![]() |
|
Nooo Antonio to pomyśl jakbyś pierwszy raz zabił 150 lvl, jak wrażenia? : )
|
wiadomo kto odchodzi z morgany ?
|
Nash Darkeyes, Rogstah Fearless, Vincenzo Capone, Missy Yvonne, Sliccery, Blafyn, Trixtara, Russel Inferno, Xerijo, Raistlin Firearrow.
Tyle co wiem. edit: You have offered your resignation. Thumedan has to accept the leadership. If you own or bid for a guildhall, it will be transferred to the new leader, too. |
@Tomek
No co tu dużo mówić, frag jak frag. Nie raz takich się zabijało po OTSach czy może nawet na RL tibii :) nic nadzwyczajnego |
Wiesz, co innego powie gracz doświadczony, a co innego osoba która robi to pierwszy raz : ) ale powiem Ci, że dedy flow cieszą xD
|
Cytuj:
http://img32.imageshack.us/img32/7117/etere.jpg (btw, jestem tam na 2 ventach, mówiłem żem spy :evul: ) |
Jak to spiewala Maryla Rodowicz..
"Prawdziwych zydow na Morganie juz nie ma..." [*] |
Będę tęsknił
|
papa morgano !: <
|
hahahaha ta żądza expienia :PPP czekać tylko teraz jak NS który wyrgał wojne bedzie się w*****ał że morgana im exp place bedzie zajmowała :P no i dzieki temu FaG wygra znowu na aurerze :D
|
Lord Sigr oraz Mell fearless tez :D
|
Kto by poszedł Aurea? Zbieram teaaam ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odezwał się Gonzo - przez masy szanowany i uznany expert we wszystkich dziedzinach ;)
Zawsze śmieszą mnie ludzie, którzy kiedy nie wiedzą co powiedzieć piszą o błędach :P WIesz w Twoim wieku przechodzi się taki dziwny okres w którym MUSISZ być w centrym, uważasz że wszystko to co mówisz jest najinteligentniejsze i najmądrzejsze. Że tylko Ty masz racje. Przecież jesteś taki świadomy co się dookoła Ciebie dzieje ;) Cóż ten wiek minie i będziesz się wstydziłtego co pisałeś :P |
|
Cytuj:
|
@up
Chyba kurwa nie lałeś :] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |
|