![]() |
|
|
gz wara ja jak co neutral jestem
|
May 15 2008, 16:33:18 CEST Killed at Level 97 by Zab'ster
and by Lowca Wiatru Punttiet |
prosze was ludzie wyjdzcie na opena raz bez combo bota
|
Proszę Was nie dajcie Aldorze grać na swoich charach :/
|
Widze ze na Morganie ładnie sie kosicie:)
Jaki jest stan wojny fragow??:o |
[CHAR]Chivito-pipito[/CHAR]
May 15 2008, 16:04:27 CEST Killed at Level 82 by Nobi Chra and by Keeph |
@ Carlos
Ale Nie Rozumiesz ze jak wyjdą bez Bota To wtopią i stracą ta satysfakcje z tego ze w Fragach prowadzą :) A pozatym Kolejna OB wygrane Przez NPNP (Sytuacja LvL i Ludzi W gild) GZ NPNP:cup: Jeszcze pare i nizahe straci swój 200 :cup: |
My karamyyyyy dalejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj xDDDDDDDD
|
Some randoms:
[CHAR]Jessica Pelc[/CHAR] May 15 2008, 16:56:49 CEST Killed at Level 72 by Fureyka and by Cabal Executioner [CHAR]Xaloneus[/CHAR] May 15 2008, 16:23:02 CEST Killed at Level 70 by Rogstah Fearless [CHAR]Driver'Stwa[/CHAR] May 15 2008, 15:43:22 CEST Killed at Level 52 by Kinia Inferno and by Vince Van Helden [CHAR]Golezin Mirius[/CHAR] May 15 2008, 15:44:20 CEST Killed at Level 45 by Lookeyy and by Blafyn [CHAR]Leayson[/CHAR] May 15 2008, 16:08:04 CEST Killed at Level 58 by Whisperwind Shadowwalker and by Mordag Inferno Randomy on nas dodajcie jak chcecie... mi się nie chce szukać ;d |
Golezin 45 kogo ty wypisujesz.... zaraz ci wasze 18 wlvle wypisze
|
Cytuj:
A kto spierd*lał do pz/hellgate :D? |
Cytuj:
Chcesz to wklej nawet lvl od 6 do 50... jakoś mnie to jebie :) |
Cytuj:
On tylko poinformował kto jeszcze padł od was. Nie napisał że chce to do jakiejś listy dodać. Tylko info zapodał. |
@Jaz'
Ilu was bylo ilu ich bo niewiem ?? Jakie wy macie LvL jakie oni ?? No wlasnie :) wiec siec cicho lepiej :) |
@Pijak up
Ty lepiej usiadz do nauki bracie ;) Filmik dajcie............ :evul: Z obu stron fragi niezle, tylko Crii troche szkoda B) |
Cytuj:
Co z tego jakie my lvl mamy a jakie oni? Chyba, raczej nas to konkretnie jebie. W OB lata o fragi, miszczu ;* |
Cytuj:
|
@Xome
Ale jakos HM nie wychodz jak jest was Mniej :) Dlatego Wielki "+" Dla NPNP :) |
Cytuj:
CO KURWA ~!!! MY CHCIELIśMY WOJNE ??? WY JA ZACZELISCIE A MY SIE BRONIMY I WY POKAZUJECIE JACY JESTESCIE HUJOWI WYPOWIADAJAC WOJNE PRZEGRYWACIE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |
|