![]() |
|
Cytuj:
btw. i nie rób ze mnie siebie |
Cytuj:
pedale jebany post byl skierowany do ciebie czy do innej osoby ? do innej wiec zamknij pysk i wy*******aj z tego forum bo ni chuj tu nie pasujesz zalowcu pe elowcu z non pvp |
Cytuj:
|
Z tego co mi sie wydaje chodzi o to ze Karol mysli ze Larryx to jest jakas osoba ktora jedzie na meeting i MNIE pozna bo ja tez sie wybieram.
|
Się zobaczy łukasz,
ale i tak jestem elo bo nikt nie wie kim jestem haha d; ostatnio słysze EJ EJ KURWA LUDZIE KTO TO TEN LARRYX?!?!?!?!?!?! A JA PODŁOGA PRZED KOMPEM HAHAHA oczywiście nikt nic nie wie no bo tylko kilka osób wie które i tak nie powiedzą ahushauhauhuah ps. zero zakręcenia d; ps2. texty typu "jesteś nikim" etc. darujcie sobie chociaż i tak wiem że jakis idiota tak napisze żebu mnie w*****ć sorry mate you fail |
Cytuj:
Koszulke mozna miec, ale trzeba czuc przynaleznosc :evul: tak btw http://allegro.pl/item398026739_tibi...cerer_170.html Drizer~ |
Jeśli nie znasz nikogo z guildi "Duskiness" lub "Vision" to odradzam kupna postaci - postać po przegranej wojnie.
szczere ej ja go kupie znam karola i łukasza załatwicie mi unhunta =\? DRIZER JAK TO CZYTASZ TO POCZEKAJ WYPŁATA DOPIERO ZA MIESIĄC >.> |
No przynajmniej jest szczery, zobaczcie co sie np. stalo z Fenixem. 6 lvl w dol od razu. Dobrze mowi
|
Could not find character
Character Tarrin Kerrax does not exist. :o |
Cytuj:
http://img182.imageshack.us/img182/1...52b54772f9.jpg |
Cytuj:
@Biooolyy smiec Bys chociaz sie przyznal ze gowno wiesz na temat furory i tego kto gdzie gra a nie piszesz dalej jak to to napisal Thaerus bzdury @Topic Tarrin nigdy o tobie nie zapomnimy! Kolego, przyjacielu, bracie..[*] @edit No chociaz sie przyznales ze gowno wiesz to juz jakis poczatek, a do Orzecha nic nie mam no i po za tym nie siedzi zazwyczaj na naszym vt |
Cytuj:
Sorry kurwa, może nie orientuje sie tak bardzo jak Ci którzy siedzą na vencie i grają codziennie, ale lepiej niż kurwa 3/4 tego jebanego forum, like noobz from inne servery wypowiadające się! Fristajlo! I śmiec, to możesz sobie mówić do Orzecha na Vencie, którego jego Natalieee potraktowała jak śmieć! Spać w lesie każdy może przecież H@H@H@H@H@H@H@H@ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
powiedz orzechowi żeby wpadl i swoją przygode opowiedział HEHUEHUHEUHEHEU |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
duzo tu dzieci
jeszcze nie spicie? @larryx ja wiem kim jestes a ty nie wiesz kim ja jestem;] |
Cytuj:
A teraz poprosimy Edyte (czy jak ona miała na imię) o podsumowanie naszych kandydatów... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bialy podobno twoja stara gotuje w pralce i ma pupe jak male sloniatko, rly? |
Biooolyy czytając twoją paplaninę, przyszedł mi na myśl comment [CHAR]Rester[/CHAR]'a. Sprawdź co mam na myśli :). I siad.
Na ciebie Dafney szkoda słów, przy czym twój nick jest damski ;*. Problemy z orientacją ? |
Blokers o0
Name: Blokers Ivan
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 145 Jul 17 2008, 19:40:26 CEST Killed at Level 149 by King Theoden and by Derdevil pall Jul 17 2008, 19:39:16 CEST Killed at Level 152 by Gremar and by Sorek of Michelin Jul 17 2008, 19:37:04 CEST Killed at Level 156 by Czipsu and by Xanterun Jul 17 2008, 19:35:15 CEST Died at Level 160 by a winter wolf Jul 17 2008, 19:32:30 CEST Killed at Level 163 by Grezindwi Thormweza and by Linari Jul 17 2008, 19:28:16 CEST Died at Level 167 by a ghoul Erig: -26,882,738 Hacked czy co ? |
Wy*******ac lamusy jebane od biolego idzcie orzecha na venta pocieszac lepiej bo sie potnie jeszcze i w emo zamieni.
|
Cytuj:
Chcesz być Emo?:< ide odpalic blackd bye Jazda czekam na następnych;D, btw, czemu nikt nie poruszył tematu ze spaniem Orzecha w lesie xDDDDDDDDDDDDDDDDD? aa, i paplaninę, to CI stara na sniadanie robi;d |
Haa ]:-> fórora d^.^b
|
Cytuj:
@Bioly co ty jakiegos moderatora wpierdoliles na sniadanie ze czujesz sie taki wazny? chuj z tego ze 'sie znasz' na furorze jak i tak gowno piszesz i z Twoich postow mozna sie jedynia smiac (ew. plakac nad nimi) i juz wole czytac posty tych '3/4 tego jebanego forum, like noobz from inne servery wypowiadające się!' |
Cytuj:
To Teraz rashujemy ich chłopaki! http://www.fotka.pl/profil/312orzech312 =] |
Biooolyy ty to chyba na polityka pójdziesz i będziesz walczył o lepsze płace dla nas i będziesz się wypowiadał na temat składni zdań, mając podstawowe wykształcenie.
Btw, jego dziewczyna wystawiła, ale Ciebie mamusia :) |
Biołemu sie w główce popierdolilo. Uczepil sie tego orzecha huj wi po co, pewnie mu robil lache pare miesiecy a orzech nie zaplacil to teraz go tak nielubi :P
|
odjeb sie od mojej matki kutafonie zajebany
|
Cytuj:
|
bioly, dostales pojazd i sie nie ogarnales XD
btw. on tak cisnie po orzechu, bo zerowal na krisie i go wyjebali ;d;d |
HAHAHAHAHAA
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee czy to jeszcze forum o tibi????:D:D |
Gdyby parenaście lat temu kurwa twoj stary poszed do apteki zamiast do twojej starej bysbyl clearsilem
|
Cytuj:
Orzech gra jeszcze na Wulgarze?:p |
biooly ownuje plejerów na forum z fórory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Oby tylko :d
bioly odezwij sie na gg bo mi sie skasowalo i numerow nie ma m |
Cytuj:
@moje życie jest takie jakie sobie życze, mi sie tam podoba ;- D z moją A.=*A mój ryj też mi sie podoba, choc zmieniłbym pare rzeczy xd |
Bialy nie dawaj sie tym lamusom z furory ;]]]]:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |
|