Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

eisscheriann 09-07-2008 17:50

Cytuj:

Piłkarz reprezentacji Białorusi, zawodnik londyńskiego Arsenalu, Aleksandr Hleb przechodzi do FC Barcelona. Kluby uzgodniły już warunki finansowe transferu, Hleb w czwartek przyleci do Barcelony, gdzie przejdzie testy medyczne.
]:->

cóż, mam nadzieje że Barca odbije sobie niepowodzenia z zeszłego sezonu :>

Yoh Asakura 09-07-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eisscheriann (Post 2170011)

Parę tygodni temu Arsenal też już niby uzgodnił warunki transferu, ale Adebayora do Milanu. I co ? Nic z tego nie wyszło. A nawet jeśli Hleb odejdzie, płakać po nim nie będę. Bo mam już dość 666 podań Arsenalu dookoła pola karnego, bo Białorusin boi się strzelić na bramkę i podaje dalej.

Faytah 09-07-2008 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eisscheriann (Post 2170011)

czy ja wiem czy jedno wzmocnienie moze na tyle diametralnie zmienic gre zespolu ze bedzie swiecic sukcesy hmm

Xendriel 09-07-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2170191)
czy ja wiem czy jedno wzmocnienie moze na tyle diametralnie zmienic gre zespolu ze bedzie swiecic sukcesy hmm

Jakie jedno wzmocnienie? Jak dotąd Barca jest jednym z najaktywniejszych klubów na rynku transferowym. A gra zespołu na pewno się zmieni, w końcu jest nowy trener. Pozostaje tylko pytanie: Czy zmieni się na lepsze?
Co do Hleba to tak jak napisał Yoh, to nie jest potwierdzona informacja. A moim zdaniem to Hleb jest dobry, lecz wolałbym Silve.

Faytah 09-07-2008 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2170464)
Jakie jedno wzmocnienie? Jak dotąd Barca jest jednym z najaktywniejszych klubów na rynku transferowym. A gra zespołu na pewno się zmieni, w końcu jest nowy trener. Pozostaje tylko pytanie: Czy zmieni się na lepsze?
Co do Hleba to tak jak napisał Yoh, to nie jest potwierdzona informacja. A moim zdaniem to Hleb jest dobry, lecz wolałbym Silve.

To chyba cos przespalem,bo poza Hlebem jaki dobry gracz tam doszedl w ostatnim czasie,ktory by potrafil zmienic obraz gry wystarczajaco aby "odbic niepowodzenia z zeszlego sezonu"?

Yoh Asakura 09-07-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2170554)
To chyba cos przespalem,bo poza Hlebem jaki dobry gracz tam doszedl w ostatnim czasie,ktory by potrafil zmienic obraz gry wystarczajaco aby "odbic niepowodzenia z zeszlego sezonu"?

Pojedynczo żaden tego nie zrobi, ale razem - i owszem. Rozumiesz ?

Faytah 10-07-2008 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2170579)
Pojedynczo żaden tego nie zrobi, ale razem - i owszem. Rozumiesz ?

Zawsze lubialem jak ktos mi odpowiadal pytaniami.Piszac poprzednie posty mialem na wzgledzie to iz moim zdaniem Barcelona nie wzmocnila sie wystarczajaco by sobie "cos odbic" w przyszlym sezonie.

Yoh Asakura 10-07-2008 02:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2170970)
Zawsze lubialem jak ktos mi odpowiadal pytaniami.Piszac poprzednie posty mialem na wzgledzie to iz moim zdaniem Barcelona nie wzmocnila sie wystarczajaco by sobie "cos odbic" w przyszlym sezonie.

Pożyjemy, zobaczymy. Imho wzmocnienia niezłe. Ale nikogo więcej kupować nie powinni, bo co za dużo, to nie zdrowo.

Killuminati 10-07-2008 13:10

Oglądał ktoś siatkówke? :-p

Brazylia 2:3 Serbia

Brazylia po 2 pierwszych setach prowadziła 2:0, później 3 sety dla Serbów.

Poprostu masakra :-o

Jak przegrać wygrany mecz? Takie rzeczy to tylko w erze!

Arfyd 10-07-2008 13:12

@Up

Taa. Starovic ( Dobrze napisałem? ) rox. Kończył wszystko.

Yoh Asakura 11-07-2008 13:13

http://i10.photobucket.com/albums/a1...sri_samir2.jpg

http://i10.photobucket.com/albums/a1...sri_samir3.jpg
Rychło w czas :)

Killuminati 11-07-2008 14:08

Ten S. Nasri śmieszny z twarzy jest xD

eisscheriann 11-07-2008 14:21

wygląda na 15-16 lat, ale potencjał ma, to trzeba przyznać ;)

Articuno 11-07-2008 15:15

http://slask.polskikosz.pl/index.php...ll&NewsID=1399 nawet Jerzy Szmajdzinski z nami xd

eisscheriann 11-07-2008 15:43

to miłe ale i tak go nie lubie xd

Thomisson 11-07-2008 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eisscheriann (Post 2173617)
wygląda na 15-16 lat, ale potencjał ma, to trzeba przyznać ;)

Pasuje do reszty dzieci z Arsenalu :P

Xendriel 11-07-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2174186)
Pasuje do reszty dzieci z Arsenalu :P

Nie mam nic do Nasriego ani Arsenalu, nawet podoba mi się ich styl gry, ale te twoje komentarze coś w sobie mają;)

Co do tematu to Carlos Queiroz został nowym selekcjonerem Portugalii. To ten gość co był asystentem Fergusona i miał nie udaną przygodę z Realem. A jak jestem już przy Realu to chciałbym, żeby wreszcie kupili tego Ronaldo. Przynajmniej byłby spokój, a i walka o najlepszą prawą stronę w lidze byłaby bardzo ciekawa. Alves i Messi vs. Ramos i Ronaldo:p

Bols 12-07-2008 14:03

ta, ronaldo. ale czemu nikt nie mowi ze real kupil van der vaarta?
swoja droga, fajna pomoc.
robben-van der vaart-sneijder-ronaldo

Articuno 12-07-2008 15:33

Cos niesamowitego... Jorge Andrade wrocil pare dni temu do treningu po kontuzji ktora odniosl we wrzesniu 2007 a tu bach! kolejna kontuzja, tym razem kolana i za pewne znow robrat z pilka na kilka miesiecy a byc moze na zawsze(rozwaza zakonczenie kariery w wieku 30 lat...). Ale ma pecha, ja j***e!!! No i automatycznie traci na tym Juventus, mial tworzyc srodek obrony z Chiellinim, teraz zastapi go Mellberg albo Legrottaglie albo Knezevic(o zgrozo).
A i wg szefow Juve, Christian Poulsen jest lepszym zawodnikiem od Xabiego Alonso...

Xendriel 12-07-2008 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols (Post 2175256)
ta, ronaldo. ale czemu nikt nie mowi ze real kupil van der vaarta?
swoja droga, fajna pomoc.
robben-van der vaart-sneijder-ronaldo

R.Drenthe, A.Robben, Guti, M.Diarra, W.Snejider, F.Gago, De La Red, Robinho, Granero i może dojdą Van der Vaart, Ronaldo...lol z tego można zrobić drugą jedenastkę.
Nie uważasz, że będzie przesyt w pomocy i niektórzy piłkarze nie będą chcieli pogodzić się z byciem rezerwowym, co może zaowocować konfliktami??? Na szczęście to nie mój problem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44.