![]() |
|
Wszystkim życzę udanego Sylwestra, dużoooo pustych butelek i Szczęśliwego Nowego Roku :)
|
Cytuj:
|
@all
wszystkiego najlepszego w nowym roku "Pijcie szybko i na czysto, zeby szybko znieczulio" |
Cytuj:
|
Czlowieka PRO nie da sie zjechac _/ pamietaj to !
|
@ Solar
Po 1 nie jestem ani Vake ani Asen wiec się mylisz trochę VAKE ANI ASEN napewno mnie nie znają ale ja znam ciebie Solar. Smiejesz sie z Asena ?a moze byś zobaczył kto walczy na wojnie a kto lize dupe stronie która wygrywa ??W Przeciwienstwie do ciebie Asen dużo udziela sie w wojnie a ty poszedłes na 1 akcje na której padłeś.Proste bałes jak huj relognąć bo sie boisz o swoj zjebany lvl DUPOLIZACZU ;]:baby: |
HaPPY NeW YeaR all :P!
@up dobrze gada xD |
|
|
Cytuj:
@menda Jak ci juz pisalem jestem niezwyciezalny, kazda porazka jest nawozem sukcesu :) Pamietaj ze co nei zniszczy to wzmocni ;D |
Tyle ze ty nim nie jestes idioto...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
a co to znaczy "die ukpic siry" ? :D
|
Cytuj:
Za bardzo sie stressujesz ostatnio, zaparz sobie miety moze ;DDDDD |
@hifi
Po co wklejasz te ssy?"to nie jest ani smieszne ani zalose ani nic":D radzio style ! |
widzisz jaki jestes noł lajf? problemy z tibii przekladasz na rl wrzucajac komus na starych. Moze problem tkwi w tym ze ty ojca nie masz i dlatego komus wrzucasz?
|
Cytuj:
|
@neo czy juz nie wiem kto... niech bedzie Galera_Warrior
Wez sie ogarnij bo to co soba prezentujesz to zal jest... robisz z siebie niewiadomo kogo a prezentujesz soba taki poziom ze nie wiem czy ktos da rade sie tak znizyc wiec lepiej bedzie jesli nie bedziesz juz nic pisal bo az zal to czytac... wiem ze zara poleci do mnie wiazanka typu "to ******** nie czytaj tego *****************" itd itp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |
|