![]() |
Ja to na przyklad w realu jestem "ona", a na forum i w tibii oficjalnie jestem facetem jak by kto chciał wiedzieć :o
|
@ up
A to w takim razie logiczny wydaje mi się tok my¶lenia, że je¶li na forum i dajmy na to w Tibii jeste¶ "Paszczaq'iem" to w rl jeste¶ ładna :). |
Jest gdzie¶ lecz nie wiadomo gdzie
¦wiat, w którym ba¶ń ta dzieje się Malutki Pussy tam mieszka I Tobie serka z broszki da! Ten serek, który tu widzicie zowi± Wiejski! Wszyscy serek znaj± i szamaj±! Serka daje tu i tam Piczke pokazuj±c nam Dzi¶ spotka Was maleńka, zwinna szybka Pussy! Mała, ¶miała, rezolutna Pussy Nasza przyjaciółka Pussy Pussy (x3) Puuuuusyyy cóż nam wyskroooobieeeeesz dzi¶¶¶¶¶¶¶¶! |
omg, nawet najoryginalniejsze żarty z czasem męcz± -.-
|
Gader
Feb 20 2008, 08:53:25 CET Killed at Level 103 by Xertizo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak samo jak Exori Polack... Utevo res ina "Polack, Utevo res "polack. Musze wyslac moje propozycje CIPOM moze zaakceptuja, no i oczywiscie POLACK outfit... |
Cytuj:
to moze gader nowy temat zalozysz? zarty z obsidia? albo kabarecik gadera i jego ziomkow? niech sie taki talent nie marnuje! //sarkazm off pussy to juz nie jest ani troche smieszne, natti - mamy tu juz temat o spiewaniu i tam spiewaj a yaug i gader nie zartujcie bo juz mnie brzuch od smiechu boli, k? |
troche pawned :c
|
Cytuj:
|
piesek do budy
Widze ze macie niezla polewke z polakow , i smiejecie ze carlin sux
ab sux i all miasta sux , tylko ze jak ktos tam pekuje a to przypadkiem wasz znajomy to go ruszyc niewolno , ile mialem sytuacji takich , a wiec wy sami tworzycie ta atmoswere (niezwykle chujow± ))))) armia nobow poprzeplatana z noob charami goniacymy sie wokolo depo to wasza sprawa :D Druga sprawa , faktem jest ze poalcy lubia przeginać w niektorych sprawach , ale zdarzaja sie i szwedzi ktorzy nie sa wcale lepsi , latynosi nie znaja jezyka wiec pozostaja w cieniu. yagu miałłłłłłłłłł:D |
Piesku to strasznie smutne ;(;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie płacz Pies! Ja nakręcę filmik :D i mogę Cię bić :D
A ty Finer, brutalu! Nie strasz go bo się zwierzak naprawdę załamie X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sprobuj skompletowac np p-set czy k-set bez br translatora na jakims amerykanskim swiecie. polakom jeszcze daleko do br w tej dziedzinie :> |
no offence piesej ale emo tna sie bez przyczyny a krytykowanie ich ich cieszy ,pomyliles grupy spoleczne ;d
|
Cytuj:
|
Najebales sie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |