![]() |
|
Cytuj:
cóż, mam nadzieje że Barca odbije sobie niepowodzenia z zeszłego sezonu :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Hleba to tak jak napisał Yoh, to nie jest potwierdzona informacja. A moim zdaniem to Hleb jest dobry, lecz wolałbym Silve. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oglądał ktoś siatkówke? :-p
Brazylia 2:3 Serbia Brazylia po 2 pierwszych setach prowadziła 2:0, później 3 sety dla Serbów. Poprostu masakra :-o Jak przegrać wygrany mecz? Takie rzeczy to tylko w erze! |
@Up
Taa. Starovic ( Dobrze napisałem? ) rox. Kończył wszystko. |
|
Ten S. Nasri śmieszny z twarzy jest xD
|
wygląda na 15-16 lat, ale potencjał ma, to trzeba przyznać ;)
|
http://slask.polskikosz.pl/index.php...ll&NewsID=1399 nawet Jerzy Szmajdzinski z nami xd
|
to miłe ale i tak go nie lubie xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu to Carlos Queiroz został nowym selekcjonerem Portugalii. To ten gość co był asystentem Fergusona i miał nie udaną przygodę z Realem. A jak jestem już przy Realu to chciałbym, żeby wreszcie kupili tego Ronaldo. Przynajmniej byłby spokój, a i walka o najlepszą prawą stronę w lidze byłaby bardzo ciekawa. Alves i Messi vs. Ramos i Ronaldo:p |
ta, ronaldo. ale czemu nikt nie mowi ze real kupil van der vaarta?
swoja droga, fajna pomoc. robben-van der vaart-sneijder-ronaldo |
Cos niesamowitego... Jorge Andrade wrocil pare dni temu do treningu po kontuzji ktora odniosl we wrzesniu 2007 a tu bach! kolejna kontuzja, tym razem kolana i za pewne znow robrat z pilka na kilka miesiecy a byc moze na zawsze(rozwaza zakonczenie kariery w wieku 30 lat...). Ale ma pecha, ja j***e!!! No i automatycznie traci na tym Juventus, mial tworzyc srodek obrony z Chiellinim, teraz zastapi go Mellberg albo Legrottaglie albo Knezevic(o zgrozo).
A i wg szefow Juve, Christian Poulsen jest lepszym zawodnikiem od Xabiego Alonso... |
Cytuj:
Nie uważasz, że będzie przesyt w pomocy i niektórzy piłkarze nie będą chcieli pogodzić się z byciem rezerwowym, co może zaowocować konfliktami??? Na szczęście to nie mój problem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44. |
|