![]() |
|
Wiem jak roztrzygnąć kto z was jest lepszy :D:D Kto zrobi to:
1 zieloni konni spod tarczy węża 2 czerwoni konni spod tarczy gryfa 3 coś w stylu easterlingów i haradrimów z władcy pierścienia ( tacy łucznicy i włócznicy) 4 wielki słoń ze stanowiskiem dla łuczników na górze, 5 rycerz na latającym gryfie 6 duży bazyliszek 7 królowie z obydwu nacjii szybciej i ładniej ten wygrywa. MY WSZYSCY TO NA FORUM OCENIMY i zobaczy sie co z tego wyjdzie:D |
@up
Zamiast nabijac posty to ty je edytuj -.- Cytuj:
@down Masz racje xD |
@Up ja tam dałem reporta.Aha jeszcze jedno-chyba svargond a nie sarvgrod ;]
@Upx2 wy*******aj nabku plx! @Down jak widzę takich noobów,to przy nich hagi jest co najmniej spoko |
Nie chciałem was obrazić ale widzicie, teraz sie pogodziliście i działacie razem ( co prawda przeciwko mnie ;D ) Ale liczy się fakt:-)
Jestem trochę zaawansowanym nowym w fake'ach i może ktoś z was tutaj da mi jakieś rady... wiem że to nie to miejsce. |
Cytuj:
Dam ci rade nie rob paskowcow co dostaniesz 0.000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000000000000/10 Nieplagiatuj outof nie rob obrazkow w OTS ME(Open Tibia Server Map Editor) |
Cytuj:
http://img134.imageshack.us/img134/2963/dedypoibc8.png sorka za duble ale chcialem temat odsiwiezyc Cytuj:
|
Cytuj:
Hagi-MAgi lap ponawiam ..... dalem acha i hubkaa downie nie rotfluj tylko rob cokolwiek dziecie downa ... Hagi-MAgi ty tez nie rotfluj.. jak downy sie zachowujecie oduczcie sie pisac "lol" "rotfl" i tym podobne zje***wa... macie tu filmik ktory opowiada o was i o mnie http://www.youtube.com/watch?v=qzMhrBPSm5w wy to ten w zielonym |
taderek, jakos nie rozumiem co napisales. xd
hagyy, zdradzic mi skad ty bierzesz te zajebiste rzeczy bez kontorow? xD |
@Upx2 taderku wy*******aj...jak nauczysz się pisać,to możesz wrócić...
@Down Są to fake'i gdzie w jednym obrazku jest kilka scenek dzielonych na kwadraciki.Paskowce raczej nie mają fabuły,chodzi w nich o humor. |
Ej a co t sa paskowce?:baby::baby:
|
@Hagi
Rotfl. Obwódek już Bozia nie dała? |
Cytuj:
<<<<IRONIA -.->>>> Spi*******@up No wiesz spieszylem sie bo szedlem na miasto i niemialem czasu Cytuj:
X(X(X(X(X( Hubbka czytaj to... Ukryty tekst:
|
@Up miło xd co do taderka to mam do powiedzenia jeszcze jedno-ojciec go nie kocha,a w nocy go pająki jadą bo matka się brzydzi.
@Down oj tam nie czepiajmy się,bo są osoby które piszą o wiele gorzej rly @Downx2 [ironia mode]Łał zajebiste texty szacuneczek!!![/ironia mode] Moje texty przynajmniej są śmieszne(oczywiście dla ludzi o pojebanym humorze) a twoje są tak żałosne,że aż szkoda klawiatury by je komentować |
hubka czaisz to? on cie zaczyna LUBIEC xddd
'lubiejmy' zajebista ironie hagyyego, ktora ogranicza sie tylko do slowa 'lol'... coz za pech, nikt nie chce hagiemu wykonac zlecenia ;< @taderonoobek powiedz, ktory z tych tekstow jest wymyslony przez ciebie. twoja stara, boston massachusetts |
Cytuj:
Nikomu niepozwalam wyzywac moich rodzicow s*******aj noobie jebany Cytuj:
|
@Hagi-magi wyczyść sobie pw bo chciałem ci jedno wysłać ale masz zapchaną skrzynkę ;<
@Down to chyba oczywiste...że co najmniej kilka osób w tym topicu dostanie warny :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie pytaj. takich ludzi nikt nigdy nie zrozumie. jego intencje sa.. troszke inne xd
@edit warna dostalem ;< przepjaszam, atimcia... xd papa, koper. |
A pies Was robił. A jak dostane warna to pier****e to forum.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |
|