![]() |
|
niewiem komu ty chcesz cos wcisnac, dobrze wiemy jak bylo;p nie bylo nawet zadnej mowy o skinach, a ta kolezanka co z wami/nimi gadala to pewnie byla moja stara. a i jak ja jestem ryzy, to sory ale nie mozesz mnie nazywac okularnikiem bo jesli jestes daltonista to prawdopodobnie tez nosisz pingle wiec FAILIK kolego
i mike czyli dardiuz byl moim dobrym ziomem za czasow rippera/diliveera. moze do kogos sie tam pucowalem na ripperze, na diliverze juz chyba nie a na daxie to 100% |
Cytuj:
14 marca skini z całej Polski wpadają do Poznania bojkotować koncert antify, wpadniesz z nimi ripper? |
to moze jednak wyjdziesz z nami na piwo ? :]
++ mowie serio ;) |
a znudzilo sie wkrecanie mondrych bajek o ripperze?
|
a ja to wam wszystkim proponuje skonczyc polemizacje na temat rl wygladu bo moge sie zalozyc ze polowa z was nie wyglada lepiej od niego, wiec ta awantura prowadzi do niczego :)
|
ej ziomy pierdole wasz fajt, nie ómiecie sie bawić
/\ up kiedy na te piwo? to wpadnę xd ofc w grę wchodzą tylko weekendy bo siem óczem ;\\\ @Phoenix ej dobra, ;s i tak jesteś hój;\ i jeszcze na podsumowanie wrzucę coś od siebie: wszyscy jesteście rozpaczliwie błagającymi o pomoc IMBECYLAMI co do poredy z tobom tesz bym poszedu na piwo i pimol sie ze mnom zgodzi ;\ dziękuję nie wypytuję;\ |
Cytuj:
@Adedin - kiedy chcesz ;; |
yhy oko sory ja nie mysle czesiek jest mondrzejszy odemnie
|
@KiepsonThiefson <3
Kiedy Do Murowanej Cegły wpadacie ? 8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no Ej ja moge wpasc do murowanej bo tam moje ziomki sa |
haha ale zarty ;d ripper niezaciekawie patrze ma ;d
|
Cytuj:
|
Siemka, podobno ja aka Sheriff Zelzius jestem supporterem bongo:|
|
gadasz ze mna na prv i biegasz po Carlin to suport-,-
|
a no tak;/ bo przeciez kazdy 45+ ms z Carlin to bongos musi byc;\ czyli jest resom sorki
edit; Residence: Ankrahmun zeby nie bylo x[ |
Cytuj:
|
Daję 10zł, że ta szmata ripper boci już new chara. Karolek 20zł, że nie od dziś
Ktoś podbija? |
30 ze pomaga mu Orion Luca
|
@up
30 @topic ladnie to tak konfidentowac jeden na drugiego, bongosy? ;D @edit byl szybszy 40 |
Może nawet shareuje Orion Luce, ze wzgledu na jego pro pvp..
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHHA Sam sie rozjebalem tekstem o pro pvp rippera hhahhhaHhahahahhahahah |
HAHAHAHAHAH RZARCIK???????????????
daje 50 ze ta szmata ripper dostal chara |
daje 2 banie ze ma kompleksy irl z powodu rudych wlosow, skinow i okularow, i kolejne 3 na to ze nie poda nicku
|
Cytuj:
Co do skinów.. Zresztą nieważne, Karolka poproscie to wam powie ;;; |
karolku prosze powiedz
|
Cytuj:
|
mozemy sie ustawic i porozmawiac na tematy kompleksow :]
|
Karolek prosimy!!! Ja z Bananqiem !!!! PLSSSS:confused::confused::confused::confused:
Karolek!:cup::cup: |
Cytuj:
/singet bananeq |
asliki! asliki!! lirzom karolka! asliki! -,- X(X(X(:baby::baby::baby:X(X(8o8o8o:cup::cup::cup:
ej Pimol wpadniesz dzisiaj do mnie ;\?:confused: |
Lynxhorn 85 - 34 lvl by awindis + alda kara ded = bongo team huje!
ten wbil 45 to juz kozaczy ;/ |
Cytuj:
i wogole ja nie aslik tylko plisiam Karolka o story ebaout a nie-,- lololol:evul::evul: |
psycholog?????
|
Cytuj:
|
aff wnuczków zapomniałes
|
My time is over here, goodbye... Lordnazgul
karolek cos ciezko wam idzie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|