Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Corgar Frizz 22-12-2008 16:54

@Otakuma

Proponuje sojusz przeciwko Rayzie... ze mnie robi geja, a z ciebie pedofila... Może zrobimy z niego pedogejobearofila??

@Rayza, Otakuma, Grocix

A z SS co robimy?

Nipah!
Corgar Frizz

Serious Sam 22-12-2008 16:54

Może i Ameryki nie odkryłem, ale to też jest dobre : P

@
Dajcie spokój z tymi wojnami, kto jest gejem, albo kto nie, bo to się już nudne robi.

Otakuma 22-12-2008 17:03

@up
Jeśli już mnie wrabiacie, to przynajmniej nie w chłopców.(Rayza jeśli miałeś zamiar... to nie przywołuj po raz 98743419432146809432, mojer rozmowy z Vasu)

@Corgar
Hai!! Rayza to zło w czystej postaci. I to on jest gejopedobearem, czy też pedogejobearofila, a wrabia innych aby odciągnąć uwagę od siebie.

Corgar Frizz 22-12-2008 17:07

@ Otakuma
Dokładnie! Głodnemu chleb na myśli!

@===]============>

A teraz mały offtop:

Jest ktoś zainteresowany graniem w WoW'a? Narazie w ekipie jestem ja, Rayza, być moze Otakuma. Serwer jeszcze nie jest wybrany, na 100% jakiś z niskimi rate'mi. Wersja WoW'a 2.43
Jak co to grać zaczynamy jutro wieczorem. Jeśli ktoś jest zainteresowany pisać na gg (919691) to wszytko wytłumaczę.

Nipah!
Corgar Frizz

Argen 22-12-2008 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2388735)
@Argen
Choćby Seto no Hanayome, lub wspomniany przez Sama Lucky Star.

Seto było dla mnie po prostu hmm, cienkie. A humor LS do mnie nie za bardzo przemawia. Jam wybredny. Dalej?

@School days

BOŻE, WŁAŚNIE JESTEM PRZY 7 EP. WEŹCIE MNIE LUDZIE TRZYMAJCIE BO MAM OCHOTE MONITOR ROZ***WALIĆ JAK WIDZE TEGO JEBA**GO SKUR**ŁEGO PSEUDO ZBOCZUCHA.
To powyżej to dosyć wierny obraz moich odczuć. Rozerwałbym tego pajaca na strzępy ; p

Otakuma 22-12-2008 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2388849)
WEŹCIE MNIE LUDZIE TRZYMAJCIE BO MAM OCHOTE MONITOR ROZ***WALIĆ JAK WIDZE TEGO JEBA**GO SKUR**ŁEGO PSEUDO ZBOCZUCHA.

Nikt Ci nie karze oglądać do końca, zawsze możesz przerwać na tym 7 odcinku ;).

Cytuj:

Rozerwałbym tego pajaca na strzępy ; p

Jaki byłby twój motyw do działania?

Większość ludzi mówi: "zło trzeba tępić", "gdybym widział że ktoś jest w potrzebie, pomógłbym" jednak tak naprawdę niewielu zareaguje. Nie mówię tu o tobie, bo cię nie znam i nie wiem jakbyś postąpił, ale takie są realia.

Wszyscy(Sama nie wliczając) uważacie, to anime za beznadziejne, dlatego że główny bohater jest negatywny? Czy jak?(Tylko nie powtarzajcie historyjki o pozornym przesłaniu i tego że to anime jest płytkie, plz.)
Osobiście uważam, że całe anime nie było złe. Na pewno nie na tyle żeby wykrzykiwać jakieś slogany nienawiści i chęci morderstwa :P.

@down
Taa, pamiętam że razem ze mną broniłeś School Days'a, i sorki że Cię zaliczyłem do "wszystkich", już skorygowałem błąd.

Serious Sam 22-12-2008 19:08

Cytuj:

BOŻE, WŁAŚNIE JESTEM PRZY 7 EP. WEŹCIE MNIE LUDZIE TRZYMAJCIE BO MAM OCHOTE MONITOR ROZ***WALIĆ JAK WIDZE TEGO JEBA**GO SKUR**ŁEGO PSEUDO ZBOCZUCHA.
To powyżej to dosyć wierny obraz moich odczuć. Rozerwałbym tego pajaca na strzępy ; p

Ta, i takie emocje ma to anime wywoływać. Dużo przemyśleń także przyjdzie, po obejrzeniu.

Cytuj:

Wszyscy uważacie, to anime za beznadziejne, dlatego że główny bohater jest negatywny? Czy jak?(Tylko nie powtarzajcie historyjki o pozornym przesłaniu i tego że to anime jest płytkie, plz.)
Osobiście uważam, że całe anime nie było złe. Na pewno nie na tyle żeby wykrzykiwać jakieś slogany nienawiści i chęci morderstwa .
Ja nie uważam, że to anime jest beznadziejne. Uważam, że jest cudowne, jedno z najlepszych anime, jakie oglądałem. W temacie była już rozmowa o School Days i co wracamy? ==

Bordo 22-12-2008 20:31

To ja! :D

Więc tak. Obejrzałem sobie jakiś fragment z anime i nawet fajna sprawa, tylko nie starczyło mi czasu aby zobaczyć całe. I nie sądziłem, że rysunkowe dziewczyny potrafią być takie ładne ;) :D

Zbieram na bilet do Japonii, i zmieniam się w Japończyka. Już dzisiaj nawet sobie sushi kupiłem xD (serio) ^^

Argen 22-12-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2388933)
Nikt Ci nie karze oglądać do końca, zawsze możesz przerwać na tym 7 odcinku ;).

Jaki byłby twój motyw do działania?

Większość ludzi mówi: "zło trzeba tępić", "gdybym widział że ktoś jest w potrzebie, pomógłbym" jednak tak naprawdę niewielu zareaguje. Nie mówię tu o tobie, bo cię nie znam i nie wiem jakbyś postąpił, ale takie są realia.

Wszyscy(Sama nie wliczając) uważacie, to anime za beznadziejne, dlatego że główny bohater jest negatywny? Czy jak?(Tylko nie powtarzajcie historyjki o pozornym przesłaniu i tego że to anime jest płytkie, plz.)
Osobiście uważam, że całe anime nie było złe. Na pewno nie na tyle żeby wykrzykiwać jakieś slogany nienawiści i chęci morderstwa :P.

@down
Taa, pamiętam że razem ze mną broniłeś School Days'a, i sorki że Cię zaliczyłem do "wszystkich", już skorygowałem błąd.

Nie nie nie, nic z tych rzeczy. Obejrze to do końca, a anime nie nazwałem marnym, tylko silnie oddziaływującym na moje uczucia. Zresztą teraz trochę się wyjaśniło i nie oceniam bohatera AŻ tak negatywnie (chociaż i tak jest świnią).

Jaki byłby mój motyw do działania? Taki, że przez pozbycie się go miałbym drogę otwartą do tej długowłosej piękności (sory, wyleciało mi z głowy imię :<) Nie no, poprostu mi dziewczyny żal.

A pogrubionego fragmentu twojej wypowiedzi nie łapię. Jeśli chciałeś oskarżyć ludzi (lub mnie) o obojętność w takich sytuacjach to zapewne masz rację, ale zauważ, że życie nie wygląda jak anime. Na przykład, gdy ktoś jest smutny to nie siedzi ze spuszczoną głową w kącie klasy : d

A i jeszcze jedno, to nie beznadzieja tego anime zmusiła mnie do napisania 'sloganów nienawiści' a zachowanie gł. bohatera.

P.S.: Przy czytaniu tego jak i poprzedniego mojego posta radze wziąść pod uwagę, że co co pisze nie jest do końca na serio. JA pamiętam, że to 'tylko bajka'.

Serious Sam 22-12-2008 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bordo (Post 2389118)
Zbieram na bilet do Japonii, i zmieniam się w Japończyka. Już dzisiaj nawet sobie sushi kupiłem xD (serio) ^^

Bilet do Japonii kilka 3,4K w obie strony. Z tego co wiem, to każdy stąd chciałby wyjechać do Japonii ; ]

Koszyk 22-12-2008 21:05

Cytuj:

Więc tak. Obejrzałem sobie jakiś fragment z anime i nawet fajna sprawa, tylko nie starczyło mi czasu aby zobaczyć całe. I nie sądziłem, że rysunkowe dziewczyny potrafią być takie ładne ;) :D

Bluznisz... bluznisz... :P

Argen 22-12-2008 21:11

@Sam

Ja nie mam ochoty do Japonii. Wiem, że nie jest tam tak cudownie jak w mangach czy anime ; p No i z kilku osobistych powodów.

Rohas 22-12-2008 21:12

Cytuj:

Bilet do Japonii kilka 3,4K w obie strony
A wycieczka na 15 dni - 8-10k widziałem niedawno.
Cytuj:

Z tego co wiem, to każdy stąd chciałby wyjechać do Japonii ; ]
Nie. Ja bym wolał lecieć : d

*topic
[Nadrabianie Naruto Shippuuden w toku] Jak tak oglądam te odcinki, to dochodzę do wniosku, że z Naruto to się taki 'wyczesany kozak' zrobił. Nowa technika powah _/

Grocix 22-12-2008 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2389127)
A pogrubionego fragmentu twojej wypowiedzi nie łapię. Jeśli chciałeś oskarżyć ludzi (lub mnie) o obojętność w takich sytuacjach to zapewne masz rację, ale zauważ, że życie nie wygląda jak anime. Na przykład, gdy ktoś jest smutny to nie siedzi ze spuszczoną głową w kącie klasy : d

Otakuma siedzi!

@School Days @ Otakuma
W takim razie wymien mi co oprocz kreski (ktora, jest dobra, ale raczej dlatego, ze na taka jest teraz moda) jest w tej serii dobre?;)

Otakuma 22-12-2008 21:38

@Gro
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie : P.
Argumenty przedstawiałem już co najmniej 2x i nie będę ich przytaczał po raz 3(nie mam ochoty usłyszeć znowu tego samego). Chcesz je sobie przypomnieć? Cofnij sie xxx stron ;).

Grocix 22-12-2008 21:44

@Otakuma
Ja tez przytaczalem, tak jak Corgar i Gremlin ;)

Rayza 22-12-2008 21:55

damnnnnnn.....kto mnie przeklął ><,chyba sobie zwichnąłem kostke jak byłem na mieście >< ....auććć....
@otakuma (poprzednia strona)
tak szukam no i co z tego xD nie kryje tego xD!
tak jestem złem in pure form,come to the dark side!...my side!

@bordo
i jak? ja sobie dzis zjadłem "katsu curry set" w tokio-express dobre ^^

Otakuma 22-12-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2389274)
damnnnnnn.....kto mnie przeklął ><,chyba sobie zwichnąłem kostke jak byłem na mieście >< ....auććć....

Ja przeklinałem, nawet zrobiłem kilka laleczek voodoo, ale nie mogę ręczyć czy byłem jedynym przeklinającym : P.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2389274)
ja sobie dzis zjadłem "katsu curry set" w tokio-express dobre ^^

A mnie już od jakiegoś dłuższego czasu męczy ramen. Pewnie smakuje jak rosół, ale i tak bym chętnie spróbował. Niestety ten pociąg nie zatrzymuje się na stacji koło mnie ;(.

Nari 22-12-2008 22:06

Cytuj:

Ha ja już od dłuższego czasu planuje zjeśc japońskie żarcie, zbieram kasę na stos mang (w czym przeszkodziły mi święta...) i chciałbym miec własne drzewko sakura w ogrodzie ; P.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2389186)
@Sam

Ja nie mam ochoty do Japonii. Wiem, że nie jest tam tak cudownie jak w mangach czy anime ; p No i z kilku osobistych powodów.

Heretyk! Bluźnierca! Na stos!!!

Serious Sam 22-12-2008 22:08

900 zł do wydania w wakacje(może wcześniej) na mangi, przebije ktoś?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17.