![]() |
|
Maturka z Polskiego dzis Gl all :)
|
Gratz battle .... NG chce open battle :D szkoda ze ostatnio jak wygrywalismy wojne to nie chcieli open battle porowno tylko 10 LS i 34 ng :P dzieki wielkie ale NG to buraki :D i wiesniaki :D piekna akcja najwazniejsze ze ta lajza i cipa dorpaz padl :D GRATZZZZZZZZZZZZZ do uslyszenia
|
Cytuj:
|
@Tina
zapodaj filmik jakos plx ;) |
@bencio
ale wez juz nie probuj byc smieszny, k ? @LS & Vanum Gz dla Was, jedziecie ich ;). |
Cytuj:
Ty :) 1/7 , 6 left :D |
Cytuj:
Polathanem Banished: until May 11 2007, 13:34:09 CEST because of offensive statement |
boja sie walczyc to sie banuja ^^
|
dobry ban nie jest zly :P przynajmniej nie musi robic tp do temple :P
|
Cytuj:
|
:) :baby: Jełopy smialy sie z Angi jak dostal bana za nieznajomosc rules tibia :P ale widac ze sami nie sa lepsi :D:D:D:D buehehehe, frajerzy :D jadziemy chopoki :D z nimi :P8o 8o 8o 8o :D :D :D :] :] :p :p :) :)
p.s mowilem ze uwielobiam te buzki ?? :D Wuja Kiroy na wyjezdzie :D |
Nie rozumiem
Cytuj:
3 gildie dałyby radę wywalic NG... moja osobista opinia brzmi właśnie tak ______________ Hail Last Sunrise & Vanum:] |
@up
przeciez ng nawet jak zostanie wyciete to nie pojdzie sobie od tak z tego serwera... na pewno nie dadza spokojnie expic nikomu zaangazowanie sie rambo nie wiem czy cos zmieni, jak juz to czesc przejdzie na strone nygusow, taka jest moja opinia @ down ng wtedy robilo by sneaki btw masz zajebisty avatar az dluzej czytam twoje posty glownie ta czesc po lewo :P |
@up
napewno polowa ng by placila i ta garstka co by niechciala placic typu mannow itp. by szybko popadaly przeciez pephy i reszta wbijal lvl dziennie jak niemieli exp locka, to wiesz mannowy po miesiacu przestaly by sie liczyc na serwie ;p |
Cytuj:
W Rambo Style to nie mam raczej nic do gadania wiec :o ... Poza tym jestem retired, bo "krokodyl mnie zjadl" ;) |
Ok, ok niby macie wszyscy po troszku racji, ale zawsze jest to "ale..."
No więc to "ale..." brzmi : czy nie lepiej wywalic NG żeby nie robiło PA i czekac na te ich "sneaki", a miec satysfakcje wywalenia zje**** gildii czy wbijac lvle żeby się pochwalic kumplom "o miałem 120 ek" i byc wywalanym z respów i placic paymenty ?:baby: _______________ Hail Last Sunrise & Vanum:] |
a wtedy ludzie pokroju tych polacksow z forum i casspariego beda rzadzili serwerem i bedzie druga furora ? wybornie, doprawdy wybornie.. powinniscie uwazac o co prosicie, tyle wam powiem. chyba ze lubicie, jak do was 200 ms pisze "ej wyjc mu z guarduw bo to muj ril zioom jest ok ?" bądź tez wypoci sie i uslyszycie bardzo gleboka sentencje "padasz shmato a twuj stary to pedal !!!! i huj ci w dope!!!!111111".
tego chcecie ? |
A ty Suv jak pier!@#$łes głupoty to dalej je pierdolisz....
Chociaz jest ziarnko prawdy w tym co mowisz... A dalej to sie boisz wyrazic prawidzewego zdania bo wiesz, ze Xuso czyta tibia.pl i bedziesz sie bal sie cie ubija za to, ze jestes szczery... oprzytomniej i tak ci nie dadza duzo poexpic |
Właśnie ma ktoś filmik z tego war na dwarven bridge?
|
Suv : jak cie lubie tak cie jebne ... naprawde akurat ty nie masz najmniejszego prawa osadzac LS i to w taki sposob ... bo robia co robia ale nie jestes w niczym lepszy jesli chodzi o schematy w glowie ... i robia co robia, ale .... robia ... :D:D:D:D:D:D
LS: ale jestescie crazole .... ja pitole8o 8o 8o :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |
|