![]() |
Cytuj:
|
co do reny to facet raczej by nie gadal kobiecym glosem
|
to juz nie odnosnie nati, ale zdziwilbys sie, gdybys zobaczyl amerykanskie 'laski' mowiace ci przez telefon o roznych igraszkach ;)
|
Cytuj:
btw. ostatnio spotkałem Błażeja(Don Demonslayera)w VC mówił coś o jakimś małym meetingu w BDG, ale był tak najebany że nie pamiętał czy: ten meeting ma sie odbyć, czy już sie odbył. Coś o tym słyszałeś? |
mial byc ale narazie nie ma ludzi xd
|
Ahhh ludzie zawsze sie znajdą, tylko ktoś musi to zorganizować.B)
|
[CHAR]Mannow[/CHAR] Banished: until Feb 23 2008, 14:47:59 CET because of advertisement not related to game
:/ |
żul..... :(
|
Banished: until Feb 23 2008, 14:47:59 CET because of advertisement not related to game
Name World Status 1. Mannow Obsidia online lol xd |
@up
Co to qrde jest ma bana a online jest xD :( |
tez tak mialem :D da loga i nie zaloguje sie juz xDD
|
Więc może nie da loga xD
|
Cytuj:
|
Czas na piosenke!
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, Kolorowe kredki bardzo lubią mnie, Kolorowe kredki kiedy je poproszę, Namalują wszystko to co chcę. Namalują domek i na płocie kota I wesołe słonko na pochmurne dni A gdy w kosmos lecieć przyjdzie mi ochota Prawdziwą rakietę namalują mi. Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą, Siadamy przy stole i one i ja. Malują cudownie, małpkę taką śmieszną, Słonia na huśtawce i w rakiecie lwa. Ahhh te stare czasy.:confused: Serek. |
@up
To nie jest smieszne.... |
Cytuj:
Ćwierkają wróbelki od samego rana Ćwir, ćwir dokąd idziesz Marysiu kochana ? ( x 2) A Marysia na to śmieje się wesoło, Szkolny rok się zaczął więc idę do szkoły ( x 2) Fin'er - amator raciborskiego. |
Cytuj:
|
@up
Patologiczny szkodniku, bzdurzysz Waść Pan... oj bzdurzysz ;) |
Jak chodzilem do przedszkola to disco polo bylo na topie. Spiewalismy na wszystkich imprach w przedszkolu "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina" Bayer Fulla
a i i jescze o tych pieskach co załamały kladke - sibĄ sibĄ tralalala. pozdro |
Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina
Starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna Hej, hej bawmy się Hej, hej śmiejmy się xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |