![]() |
|
@Mendolina
Ja pierdole, juz nie moge wytrzymac, ogarnij dupe! jak smiesz pisac "wygralismy"? kurwa co ty w tym war zrobiles?! wiesz co? CHUJ! tylko duzo na forum pisales... "ale jakoś nie przejmowałem się tym" a czym ty sie miales przejmowac jak za ciebie grali brazole?X( HAHA, wiem wiem prawda boli ;/ nie zaprzeczysz kurwo co ? owned, bye :} |
Cytuj:
Ignore ;@ Gówno wiesz i tyle. To samo się tyczy ciebie. Nie zaprzeczysz?;d |
No destro to pamietam w tamtym war byl nawet vce liderem tamtej hard planu bodajze ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Poreda
Menda nie kupił tego chara tylko mu go oddałem bo mi się nie chciało już grać w tibie. @Duriel Kiedy mi wreszcie kupisz pacca? :evul: |
Nie chodzi czy kupil czy nie kupil, chodzi o sam fakt ze nie jest zrobiony w wiekszosci przez niego.
@menda Dolaczylismy do FTP, mowie o tej wojnie co wygralismy pierwszy raz z DH. |
|
Cytuj:
|
@Janietroll
Pierdolnij sie w glowe czyms ty jebnieta kurwo, widac ze to fake. Edit: moze bys sie przedstawil tak wogole? Edit2: sevita naucz sie fake'i robic ;d |
o.O ładnie bluzgasz na solarka :]
|
Erius wes sie <cenzura> lecz, chory na umysł jesteś...
Nie jestem taki <cenzura> jak ty... I <cenzura> nie robie żadnych faków! X( |
Omg temat ozyl ; d
Nie wiem ocb i nei chce mi sie czytac ale spoko wbijajcie posty ^^ |
A ktory twoj char Neo byl zrobiony w calosci przez ciebie?
|
|
asen fartuch, kilka sekund pozniej i 30 dni bez konta ;p
@ktos tam up naucz sie fake robic bo to co zrobiles jest zalosne lol |
|
http://www.youtube.com/watch?v=BoUSs78F3DU
co Solar srake miałes relognać Sheia Anadot -Solar Mlody 0;11 filmiku musicie to obejrzeć :baby: |
to raczej siara dla was vakusiu :D bo mnie nie ujebaliscie a ja wam ucieklem poza tym pare minut pozniej padles :D
cya DLA ALL (nawet asena i vake ) Ile demon expa da, ile warte mpa, ilu noobkow jest na rooku tyle szczescia w nowym roku :p |
lol ;d:baby::baby::baby::baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |
|