![]() |
|
jednym słowem Bongo wszystkich zabije :D
|
DD ledwo wyszlo z Pzta a juz robia taka popeline? Poprostu nie maja pieniedzy i musza jakos zarobic.
Ale przeciez oni walcza o "LEPSZA IRIDIE!!!!!!!!!1111ONEONEELEVEN"B) |
:) oj Feav
Jednym slowem : Żenua Co w ten sposob chcesz udowodnic? Pamietasz jak 2x padles na ob w ank ?? wiec chill Myslisz ze co ? Forum jest po to zeby rozmawiac wiec wydus to z siebie :D signed |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
I jeszcze jedno.. nie wyobrazasz sobie mojego zdziwienia jak Elo Yo Go mowi ze go bijecie... ja wpadam do was a tam tyle ludzi ze nie wiadomo co sie dzieje. Pozdro and bye. |
|
Cytuj:
|
Hahahahah Owned Hahah
|
mUAHuAHAUAHUAHAuA kurwa wymiataja te rysunki :D:D:D:D:D
|
I ch!!!!! ze feaf padl 2x na ank... padlby i trzeci i co z tego... respekt dla tego retardzika :)
a rysunek wymiata :) btw - xene i ara to naby i na zakupy niech zapierda~~~~;p /pozdro ziomy ema emo |
Cytuj:
nie boj zaby wszystko bedzie zakupione ;> |
Cytuj:
<3<3<3<3 @Vrell Hmm, długo nie musiałem zastanawiać żeby walnąć coś twórczego dla Ciebie... www.ebay.com |
on chyba zaplacil mi sie wydaje i byl free
1 Kinight de iridia (*) History Knight 110 -1,586,480 Feb 10 2008, 05:07:33 CET Killed at Level 112 by Quai Chi and by Xdean no ale moze nie doniosl ryzu/kotow do restauracji mewtu nie Vincento? |
Cytuj:
|
Cytuj:
zal, patrz co mowisz :) My to robimy dla przyjemnosci a nie dla zarobku, a dowodem na to jest moj deathlist + erig.net :) Po przeczytaniu zrozumiesz przynajmniej moja sytuacje pieniezna :] Popatrz tez innych ;d a te 2kk ktore wplynely do naszego gildiowego banku w przeciagu 3 dni, leza nieruszane, bo sa niepotrzebne w chwili obecnej gdyz kazdy z nas ma jeszcze kupe pieniazkow :) |
@up - Robta co chceta... Ale obiecuje wam ze do 20 postaram sie jak najbardziej przyciac te przywileje :)
|
Cytuj:
|
Drogi Karolu myślałem że ty chociaż jesteś normalny ;p
Ale teraz sam sie przyznałeś ze rozdubcacie server i tylko o to wam chodzi ;p \\\\JP JP na 100%//// |
Czesc Viffarn ,widze ze nabrales pary w usta.
Moze wrzuce film ,na ktorym TY(70lvl) i Laerion Sili(120?) padacie jak noby zabici przez 48 i 40 MSa na venore lair. By udowodnic ,ze nie tylko w gebie jestes mocny :) Ku lepszej IRIDI... Hip Hip!! DD!! |
Cytuj:
wrzucaj ale dodales jakies 15 lv do maga ;) pozatym pisalem wtedy i myslalem ze nie wiecie kim jestem ;< a sili nie mial czym sie leczyc so? Szkoda ze nie mam rec jak mialem 78 lv i na demoni thalic probowal mnie zabic ale niestety ucieklem ;s.Albo w niedziele rano pare arkanisow mi rzucili soulfire pod nogi a ja ucielkem i dalem xloga.PEACE ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |
|