![]() |
|
@ up
Ta, guardy. Jaka kopalnia? Hmm... Moze labirynt, pomiędzy rzeczkami, i pierścień. Niektórzy mogą mówić, że za mały masz lvl na guardy, ale masz dobry dist i dosyć szybko będą padać. Co do dragów to 4fun pojedyńcze respy np. w Thais lub Kazo. 20lvl+ (20 może być troche za mały) i lecz sie exurą vitą. |
Ja mam skille 62/61 na 24lvl wciaz skilluje teraz na dwarfach i rotwach w kazoo i che 71/70 teraz cyklopy jade jak psy;]
|
Z jakim skillami palem mozna trenic na cycach spirami
:cyclops: |
@Cordex
Hmm... z dobrym eq to tak myślę, że 50 shielda i z 60 dysta. |
! Witam ! Na czym expic i gdzie 28 palkiem z ~10 mlvl , skillami 65 / ~40 i z eq : crown helmet , blue robe , beho shield , plate legs , leather boots ( niedlugo boh'y ) , scarf no i ofc luk ze strzalami lub kusza z beltami , tylko nie mowcie mi o cyckach , bo mam juz ich dosc i o guardach , bo na tych kopalniach sie wogole nie orietuje . I jeszcze na czym powinienem trenic i gdzie , poza fibula , bo tam , to za duzo pk'erow :( i czy small stone'ami czy spear'ami ? Bardzo dziekuje za odp. , skierowane ofc do mnie :D ! |
*UP
Dobij lepszy Shelding, lfl i leć skillować na Monkach. Lub jeśli to świat pvp to plać za monka i już. z Expieniem to radze tomby do 35/40 lfla a później Dragi. Jeżeli nie masz pacc to Wiwerny mogą być lub właśnie kopalnie, musisz w końcu zaczać się tam orentować bo to jedno z lepszych expowisk na facc. Pozdro |
Witam, gdzie moge expic 26 Master Sorcererem. Mam 25 mlvl.
Mam V-Shield, BoHy, B robe, Wand of Cosmic Energy. |
No więc:
Czy na 38 lvlu i 38/39 m lvlu będe mugł expić solo na gsach ? Może być waste(byle nie zaduże :) ) I z czego expić , mam do wyboru: Bursty,explo, hmm lub mort hur. Acha do tego lvlu raczej będe już mieć bohy :D |
Ja mam Palka na 10lvl skille 39/32 do tej pory expiłem na trollach i dzisiaj pierwszy raz poszedłem do ghost land`u i nie mam żadnych wast`ów. Wszystko się zwraca a ghule i scorpiony padają jak muchy. DS`a jeszcze nie miałem okazji zlać. :p
|
ELO skillowanie jest strasznie nudne i speary sie lamom a kamienie kruszom czy jest jakis szybszy sposub na zdobycie skilli. mam 10 lvl 40distance i33 shielding.I czy moge samemu twozyc strzaly.Na czym expic jesli juz powinienem wogule expic:o czy skille szybciej wchodza na ruznym typie potworuw(im leppsze tym szybciej)?:confused: 8o
|
Cytuj:
Tak jest sposob! IDZ DO SZKOLY! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
27 druid 27 mlvl.
Otoz zastanawiam sie gdzie teraz expic. Do tego lvl jechalem tylko na rotkach, a teraz naprawde juz musze zmienic expowisko. Mysle nad guardami lazac z monkiem, ale nie wiem w ktorej kopalni i na jakim poziomie by bylo najlepiej. Czy moglby mi ktos o tym powiedziec? Mam jeszcze jedno pytanie - jakie inne expowiska sa dla mnie w miare dobre i oplacalne? |
54 EK, skille 81/80, 5 mlvl (prawie 6)
EQ: aol, rh, dsm, g-legs, bohy/sb, mms, skull staff/war hammer Dam radę bez jakiegoś niewyobrażalnie wielkiego waste'a na OF? Ew. na którym lvl'u i skillach można już w miarę sensownie się tam zapuszczać? |
To ty jestes jkaims noobem jak na 64/58 2 soldiery cie bija po 4-50 ja na 57/56 zabijam po 3 naraz i mnie bija po 1-25
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja mam takie pytanie, nie do konca do topicu ale nie chcialem nowego tematu zakladac. Przeczytalem w poradniku dla druidow ze od 27 lvl na guardy chodzic mozna z monkiem, moglby ktos dac screena jak to ma wygladac? Czy monk ma robic za blokiera czy bic ze mna ?
|
Cytuj:
--- Wielkie dzieki za porade, dzisiaj juz bede testowal kopalnie ;] @edit No i testowalem, od razu pk ;]. Gdyby nie moje mfki to trzeba bylo odrabiac 27lvl. Zupelnie zniechecilem sie do kopalni. Jak tak... Czy expienie na dk to dobry pomysl dla mnie (27druid)? |
a screena moze ktos zapoac z expienia w kopalniach?
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|