![]() |
|
www.pamiatki.za.pl radze psiac listy z tego co czytalem ale na emaile i tak na pewno odpisza takie kluby jak Arsenal lub ManU.
|
@up: Na tej stronce mail do Man Utd i FCB nie działa ;< Bu!
|
napisalbym cos do manyoo lub realu wiec jakbys ktos mial strone z tymi gotowcami to fajnie by bylo. ;d
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak będę mógł chodzić to sobie coś takiego wyślę do ACM, ale ja radzę pominąć to słówko "Free".
I tak nie odeślą... Cięcia kosztów, psia Gallianiego mać x.X Apropo Gallianiego i Berlusconiego. Kibice Milanu we Włoszech rozpisali petycję o sprzedanie Milanu, bo skoro nie chcą już finansować klubu, to 'wą'. Po części popieram. Milan potrzebuje zmian, i to jest wiadomo już od paru sezonów. Nie może być tak, że nasza gra opiera się na Pirlo, Kaka' i Seedorfie. Paru graczy MUSI odejść - Oddo, Favalli, Simic myślę, że Dida, który wyraźnie ma problemy (apropo, Dunga stwierdził, że gdy Dida jest w formie, jest numerem jeden na świecie...) i w ich miejsce trzeba ściągnąć porządnych graczy. Dodatkowo nie wiem, czy czas Ancelottiego na San Siro już nie minął. Może czas rozejrzeć się za kimś, kto wniesie coś świeżego w tą drużyne. Prawda jest taka, że jeżeli chce się być prezydentem klubu, który walczy o najwyższe lokaty, to trzeba liczyć się ze stratami i brakiem zysków. Jeżeli rodzina Berlusconi tego nie rozumie, to czas się rozstać. Ale... Berlusconi wyciągnął klub, który spadał z Serie A z bankructwa. Przez 22 lata Milan zdobył 26 trofeów - po 13 we Włoszech i arenie międzynarodowej. Cóż, Milan jest klubem, który nie zostawia legend... Ciężka sprawa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aż sie prosi, żeby zainwestować te rzekome 15 milionów w Boruca, jestem pewien, że milan nieźle by na tym wyszedł..
|
Nie ma takiej opcji, żeby Boruc przylazł do Milanu. Nie kcem i już.
|
1: Nieprawdopodobny mecz Nadala z Federem w finale Wimbledonu, na szczęscie wygral 6:4 6:4 6:7 6:7 9:7, zaczeli grac o 15 naszego czasu, skonczyli o 22 z przerwa na deszcz.
2: Milan moze odpisac(chociaz z ligi wloskiej najciezej cos dostac), ale tylko po liscie. Radze tak czy tak wysylac listy, nawet do Arsenalu. 3: Jutro manifestacja kibicow WKS-u na rynku, moze bede ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak dawno nic nie wygrali, że nie mają sezonowców : P.
Do ACM nawet nie zamierzałem słać maila. |
Cytuj:
|
Od LolnY'ego:
Cytuj:
[email protected] |
1: Manifestacja kibicow Slaska odniosla sukces mimo, ze bylo nas tylko nieco ponad 100 osob. Ale byli(bylismy) w TVP Wroclaw, Telewizji Dolnoslaskiej i glownym wydaniu Wiadomosci(!!!). Tekst Krasko: "Warszawa jest z wami, mysle, ze nawet Legia" xD
2: Jesli ktos wysyla maile do klubow to polecam(z innego forum): Ipswich Town, Tottenham, DC United, AZ Alkmaar. |
@up.
Gratulacje :-). Btw skoro jestes kibicem Slaska, mozesz mi cos powiedziec o Tomaszu Rudolfie? Jest przymierzany do Floty, zagral u nas dwa sparingi, ale nie widzialem go jeszcze w akcji, mozesz mi cos o nim powiedziec? |
|
By$iu: Nie za duzo ci powiem o nim. Wszak jestem abrdziej kibicem koszykarskiego Slaska, o nodze tez cos moge powiedziec, ale Rudolf gral w rezerwach Slaska cala runde wiosenna. Jednak wydaje mi sie, ze bedzie to wzmocnienie Floty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |
|