze bot, ale to dzieki blackD zajebaliscie pare osob :) |
Cytuj:
Wiesz Szefie my dzieki blackD zajebalismy pare osob ale wy tak samo B) Dobrze wiesz ze my uzywamy bota i wy tak samo ;) |
juz Ci mowilem ze nie jestem szefem XD
wiem ze My uzywamy, wiem tez ze Wy uzywacie. Ja obecnie bota conajwyzej uzywam tylko do botowania xd |
adde juz siedzi na theraxie?
|
a czemu sadzisz ze on na Therraxie juz siedzi?
|
hmm bo zwylke w*******a sie na czyjes hary?
|
nie "wpier***i" sie poneiwaz jak sie "wpier***i" to bedzie "dilejtet"
|
Cytuj:
|
co mu Rudy zrobi? Listy uzyje? o ile sie nie myle to teraz tylko 1 list sie liczy, w terminie do 6 miesiecy. B)
|
@ Tyran
Jakos Krisu rozczytal wiec popracuj jeszcze nad tym. @ Kris No dokladnie. |
Ej dlaczego z taka agresja odnosicie sie do siebie, niech zapanuje milosc, tak chyba bedzie lepiej, nieprawdaz?
AHAHHHAAHAHAAAHAHA |
Cytuj:
|
Cytuj:
LUDZIE LOVE AND PEACE. IDA SWIETA XD :baby: |
jeden list do cpisoftu u therax wraca do rudego ;p
|
a moze nawet i 20 listow :P
|
"Liczymy również na to, że w tym Świątecznym Czasie wszelkie Wojny zostaną zawieszone, a zaraz po Świętach klęskę poniosą winni niesprawiedliwości! "
B) B) B) |
@Matut
<lol2> :D:D:D:D:D:D:D:D:D |
cos sie stalo ze nikt nie napisal ze przegralismy open? :D
|
ja napisze =D
przegraliście open !!!!!!!!!!!!! ; | |
mielismy PECHA :D jak zwykle! B)
|
Cytuj:
"to czysty nokaut dziw*o" xDD wiec.... Ktostam kiedys plakal "Sykus kiedy 50 lvl haha " czy cos w tym stylu wiec prosze 16:58 You advanced from Level 59 to Level 60. nawet 60 ;] http://www.youtube.com/watch?v=EuWEr...eature=related polecam |
Cytuj:
|
nie ma to jak byc zalogowanym i miec jedna date dolaczenia i byc wylogowany i miec inna date ;) tibia.pl rooox
http://img134.imageshack.us/img134/4483/lolpy9.jpg |
stanął ci z tego powodu?
|
Cytuj:
a jak taki madry kozaczek z Ciebie daj mi nick na kim grasz ;']] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |
|