![]() |
|
Hmm.. do 60-65 shieldingu dobij na rotach, później przenieś się na slimy.
|
Palladyn
Lvl 52 Skille 78/55 Mlvl 9 eq: bohy, vampire shield, crown helmet, plate set Propozycje dla zarówno dla facc jaki i pacc poprosze ;) |
@Up
Tomby [ nie powiem jakie bo sie na nich nie znam tak dobrze ;P] Helheim do -3 bodajże? Dragi, barbariany, PoH, guardy, Mintwalin, Piraci, masz naprawdę bardzo dużo możliwości. Dziwi mnie tylko to, że masz 9 mlvl przy 52 lvl, słabiutko ;< |
Asunul
Stone tomb za tp, mozna jeszcze nizej na Ancientach, GSach , necro i tych wszystkich dragi.. piraty.. helheim -2/-4 jak lubisz waste mlv powinien byc 15 o.O po ile ty sie exurujesz? 20? >.< |
Gdzie moge expic 25 pallem 60/16, eq dobre, b robe itp.
Chciałem na mount sternum ale opłacalnie jest tylko od -1. bo na powierzchni kiepski resp i długo sie chodzi. Myślałem by iść na cyclopy na południe thais, Jak myślicie, gdzie iśc poexpic ? A może to mount sternum nie takie złe ? |
Cytuj:
|
Gdzie mogę poexpic 14 pallem skile 59/49 zamierzam doskilowac do 60/50 eq:bohy b set crus helmet demon shield?
|
Tomb pod mount sternum.
Mino tower z obsidian knife. Guardy |
Gdzie expic knightem 95lvl skille 83/81 +pacc
|
d lair w ank banuta żółwie
|
...
Mozesz oczywiscie rownie dobrze znalesc sobie siochera i shootera (poprostu team) na Demce :) Niezly Exp loot tez ;D Albo Wrl :)
|
Mam prawie 63 pallka z eq :
Bohy Rsy B robe B legs Crus Helmet Vamp Shield skille 80/65 czy moge expić na pohu i jak tam expić gdzie chodzić by był dobry exp i zarobek? |
ja mam 10 lew i hce se poekspic eq nie zle ale gdzies nie daleko venore [MONSTER][/MONSTER]
|
Szymislaw - czyscisz od GSów po draga, wyvke, orki.. tyle do mowienia, nie ma tam zadnych taktyk (;
|
taa
Robek ma racje jedziesz przez caly poh, od cycow, terenow kolo temple, po dragi ;p :)
|
Cytuj:
|
...
Przeciez poh moze wybijac razem z dragami.. Exp nie jest zly. A jesli mowisz zeby opuscil Poh to sluchamy Cie, powiedz gdzie ma expic? Bo sie niewykazales..
|
Aff, i oczywiście musiałem o czymś zapomnieć.
Ile i jakie manasy brać? |
Gdzie expić 18 sorcem PACC
eq: Hat of the mad Spirit Cloak Knight Legs Leather Boots Griffin Shield wand of draonbreath/vortex Niestety m lvl 10 +2 z itemow |
Cytuj:
|
Gdzie mogę expic 22 Knightem Skille 62/57 Sword
EQ:Golden Armor,Crusader,Blue Legs,Bohy,Vamp Shield,Platinum Ammulet,Crimson Sword Mlvl:3 Żeby to było nie daleko venore i proszę nie mówicie ze elf fortec |
Cytuj:
Dark Cathedral, Mount Sterum, Poh[cyce, slimy, minosy] |
43 rp skile 76/60 eq nie ma znaczenia , szukam dobrego miejsca w ktorym szybko wbije poziom moze byc z waste albo z profitem obojetne, nastawiam sie na szybki exp
|
wez chwile poszukaj, moj post był pare stron do tyłu:
Kod:
- Lizardy (25-35k/h) 2-3k gp/h |
Gdzie expić 30 knight 60/55 equ : k set , crus , fur bootsy , crown shield , p amulet , bs / lub moge wziąć z main chara : rh , g arm , b legi , vampke , bohy.
Dam rade na senji -3? (minoski wszystkie) , DC ?(-1) , EF ? |
Cytuj:
|
nie wiem gdzie expic z 15lvl?
HELP POMUZCIE nie wiem gdrzje expic;(;( , a mam 15 lvl POMUZCIE HELP
|
@Up, w poradnikach, a jeżeli tu to podaj dane : profka, skill, facc/pacc itp:)
A to odemnie :D : 26 Paladin 60/46. Thais ( Moge sie przenieść ) Eq : Crown helmet, p legi, b robka, dragonka, RSy, buty Dotychczasz expie na cycach na południe thais. Chciałbym mieć wszystkie możliwości expu. PS : FACC :( |
@up
Idź na tomb pod Mount Sternum. |
albo ghostland
|
Dużo słyszałem o tym tombie ale niewiem gdzie sie tam schodzi, nie chodzi o to wejście z 0 na -1, tylko jak juz jestem na -1 to niewiem gdzie dalej iść.
|
Masz tego tomba to idzesz chyba w prawo... Tibian Earth jest do dyspozycji :)
|
63 knight, pacc, skille 70.
eq: dsm, warrior helmet, k legs, boh, demonka i mystic blade. aktualnie siedze na barbarianach gdzie podobno jest exp/h 30 wiec szukam czegos gdzie mogloby byc wiecej dziekuje za odpowiedzi |
Druid 34lvl,28mlvl,Pacc Gdzie expic ? Chociaz najpierw bym chcial zarobic troszke, bo nie mam nawet na promocje ; (
|
Pall Facc
24 lvl 6 mlvl 54/35 Miasto: Carlin (podajcie coś innego niż: ghostland, amazonki, lodowy wyspy (Folda etc.), pojedynczy resp wyverny przy carlin, kopalnie i zamek przy ab) |
36 RP, dobre eq, +70 dist.
Tomby mi sie znudziły (-2), na dragach w ank trapują. Chodzi mi o szybki exp i z kasa (lootem). |
strona wczesniej...
|
Gdzie expić 20 ms
eq: Hat of The mad spirit cloak plate legs griffin shield wand of dragonbreath/decay/vortex leather boots 12+2 m lvl @down Co?? Mogę teraz używać decaya i mam promo chyba tobie odiblo, mogę się pytać co lvl |
Cytuj:
@up no mozesz sie pytac co lvl ale to pokaze tylko jakim jestes niemyslacym czlowiekiem |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |
|