![]() |
|
Cytuj:
May 15 2008, 16:23:21 CEST Killed at Level 123 by Kinia Inferno and by Bounty Darko Przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac ;) Przestaw sobie zegarek :) @down wiem ale na filmie juz nie widac bota (ofc nic nie sugeruje) ;) @2down Przepraszam ale ja z tego powodu ze nie walcze nie pisze nic o tym ob jak widac. W dupie bylam i gowno widzialam xD |
Cytuj:
@up To jest ss z mojego filmu ktory potem ogladalem o 17:27 i zrobilem ss lul ^^' |
omg...... zamknijcie już japy ja pierdole.... nie widzicie ze tutaj nikt prawie nie pisze z npnp .... ? tylko nirek itd wam czasem odpisze bo juz zal jak chuj was nam bo pierdolicie głupoty..... KŁUCICIE SIE Z JAKIMIŚ TYPAMI CO GÓWNO MAJA DO POWIEDZENIA W TEJ WAR ALBO WOGÓLE W NIEJ NIE UCZESTNICZĄ .........
CHUJ WBIJAMY W TO ZE PRZEGRALISMY WE FRAGACH rozjebalismy wam czołowe postacie wy nam i s*******ać. |
Podzielilbys sie tym filmikiem -.-
|
Cytuj:
|
seith ty serio jestes taki niedojebany czy tylko udajesz ??? czytales chociaz to co on napisal ?
|
Cytuj:
napisal tez "wy nam" z tego co umiem czytac.... |
haahhaha nie doczytałem calosci xD
|
Fragi zacząłem wklejać po tym jak padłem :)
|
nie zauwazyles ze nikt cie nie slucha, i kazdy bluzga?
albo jestes tak prymitywny ze bluzgi sie o ciebie odbijaja albo sprawia ci to radosc :< |
Jest film ?
|
|
Cytuj:
|
Sorry, ze tak poza tematem, ale nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeee odblokowali mi konto ! :D:p
|
Filmik robi wrazenie bym Cie znal w rl reke bym podal:P
|
Zajebisty Film Xdddddddddddddddddd
|
ładne mamy dziewczyny w guildi coo ?? :D:D
ale my widzielismy ładniejsze foty :))))))) |
@up no fajne fajne :D
jak ernesto sie zgodzi to wysle wam fajna jego fotke xDD |
Gratki
Gratz, piękne fragi na OB xd.
Kafar~ ile teraz w statach jest ?? P.S. Co do filmu, Kudini to naprawde TY XD???? (byłeś na zwycięskim dla nas meczu z Płockiem??) Pozdro Hawan~ |
da ktos do kurwy nedzy w koncu ten filmik???
@DALN z dzisiejszego ob niedojebie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |
|