![]() |
|
Cytuj:
Napisalem ze w ten sposob mozesz MOWIC do ojca a nei ze twoj ojciec jest. Czyzby jakis kompleks zwiazany z rodzicami? @potus Na ciebie sram nie twoja sprawa wiec sie nie wtracaj, bye @EDIT APROPO NO LIFE 5h 45m 14h 45m 7h 15m 7h 30m 11h 30m 7h 30m 7h 0m 0h 0m Fail? HAHAHAHAHA |
Cytuj:
@potus Na ciebie sram nie twoja sprawa wiec sie nie wtracaj, bye Spójrz na siebie, zwrócił ci uwagę a ty co? Teraz każdy na ciebie będzie srał, czas iśc do psychiatry. |
no lifer nie oznacza tylko tego kto ile gra ale to jakim ktos jest debilem przekladajac sprawy z tibii na rl. Poza tym ja bottuje a ty cale dnie spedzasz na siedzeniu na forum silvery berylii i iridii i jak tylko posta do siebie skierowanego widzisz to po max 10 minutach twoja odpowiedz na forum jest. Ja wlasnie nie mam kompleksow zwiazanych z rodzicami ale ty skoro wrzucaasz komus na rodzicow to widocznie masz. Skoro zaczales to
POZDRÓW RODZICÓW! FAJNI PANOWIE... |
To dziala w dwie strony, a niestety wiadomo ze ty rl zycia nie masz :) I nie tlumacz sie ze bot czy nie bo, bo o ktorej godzinie dnia i nocy sie do ciebie nie napisze, zawsze odpowiesz, nawet nie wiesz kto jest z drugiej strony, pozdro ;)
@mendka Niestety nie wyszlo ci z tym botem :( |
Cytuj:
|
to samo moge powiedziec o tobie, niewazne czy na forum silvery irdiii czy berylii napisze posta do ciebie to za 10-15 minut mam odp.
|
Najprosciej sprawdzic jak dlugo jestem online patrzac na Emerica :)
A forum czytam czasami majac przerwy w expieniu. A i wlasnie, czyzby skonczyly wam sie pomyslu ze wyciagacie moja DAWNA BRON? Kiedy to wysmialo cie kilka osob ze kilka minut po moim poscie napisales swojego? I powtorzylo sie to kilkakrotnie? :D |
Wy chyba juz wszyscy macie cos z ta glowa.Chyba zrobie to co gorti i przestane tu zagladac dla mojego dobra bo to co wy piszecie to jest Z A L
|
To patrz na to:
@Destroyer of Fury aka bought character You know what is wrong with you? I can play, hunt, and enjoying game without problems, and ithat hurt you. <--- Neo mastah powah OPSKASOPEAKSP Jak to ludzie zobaczyli to prawię z krzeseł pospadali. Ja pier**e co za idiota, weź człowieku się ogarnij bo pośmiewisko z siebie robisz. Dobrze inni gadają, żebym dał sobie spokój z tobą, bo ty masz coś z głową nie tak. Od pół roku nawijac wkółko o tym samym. |
Kochani, nie bylo mnie na forum 2 lata ;)))
Nie klocic mi sie no! Nowy rok jest wkoncu ;) Jakbys ktos mnie pamietal... Markizek badz Legolas of Anarchia : ] pzdr. |
pamietam widzewjaka, 3liga!
|
japa mi tu bo ci wpadne na karolew : )) Juz niedlugo wy wylecicie do 2 ;)
sa jakies zenha itp na silvercE? :) |
Cytuj:
|
tak tak 8)
|
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game.
|
ahh ten banalny tutor test ;))
|
yhy banalny zrób teraz jak cwaniak jestes ^^ malo starych pytan jest, same nowe.
|
@up
tak jakby to do nich odpowiedzi gotowych nie bylo:P nie wierze ze zrobiles go bez pomocy innych zrodel:P:P |
A ja wam powiem tak, co do bocenia, to holu boci cały czas, bo jakos rzadko na gadu sie pojawia, a online jest non stop, ale ja tam nic w tym zlego nie widze ;p
|
Z pomocą kumpla ST. Probowalem 2 miechy temu z odpowiedziami na forum blackd i zjebalem a z reszta co 1-2 tygodnie teraz dochodza nowe pyt/odp w tescie.
@Daw Prawie zawsze gg mam niewidoczny bo afk jestem. manual gram tylko w nocy i czasem rano bo w poludnie nie mam czasu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |
|