![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
@up
I nie kazde jest tak wybitnie glupie jak ty |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hrhr kupuje manasy na ankh pisze:60 manafluid.yes. i jakis 50ms we mnie morthura. Najz na Galanie nie da sie juz grac bo tak jak wiidac 50ms zabije 20lvla dla 3bp mfów....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
....
Aragorn masz bardzo wygorowane mniemanie o sobie.
Gadasz takie glupoty ze sie sluchac nie da. GOwno wiesz o galanie. Grasz swoim noobowatym charem, ktory da sie zrobic w ciagu 1 dnia. Podlizujesz sie wszystkim i piszesz glupoty jakich malo... |
Cytuj:
Do tego jest najmniejszym lvl który zrobił full warrior outfit można go nawet nazwać legendą:D :D :D |
Na początku było wszytko fajnie i pięknie gdyż Szwedzi chcieli rządzić światem np.Atnaz ,Xerizezo ,Jejihev i inna elita .I wszystko to doprowadzało do wojen.Pamiętam jak walczyliśmy przy bramie do miasta ab. Ale szwedzi znów byli lepsi .Nie wiem czy dobrze opowiadam ale możecie mnie poprawić.Moim autorytetem był pierwszy owner Zajebisty Ziom , Lady Słodziutka i reszta ludzi z Coo
|
Carlla ktos sie podszywa pod Ciebie czy o co chodzi ?:D
"Mam na imie Kinga, Komentujcie i oceniajcie mnie." http://www.hot.jpg.pl/17094-Elo_Elo |
Cytuj:
1. Moze 2. To se zatkaj uszy^^ 3. Moze i mało, ale nie gowno 4. Zrob w 1 dzien 29 lvla ED 44 mlvl 62 fishing full warrior outfit, bez kupowania kasy na allegro^^ 5. Tobie sie na pewno nie podlizuje, szkoda ze juz nie grasz na galanie^^ Cytuj:
^^ @Edit WKoncu jakis 150 lvl Polak na Galanie;] GYZY |
Cytuj:
Fajowa strona ;D |
...
@aragorn
Bez kupowania ... Kumpla bym poprosil zebym mi dragi pobloczyl i bym ten lvl szybko wbil... przezucil bym kase z chara 2. TO ze nie gram na galanie, zabrzmialo jak GROZBa, aaaa, jestem posrany nikogo nie znasz na galanie poza wielkich 40 lvl EKSPERTUF Laska - cycki moze i ma, ale ten ryj, jak to sie mowi flaga na twarz i za ojczyzne @Galana Konda konczy na gadaniu? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poznanski zgadzam się z tobą, tak samo jak i z Polish Drinkerem. Fajkowy czy jak Ci tam jest, 30 lvl na paccu przez 10h jest łatwo zrobić jeśli masz kolegów. Poznanski wypisał całą prawdę o tobie. Szkoda więcej dodawać. Apropo " Wydarzenia z Galany " Zazek- 160, Aylitha- 150. Gratki nie ma co. A te dwie Price listy na forum, jedna Toxo, a druga nie mam pojęcia kogo, są tak śmieszne, że aż mózg staje w poprzek. |
Nie czytalem price listy na forum ale patrzac na trade zabaczylem jaki to absurd
Cytuj:
|
...
@up trollu
Taki price list dla high lvl'a to prawie dar od Boga, w koncu rzadko wylatuje taki Dsm a dostawales za niego gorsze. Teraz huny sie beda zwracac ^^ KEEP IT UP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:46. |
|