![]() |
|
ale wy macie najebane w tych glowach, nawet nie wiecie jaka beka na vencie jest z tych waszych teorii
|
Wy na tym Vencie byście ogarnęli lepiej jakąś strategię a nie ciągle się kłócicie albo "macie beke".
@down :< Idę się wypłakać do kąta.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale on ma morde:D:D
|
tą nebulańską kurwę matka bije kablem od neostrady i mu psyche zepsuła
trudno ; / |
Nie robi mnie to jak ymy wygląda, zresztą mam to w dupie, a co do gadania o emo - powiedz mi "suchy" ( kto Ci dal taką ksywke lol ) kto to jest emo ;)
|
Ogladajac filmy na youtube natrafilem na : http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=4
Mi sie to bardziej podoba od dzieci neo ktore ktos zapodal kilka stron wczesniej... |
Cytuj:
|
bo emo to brudasy i pojebance co sie podcinaja ... jak to wygląda wogole chlopak o wygladze billa:o:o z tokio srotel
|
Cytuj:
Btw. to foto co ma saptus w avatarze czy to foto w Photobuckecie Qel? @down Ja wiem kto to jest emo, tylko skoro Ymy gada na niego, że jest emo, a tak naprawde nie wie KIM jest emo ;) Zresztą nudna jest ta dyskusja ;s |
Cytuj:
|
gz akcja na 55ed =)
|
Nowa wojna WRA z "Triada" przez luring :p... ??
Feb 19 2008, 19:59:09 CET Died at Level 278 by a giant spider ... Tego wszystkiego dowiecie sie w kolejnych postach. Prosto z Carlin komentował dla was Juzek~ 8o |
Dzięki chłopaki.. Tak mi się smutno zrobiło, że się pociąłem.. znów x/ W dodatku nie mam sznurówek bo mi starsza zabrała, żebym sie nie powiesił..
Dobra skończcie rozmawiać na tematy, o których nie macie zielonego pojęcia. Wracając do Furory, kiedy była ostatnia akcja Inshon z main charów.? oO |
Cytuj:
|
To jest ta wojna nowa czy nie ?
|
Ubili sachiste i to chyba koniec.... Burn tez padl...
|
Imaaargaaaaam na glebie Xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |
|