![]() |
|
Cytuj:
ja na twoim miejscu bym niepokazywal ze mam 10 lat, bo to juz lekka porazka... gratuluje ci i spier****j najlepiej :> |
@kost
problemy z tobą zaczęły się jak zabiłeś mojego rl za free wciągnąłeś w to pare osób wypłaciliście sie a ty oni spoko spoko a ty nadal swoje i tak całe nicmpajneliscie bo niechciałem z palczków ściągać ... Ja ci dupe lizalem, jeśli chodzi o ten pacc ?? Kpisz jak mogłem ci lizać dupe jak ty nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl ^^. a kto tego pacc zaltwil ;]?? Dobrze ze ty nie byles kozazk ale widzisz jak na tym wyszles ;] tyle odemnie |
cato idz zrob minetke okularnikowi non maxowi co na oczy nie widzi przez ten komputer
|
up
Pawelosso co ty k***a masz do Nona i Cato?
kiedyś tu chociaż ktoś po dodaniu ssow "gz" pisał a teraz??:confused: |
klotnie klotnie i jeszcze raz klotnie :D nie bd tego commentowal bo sie cos wiekszego rozpeta :p
Vartis gz adv :D blu robka rox :pp dawajcie sski a nei sie klocicie :D http://i217.photobucket.com/albums/c...odem-1-1-1.jpg bez offa :D |
@ Kłutnie....
Jak chcecie się kłucić to zróbcie sobie konferencje na gg, tlen etc... nie wiem co tam macie... To jest Topic do zdjęc... ~Anu |
Cytuj:
Non to byl moj best rl ale mnie keyloggiem probowal hacknac nawet sie przyznal z non maxa mam ss ;] noto nie moja wina dalem ss vuco i go kickneli a ze ten po mojej mamie jezdzil a cato mu pomagal to bede po nich jezdzic do ciebie nic nie mam spoko ziom jestes cya |
@vartis
pawelosso ma 9 lat, igonre sory pawelosso już taki się urodziłem nnaprawde niechce się z tobą wyzywać ;) tylko nie wiem co ty mi tu z non maxem wyskakujesz? ;/ jeśli chodzi ci o to że nastraszyłeś nona i się wypłacił to nie jest moja sprawa i możesz mi wierzyć że jakby mi o tym wspomniał to by nie zapłacił ;) a może on nawet nie płacił nie wiem... naucz się że ludzi się nie ocenia po wyglądzie zakazana mordo... nikt nie wie jak wyglądasz a kozaczysz ;) ziomek koniec nie odpisze już na żaden twój post chyba że nagle zacznies coś znaczyć na tym świecie wtedy cię dojade ;) nie pisałem tu z pół roku ale teraz mam troche czasu więc zaczne ;) nie zalezy mi na opini nikogo popisze tu troche bo zamierzam powoli kończyć ;) edit no tak tak te twoje ssy, ahh ile razy to słyszałem ;) wex no zapodaj pare namnie albo całą galerie |
Cytuj:
niestety nom mam 9 lat czyli non max tez ma 9 lat ale on straszy ze jak przyjade do polski to jego koledzy mi najebia aubsahushasuhasu noto nie wiem kto tu miesza tibie z rl life ;] |
;p : DDD nic nic
|
kto mowil ze mam bana?:)
15:42 Druid Philip [125]: Witamy. 15:43 You see yourself. You are an elder druid. You are Awaken of the Insomniacs (Sir Killer Krazy). Ban byl pomylka cipa ;) Date Description Days Start End May 03 2008 Compensation for unjustified banishment 1 Jun 24 2008 Jun 25 2008 ^nawet pacc oddali Xd |
czekamy aż stasko napisze że liczy się fakt
uahuahauhaa |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
@ Vartis
Gz gogo 100 @ Cato Mejkaj ten ots bo @ powalczyc A tu quest z ziomkiem http://img233.imageshack.us/img233/8240/uo0124eo9.jpg http://img233.imageshack.us/img233/8...f94a8c9ffc.jpg |
@Moria
Niezly hack Your depot contains 700 items. xD edit @pawellosso&Mitina Wy*******ac stad! NIE GRASZ NIE PISZ EASY! |
Niezniszczalny widze ze masz duzo do gadania o.O
Gralem pewnie dluzej na danerze niz ty, jesli wogole grales, bo masz celesta napisane i na emeryturze wiec wynika z tego, ze takze niegrasz, wiec piszesz to sam do siebie-czyli jestes bardzo madry...<ironia> =) i zawsze moge grac wiec m***a i odpier*** sie odemnie @Fathit niewiem czy ty czytac nie umiesz czy cos ale przeczytaj jeszcze raz post pawelossa a pozniej swoj i pomysl =)), a non max to byl/jest noobem bo straszyl low lvl dedem zawsze =) i zapewne tez bym padl od niego na low lvlu gdyby nie moj ziomek Draker :> (ale to bylo dawnoo temu) |
Cytuj:
Oj dziweczko pierw pomysl co piszesz bo ja tu gram to nie pisz ze nie gram ,,l,, ty s*******aj na celeste to thread only danera jak cie w przedszkolu czytac nienauczyli. |
Pawellosso
wiecej wiem o tobie niz ci sie zdaje, jestes kozak w gebie. jesli masz tyle lat co podaja to po huj tu sie w*******asz nie nauczyli cie ze dzieci glosu nie maja? btw. w ktoryms poscie napisales ze komus tam mama kupila chara na allegro. I KTO TO MOWI!!! sam kupywales alphanda na allegro i kurwa co teraz powiesz jak sie wytlumaczysz?!?!? jestes najbardziej zalosnym dzieckiem jakie kiedykolwiek widzialem ZAL! idz stad w pizdu. moze i gram na danerze ale chce byc anonimowy i co zabronisz mi? Co zabijesz mnie? Buahahahahahah zAl |
Cytuj:
|
@up
@Joe
huj wie skąd ty sie własnie tu wziołeś a jedziesz innych którzy grają tu długo i z łaski swojej wy*******aj a nie kurwa kozakujesz na forum a co do tego Alphanda to on nie kupił na allegro tylko sie wymienił na tibi i huja wiesz a sie mądrzysz |
HAHAHAHAHAHHAHA O KURWA JAKI KOZAK!!
pokaz swoja fotke czy taki koks jestes? no dawaj cwaniaczku z mila checia bym sie z toba zmierzyl ale z gruntu rzeczy dzieci nie bije pozatym widac ze jestes bardzo inteligentny ze kazdego posta cytujesz Grtz |
@oko
ja tu jestem po to zeby do kazdego sie przy*******ac. i sie odpierdol odemnie jesli trzeba bedzie to bede z ludzi wyciagal wszystkie brudy na tym forum a o niektorych wiem duzo nawet bardzo duzo! a wiec shut up |
@joe
shut up to możesz powiedzieć do swojego kolegi a nie do mnie :)
|
Pawelesso czy jak ci tam zapraszam Kostrzyn Wlkp :)
Jeśli macie zamiar sie kłóciĆ to jest od tego gg, tlen czy inne gówna nie zaśmiecajcie forum :) Sry za offtop |
@oczko
100% agree z chęcią cię przywitamy w koninie;););););) CYA |
tak to ja...
@down
krzywy ryju wstaw swoja fotke a nie po starych jezdzisz dziwko nie dorobiona twoja stara zarabia ci na chleb pod latarnia 2 groszy za 1 frajera |
@up
to twoja stara? czy mi sie wydaje? |
@pawełek
ale masz jędrny brzuszek :D:D:D:D:D:D
|
:o
ale waleń z ciebie huhuhu :p
Edit : na huj na starych najeżdżasz pokaż swoją fotke gumowcu jebany |
rl foto
No wyskakiwać ze swoimi rl foteczkami.Ja dam jutro bo chwilowo nie mam przez co wrzucić.;)
|
|
ja tez dam spokojnie przyjdzie na to pora.
tak samo jak przyjdzie pora na kazdego skurwysyna pawelosso i'm waiting for you zapraszam gdansk jesli wrocisz do kraju jesli ci na to odwaga pozwoli buhahaa albo starzy raczej |
@up
Ja bym na jego miejscu nie wracał.Bo powiedz mi jaki człowiek by wyjeżdżał z Holandii??B)B)B)
|
hggfhfghfghfgh
|
-.^
ja to co najlepsze w Holandii mam kiedy chce w Polsce B) chyba nie zaprzeczysz co nie Trion ? :P
|
@up
no w sumie ja bym nie wyjezdzal. ale zwazajac na jego wiek to on zapewne nie wie jeszcze ocb :baby::baby::baby::baby: |
Oczywiście dzisiaj miałem okazję ale nie chciało mi się iść;(;(;(;(
|
Cytuj:
Ty Stary Ze Az Taki Rozjebany Odbyt Masz To niewiedzialem Sry Ze Tu pisze...8o |
o kurwa sami pakerzy a ja bidny schorowany .... ;/
@kost dawaj nick komu ja tak dupe liże/lizalem ? cioto jebana wiemy że jestes z murzyńskiej wioski i masz kompleksy aff nakręcam temat ? ;d pewnie że tak ja mam fuuun a wy zaraz ustawki bedziecie robic ;) uhauah sie kurwa nadajecie ;] ktoś to tam pisał że Roro i Emef mają coś do Astu to i my, yhy moze i tak ale już nie raz Roro i Emef nam pomogli i my im więc stfu. Orszak i chuj wam w łeb możecie sobie gadać ! pozdro teraz wiem że moge liczyć na tych co sa w gildi jesli nie to tylko z mojej winy ... kurwa jeszcze pojechałem na hale... deszcz pada, zmokłem... hali niema bo ktoś tam bedzie pisał mature w poniedziałek czy nie iwem kiedy tam... HAIL MATURZYśCI !!~~!!~~!! A PAWELOOSSSSSOOOO DAJ NICK JAK TU GRASZ CHCIAłEM POGADAC X( HSAUHSAHAHA |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |
|