Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

aragorn uczciwy 03-02-2007 13:07

Sell 2x behe claw, super promotion!! only50k!!!~~Buy All behe Frangs<<<MSg Me Fast>>

Ale powiedzmy sobie szczerze... konda nie da rady uwalic calego HWl:P

Kiedys wkoncu hwl beda czekac na pk charach, az konda wejdzie, i tylko jak wbije pz pujda na main chary i go uwala^^

Lord Hybrid 03-02-2007 16:28

double~post~~

Lord Hybrid 03-02-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1242204)
Sell 2x behe claw, super promotion!! only50k!!!~~Buy All behe Frangs<<<MSg Me Fast>>

Ale pwoeidzmy sobie szczerze... konda nie da rady uwalic calego HWl:P

Kiedys wkoncu hwl beda czekac na pk charach, az konda wejdzie, i tlyko ajk wbije pz pudja na main chary i ja uwala^^

o lol... nie dość, że ortografia i składnia na poziomie przedszkola to jeszcze odmiana przez rodzaje lp~... chyba powinno byś "jego". Tak to jest, gdy zamiast chodzić do szkoły i odrabiać lekcje, to siedzisz i grasz w tą śmieszną gierkę...

btw. Konda napisał swój temat parę minut przed 5:00 a następnie kilku membersów z jego gildii zrobiło pod tym posty co świadczy, że byli o 5 w gotowości na jakieś akcje....

Adelaoo 03-02-2007 17:23

Cytuj:

Ale pwoeidzmy sobie szczerze... konda nie da rady uwalic calego HWl:P

Kiedys wkoncu hwl beda czekac na pk charach, az konda wejdzie, i tlyko ajk wbije pz pudja na main chary i ja uwala^^

LOl, myslisz ze konda jest na tyle glupi i pojdzie sam na dragon lair albo na zolwie? jedyne gdzie moze isc to poh i ank...

aragorn uczciwy 03-02-2007 20:25

Cytuj:

o lol... nie dość, że ortografia i składnia na poziomie przedszkola to jeszcze odmiana przez rodzaje lp~... chyba powinno byś "jego". Tak to jest, gdy zamiast chodzić do szkoły i odrabiać lekcje, to siedzisz i grasz w tą śmieszną gierkę...
"ja" chodzilo mi o Konde w rodzaju zenskim... Ta Konda.. Dla mnie to baba

Ps. jesli cie to interesuje to lekcje mam odrobione

dressu 03-02-2007 22:21

Cytuj:

Ale powiedzmy sobie szczerze... konda nie da rady uwalic calego HWl:P
Kiedys wkoncu hwl beda czekac na pk charach, az konda wejdzie, i tylko jak wbije pz pujda na main chary i go uwala^^

[sarkazm]csiii bo jeszcze sciagna od ciebie pomysl..[/sarkazm]
wow ale jestes spostrzegawczy wiesz co smiesza mnie twoje posty bo nic nie wiesz o galanie tj sytuacji politycznej ,myslisz ze tak dobrze znasz sie na tibii i na galanie? , nic sie nie znasz...

"Dla mnie Konda to baba" kolejna blyskotliwa mysl wspanialego Polaka...
Konda to on jak juz ktos wczesniej napisal ale dla ciebie Konda to rodzaj zenski i zawsze to bedzie dla ciebie baba

go die irl
signed,
dress~ :)

Lord Hybrid 03-02-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1243373)
"ja" chodzilo mi o Konde w rodzaju zenskim... Ta Konda.. Dla mnie to baba

Ps. jesli cie to interesuje to lekcje mam odrobione

Konda dla Ciebie to baba bo ma 150 lvli więcej i możesz mu jedynie pozazdrościć? Czy też dla Ciebie jest baba bo nie idzie jak ciota sam na 20 ludzi? wkońcu to tylko 176ms..... tylko. Więc co może sam. Powiedzmy, że ty mając taki lvl był bys wielkim wojownikiem i rozwalał solo 10 ludzi. GZ =)

Egeenetoo123 03-02-2007 23:30

Eeeeh jesli moge sie wypwiedziec co do tego czy Konda by zaatakowal Lorda na zolwiach moim zdaniem napewno by nie chcial zabic bo by nie mial jak uciec z 15min pzetem :) sam by sie wpakowal do klatki xP moze chcial postraszyc, poza tym chyba by nie dal rady (1.7k hp) ;p chociaz troche z -3 jest do pza =]

Ciekaw jestem czy to o czym mowi Konda na tibi com bedzie mialo miejsce :P
Osobiscie mysle ze bylo by smiesznie xD

aragorn uczciwy 04-02-2007 09:46

Cytuj:

Konda dla Ciebie to baba bo ma 150 lvli więcej i możesz mu jedynie pozazdrościć? Czy też dla Ciebie jest baba bo nie idzie jak ciota sam na 20 ludzi? wkońcu to tylko 176ms..... tylko. Więc co może sam. Powiedzmy, że ty mając taki lvl był bys wielkim wojownikiem i rozwalał solo 10 ludzi. GZ =)

Dla mnie jest baba bo sie kaczy na litere "a".

Adelaoo 04-02-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1244515)

Wez juz nie pisz, grasz na galanie od miesiaca? i myslisz ze wiesz wiecej od ludzi ktorzy graja na tym servie od 2lat ?

@egeenetoo to pewnie bylo kolo godziny 5 rano, a w tym czasie nie ma nikogo z hwl no moze 1-2 osoby max... Ludzi myslicie ze konda ma slabe pvp, ale jestem pewien ze od 3/4 ludzi ktorzy tu pisza ma lepsze ;];];]

DfJ 04-02-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1244515)

Zdrobnienie od Jakub = Kuba to też dla Ciebie kobieta lub jak ty to nazywasz "baba"? Człowieku wyjdź z tego forum bo już się Ciebie nie da czytać. Grasz na Galanie może od 2 miesięcy i uważasz się za wielkiego eksperta? Masz kase w rl kupujesz kase w tibii i robisz te durne addony, a później się podniecasz jak głupi bateryjką!

Lord Hybrid 04-02-2007 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DfJ (Post 1244834)
Zdrobnienie od Jakub = Kuba to też dla Ciebie kobieta lub jak ty to nazywasz "baba"? Człowieku wyjdź z tego forum bo już się Ciebie nie da czytać. Grasz na Galanie może od 2 miesięcy i uważasz się za wielkiego eksperta? Masz kase w rl kupujesz kase w tibii i robisz te durne addony, a później się podniecasz jak głupi bateryjką!

Dobrze powiedziane!! owned!!

Raziel kosiaz 04-02-2007 14:27

Heh wy wszystkich tu za bardzo besztacie.

DfJ 04-02-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1245106)
Heh wy wszystkich tu za bardzo besztacie.

Ja jeszcze nie zaczęłem nikogo besztać dobrze. Ten koleś myśli jak idiota, jak się imię kończy na "a" to już jest kobieta. Zakazać takim pisać na forum.

Poznanski Rycerz 04-02-2007 15:13

Sensacja

Wiecie co?

Nasz przyjaciel Aragorn ^^, odkryl wielka tajemnica

MARADONNA JEST KOBIETA!!

Wielka straTA dla meskiego futbolu, ale jakze wielki dzien dla kobiet... jedna z nich jest legenda pilki noznej.

Aragorn a Mercedes to kobieta czy mezczyzna? Prosze nie pisz - samochod.

Rybzor 04-02-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1245260)
Wiecie co?

MARADONNA JEST KOBIETA!!

Wielka straTA dla meskiego futbolu, ale jakze wielki dzien dla kobiet... jedna z nich jest legenda pilki noznej.

Maradona chyba.

A tutaj mamy przyklad pieknego mercedesa płci męskiej wg kogoś tam?
http://www.hot.jpg.pl/18747-Mercedes_Terrell

: D

aragorn uczciwy 04-02-2007 16:16

Cytuj:

Wiecie co?

MARADONNA JEST KOBIETA!!

A miriam to facet czy baba?8o

Cytuj:

Kuba to zdrobinienie, i jeden z niewielu wyjatkow^^

Gram na galanie od wrzesnia 2005 roku

Mam kase w rl, a jak ty nie masz to idz zbierac puszki, albo sie chwyc jakiejs roboty, chyba ze swiata poza tibia nie widzisz. Dla siebie nigdy kasy na allegro nie kupilem, nie oplacalo mi sie bo poczekam 2h i juz mam 3k...^^ Wbilem 44 mlvl na tych uhach, grajac samemu i bez oszustw i account sharingu, nie tak jak niektorzy...

PolishDrinker 04-02-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1245450)

Mam kase w rl, a jak ty nie masz to idz zbierac puszki, albo sie chwyc jakiejs roboty, chyba ze swiata poza tibia nie widzisz. Dla siebie nigdy kasy na allegro nie kupilem, nie oplacalo mi sie bo poczekam 2h i juz mam 3k...^^ Wbilem 44 mlvl na tych uhach, grajac samemu i bez oszustw i account sharingu, nie tak jak niektorzy...

i to co osiągnąłes robi Cie ekSZpertem? moze podejdziesz do analizatora i przedstawisz dokładniej sytuację na galanie. chętnie chciałbym posłuchać o niej oczami kilkulatka. moze i faktycznie zajmij sie zadaniami domowymi...

Adelaoo 04-02-2007 17:29

Cytuj:

To opowiedz nam historie galany panie hmm RPG?I ty jedna postacia grales od 2005 roku?

DfJ 04-02-2007 17:30

Cytuj:

Ale dla Ciebie wszystko co kończy się na "a" to kobieta.
Ja mam kase w rl i nie mówie, że ty nie masz, ale ja niekupuje kasy na allegro albo z rl.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14.