![]() |
|
To pisz ze z dzisiejszego ob
Tak to mozesz mowic do mamy jak ci na to pozwala... |
@up
Ogladales to chociaz?To nie jest dzisiejsze ob. |
Fajne foty ahah, rodzyn jak zwykle rzadzi ;*****
macie szczescie ze mnie nie bylo ;( ale mimo to ze przegraliscie we fragach i to wy uciekalisice gratuluje odwagi. Shejq czyzby moje slowa na Ciebie wplynely dzis chociaz troche ;p? |
Cytuj:
|
Cytuj:
KURWA zostawcie juz tego czlowieka w spokoju..... eter zaraz na ciebie cos wymyslimy Malutki ale niedojebem jestes nadal |
@Malutki~~
A ty jak tak bezsensu nawijasz to myslisz ze ktos to czyta? Znalazl sie obronca-frajer :) @ Seith On na wara idzie napem i loota zbiera ;) |
@up
czasami mam przeblyski inteligencji :) a tak wogole to my chyba Garax gadalismy w AB tak? |
Cytuj:
|
Na temat inteligencji na twoim miejscu bym sie nie odzywal, poniewaz tylko idiota robi sam sobie posty RIP GARAX MALON etc. takze splyn ziomus ;*
|
Eter no nie mamy szczescia ze ciebie nie bylo :/ Jak bys byl to bysmy mieli jednego fraga wiecej :)
|
@MalutkiDrut
Postaraj sie nie pisac tyle ogolnikow.Malo do tematu wnosisz.Jest w koncu rec?Btw zapodajcie tez tego z Waade... |
Madzinia down ahahahahahah
|
hahahaha ogarniety! xD
|
Miazdzycie poraz kolejny !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Xdd
Eter ja nie wiem po co ty wogole z dp wychodzisz jak ty wyjdziesz to odrazu padasz jestes free fragiem kiedy to wreszcie zrozumiesz ze jestes popierdółk± wsród RC NPNP I SR smieja sie z ciebie nawet RC smieje sie z ciebie ze tak± Ci*± jestes ze az im słów brak ALE OSTRO WIDZE ZE JESTES VICE LEADER i przyjmujesz paymenty XD i odpierdol sie od Shejq bo w porownaniu do Ciebie on zabil wiecej ludzi niz ty monsterow.
|
Cytuj:
Bla Bla Bla |
whisper ale ty to konkretnie wymiatasz na tym openie, cale twoje 120 mf poszlo na gran hura i utamo,
Whisperwind Shadowwalker [108]: GMP SOME1 ahhh te paralize tyle many zjadaja :) szkoda ze nie widzialem jak rzucasz ogolnie to gz fragA, podsumowujac: nic nie robisz duzo gadasz, rodzi nam sie kolejny forum fighter aka Yazo Bone... |
Cytuj:
Czy gdziekolwiek napisałem że wymiatam? Paraliż poszedł na Crie i Azreala co skończyło się ich dedami. No to teraz już wiem przynajmniej komu filmików nie dawać :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |
|