![]() |
|
Jak tacy¶ madrzy to wymyslcie cos a nie tylko "zamulacie" :baby:
|
love pa głupia cipo przypomnij mi koło 20 stycznia żebym ci o czym¶ powiedział dobra?
|
ja sie przenioslem ze spamem na andegrand.pl :>
tam lepsza ranga xdd eneris pamietaj zeby 24 kwietnia wyjsc na krakowskie po poludniu :D Widok niezapomniany bedzie :)) |
huja pokarzesz ?
|
Cytuj:
|
huja!
rozpoczecie sezonu motocyklowego bedzie 24 kwietnia ;) w poprzednim roku na paradzie to z 1000 maszyn bylo, z roku na rok jest coraz wiecej :D 21 czerwca dzien deskorolki :> tez cos bedzie na pewno zeby nas na lublinie widac bylo :D |
Witam wszystkich, dawno mnie nie bylo czas chyba porwocic :-)
Co wy na to? |
idealny czas na powrot, twoi ziomale botuja sobie 24/7 i nikt im nei przeszkadza :F
|
Cytuj:
|
gdzie byłe¶ jak cię nie było Bax, je¶li to nie tajemnica :D
niezł± pause sobie zrobiłe¶, ja my¶lę że nie opłaca się wracać do tej gry :) Abdullah III aka Artur miałe¶ mi co¶ powiedzieć, czekam z niecierpliwo¶ci±, wybieraj PW/post/telefon/list/telegram/pocztóffka :D |
Cytuj:
|
To juz mass banow nie robi cip soft??
Zanim wyjechalem to z tego co dobrze pamietam ostro sypaly sie mass bany. Lov~ Gdzie bylem?? Nadal jestem w Anglii, tyle ze mam za duzo czasu :P Ps. Duzo osob poprzenosilo postacie? Bo jak wroce to sie zastanawiam gdzie by zaczac xD |
sa bany co miesiac no ale szwedow nie banuja huj wie czemu ;p
z wri nikt nie przeniosl chara chyba |
Cytuj:
Z tego co wstepnie wiem to napewno przeniesione z wri sa postacie typu : Arioc scalp Fox cadian Skraek Dalej sie nie pytalem. |
No przyznawac sie kto dostal BANana?
|
warningi nie znikaja B) huahua
trAs lowe na askare przeniesiony |
Timmiie na Obsidii jest :P
|
lord'paulistinha na candii
:cup::cup:8o |
kruwa gryby jednak hujwoy moment sobie wybrales xD oj no i dwek jeszcze na kyrze ;d
|
Cytuj:
Masz to wyczucie :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |
|