![]() |
|
Cytuj:
Dziwne stwierdzenie, w prawdzie nie realne ale nie bede rozwijal tego tematu bo jak znam zycie to beda szly same bzdury. Tak po za tym jaki serwer byscie mi proponowali?? Na jakis przeszla wieksza ekipa?? xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Vale na Saphirze ;) Ale nie expia, tylko padaja a przeciwny team nie chce wziasc war mode bo w dupe dostaja z warkiem. |
gyrby na kyrze ? chyba nie jego klimaty ;d
na olympe idz a czmu na elysi nie chcesz grac ?? |
chyba woli pvp. Idz na saphire jak nie masz czasu expic tak to chociaz czasem sie pobawic mozesz
|
SHANLOTH92:
Czemu 10kk?? Nie wiem jeszcze czy zostac na elysi czy nie. Narazie rozwazam kazda opcje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
~zdr. |
wątpię żeby komuś takiemu jak Bax, z taką przeszłością w tibii, było szkoda chara :baby: :D
|
no wusmie bax to maszyna expa jakby chcial w 2 miechy by zrobil 2 grybego ;D
|
Cytuj:
~pozdro! |
Cytuj:
|
Postac stracic czy jak ktokolwiek to ktos nazwie to zadna strata jak sie chce grac to sie zrobi nowa :P
Dlatego czy padne 1 raz czy 100 razy czy deleted to jeden pies ale ze swoim honorem. EUPHORY: Nie mowilem ze nie mam czasu obecnie. Wczesniej nie mialem. Grzes: Napisz mi esa na polski numer z msn, bo cos mi sie zjeb... |
Cytuj:
a przynajmniej tak bylo wczesniej, nie wiem co tam sie teraz dzieje na elysii sie raczej nic nie dzieje i watpie zeby jakas wojna miala nastapic bo jedyni, ktorzy jakos stawiali opor noctum, przeniesli chary |
elysia zawsze byla serverem szwedzkim zawsze polacy dostawali w pizde i to sie nie zmieni chyba ze wri sie znudzi bocenie, pozatym jak wiadomo ulepszono wykrywanie botow i bany nie znikaja wiec mam nadzieje ze jak naszybciej dostana warny albo zmienia server bo wojny zadnej nie ma i dlugo nie bedzie... pewnie ci co beda chcieli walczyc zmienia server
|
Zostaw Grybego na elysi a jak masz czas na pg to zrob chara na innym servie i tam graj sobie ;] a tutaj nikt ci nic nie zrobi z charem.
|
W sumie tez jakies rozwiazanie.
Odnosnie czasu to moge miec duzo, a nie koniecznie, to wszystko zalezy odemnie :P Ps. Orientuje sie ktos czy zmienili regulamin odnosnie dawania postow z 1 lvl?? |
Cytuj:
tylko sie pochwal potem jaki :evul: ~zdr |
w sumie grac w tibie to tez jakies rozwiazanie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |
|