![]() |
|
mwhahwha nom ;d smiesznie jest :)
|
O losie :/
Panowie! Fight for freedom !:cup:
Chwilowo doliczyłem się do 5:3 dla NG... jak ktoś padnie to piszcie tutaj 8o ________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise :] |
Jestem pod wrazeniem tego patentu ze wszyscy stoja w 1 sqm na schodach
Waptor tak szybko padl ze trudno jest w to uwierzyc a stal bezposrednio przy mnie. |
Cytuj:
_________________ Hail Last Sunrise & Vanum :cup: |
no i pokaralo waptora :P wyganial wszystkich to i jego wygonili :P
|
Nooo waptor zaliczył glebe w 1 sec , piekne to bylo D:
|
Cytuj:
|
5:3 i tak zapewne zostanie :confused:
No ale bądźmy dobrej myśli ;) Jutro też jest dzień, tak samo dobry jak dzisiejszy, na zabijanie membersów NG:] _________________ Hail Last Sunrise & Vanum :cup: |
"Ruszyła maszyna... już nie za trzyma.. kto wejdzie pod koła ten uciec nie zdoła... "
|
A i btw. w Last Sunrise & Vanum jest taka prawidłowość, że zazwyczaj padają tylko "małe lvle", a w NG "te wyższe", ponieważ "te niższe" nie expią :D
A przynajmniej tak mi się wydaje ;) __________________ Hail Last Sunrise & Vanum:cup: |
Cytuj:
Mam Filmik z akcji krecilem, ale nie moge zahostowac bo mam mniej niz 10 postów. |
wrzuc na sendspace
|
krol na ziemii to sie liczy :D tym razem nie bedzie "i had kick"
|
Nedomanus aczy to prawda ze order of night gildia przylacza sie do wojny by pomudz Last Sunrise ? Odpisz na ty m forum albo na private do mnie.
Bo mi kolega z twojej gilti mowil ze chyba odejdzie order of night jak tak w carlin gadaja tez. powiedz mi. |
order zachowuje neutralnosc nie mamy zamiaru toczyc zadnej wojny w najblizszej przyszlosci, mamy ku temu swoje powody
btw jest cam z dzisiejszego battle? ;o |
Nedomanus a ajakie to powody bo jakbym mial duzy level to bym pomogl zrobic atak z sd na czlonka z Nekst generations. odpowiedz mi. bo przeciez wszyscy ich nienawidzimy w depod. a najbardziej slajpana power lobuzera bo on nas najbardziej napada zanic i nam exp zabera (kradnie).
a powiem jeszcze ze on mnie ostatnio pobil cyklopa kolo thias w tych pagorkach na gorze. a kolege tak pobil ze on padl na grond i stracil armor i wszystko :( i pieniondze. |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1642712
AHHAHAHA rozpierdolil mnie ten temat HAHAHAHAH (jego poczatek ;d) |
Don foozie
Banished: until May 10 2007, 11:33:37 CEST because of offensive statement i wiem ,ze jeszcze Slajpan dostal bana jak probowal uwolnic Wartexa z trapy w HG |
Finer dla Ciebie piosenka Farben Lehre - Matura : )
Marniz i Don Foozie owned http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23901 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |
|