![]() |
|
@Krova
To co w końcu wybierzesz :D? ja ci szczerze polecam axe ,ja jak miałem knighta to używałem axa i było good , swordy są droższe Knight Axe =2k 33 ataku ----------Fire Sword 5k 32 ataku Fire Axe cena ta sama ale ataku wicej ma Fire axe , a def przy broni nie jest tak potrzebny jak atak :|. Axe lepszy :cup: |
|
Axe/Swordy
No Knight Axe jest tani i dobry ale nie będe długo miał Knight Axe/Fire Sworda i ich nie porównuje Fire Axe/Bright Sword. Tylko że jedno Axe ma w tył, to że Swordy mają Ice Rapiera, a Axe nie mają czegoś takiego.
Bright Sword - 36 ataku, 30 obrony, 29 oz. Fire Axe - 38 ataku 16 obrony, 40 oz. Obrona w broni nie jest najważniejsza, ale ważna bo mniej życia mi będą brały potwory i mniej Uhów mi zejdzie. Gdyby CipSoft zrobił coś takiego jak jednorazowy Ice Hammer z 100 ataku i 1 obrony to bym już wziął Axe na 100 % zdecydowany, ale w tym + jest dla Swordów. |
Cytuj:
|
Jutro będę miała beggar outfit :evul:
Dzięki: Saradas of Magic Dawergo Sewery Kacperka Może o kimś zapomniałam?;p |
Bravo :D
Bravo dla Ciebie Asen ze zostajesz bo juz mi sie zal zrobilo ze bedzie tu coraz mniej polakow (ktorych i tak jest juz malo):) Ciekawe jak Ci bedzie szlo sorcem przynajmniej o kase nie musisz sie martwic :P
|
@sardas
wiesz co to frajerstwo? mogl zabic mnie odrazu a nie udawac kumpla. _)_ @daw gdzie twoje ssy? ;( @holu pikne fote :D |
Cytuj:
|
@Neo
thx! Lerick wykonal ani wzial sca, dal je Diabo, potem diabo zrobil ani wzial demon arm i dal go lerickowi :] tak bylo xD @Carotta Gz kotQ ;** @Krova nie ma nad czym sie zastanawiać axe rulezzz forever, ceny nie mają znaczenia, im wiecej ataku tym lepiej! bierz axe ;] btw. sov i sca są tak samo trudne do zdobyca wiec to logiczne ze ceny sa takie same :evul: a co do ice rapców po 1 są drogie po 2 rzadko sie przydają ;P |
Yeye bierz axe :D Porownaj sobie jak wyglda SCA a jak SoV :P
I jeszcze: Sword Ring - nie kupisz taniej niz za 500gp Axe Ring - cena do 150 gp :) @Dawergo Why sie nie logujesz? :P I mozesz wyjasnic o co chodzi z Rekinem ze nie ma z nami chaty w Liberty bo stracil 18k? Ja sie go pytalem ale "nie mial czasu" odpowiedziec. :| |
@Silverman
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111644 Przeczytaj to. @Ho'lu O taką odpowiedź mi chodziło, dzięki Kurde miesiąc bez neta. A zaczełem dopiero grać na Silverze [3dni] akurat Uhmakera robiłem. Kurde. Do zobaczenia za miesiąc, wtedy się przyłoże. Nic głupiego nie mówcie na mój temat, wszystko przeczytam jak wróce. |
@Carolla
Druid power:D.Szybko expisz:). @Krova Idz w axy sa lepsze i mam pelno axe ringow na sella @Asen Ty maniaku:P.Msg plx |
Cytuj:
Cytuj:
yyy a co ma bs do Avengera? bo nie czaje |
Właśnie dowiedziałam się ,że "ukradłam loota" dla jakiegoś 20 RP...
20:37 You see Edgar the Immortal Archer (Level 20). He is a royal paladin. 20:36 You lose 22 hitpoints due to an attack by Edgar the Immortal Archer. 20:36 You lose 16 hitpoints due to an attack by Edgar the Immortal Archer. 20:36 You lose 8 hitpoints due to an attack by Edgar the Immortal Archer. Nie mogę z nim :( Czy ktoś mógłby mi pomóc? Ps.On mówi ,że ukradłam loota na LB ...Nie byłam dziś na LB... Ps2.Dzięki :] |
@Neo
Jak coś to on nie czekał i nie udawał twojego kumpla, lałes amperoxa i na drugi dzień padłeś... |
@Carotta
Napisze do niego :P ale nie teraz bo skilluje =** |
Cytuj:
|
@Up
Nie wiem co zrobił Ale nie czepiajcie się go... Patrzcie na siebie.... Asen Fajny Gość :) |
Zajebał lenidasa...
No i co?! Tragedia omfg... 70 polak padł i co z tego?!... To cały serv ma go mieć za jakiegoś polakozabujce... Napewno bez powodu go nie zabili... |
Cytuj:
BTW: mnie tez we 3 probowali ubic ;P ale ucieklem z trapa :) @Rzotek takie sprawy sie na priv zalatwia ;P btw 15 @Asen ja moim sorckiem 25lvl w ok 2dni ;P @Wszyscy, ktorzy nazekaja na neta Nie jestescie sami. Tak sie sklada,ze neostrada jest najwiekszym syfem, jaki istnieje... zamiast 512kb/s mam czesto 100kb/s -.- albo 200, albo 30 :P I w taki sposob chuja mialem z ferii ;( na szczescie tylko pod wzgledem kompa :) BTW: zmieniam neta ^^ i zobaczycie evul pg rekinka ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |
|