![]() |
|
@shorty
ty i twoje pomsyly:D |
|
Jak moradin dostanie przepustke i mu powiem ze holu wbil 160 lev to mi nie uwierzy :))
|
Gadalem z nim z miesiac temu, powiedzialem zeby zgadl jaki lvl. On ze gdzies z 80, a ja nie bo 140 xD tez byl w szoku
|
Mam problem ze skilowaniem skiluje na monku ktorego bija 2 wolfy mnie też biją 2 trafiam można powiedzieć za każdym razem i np przez 10h Skile mi lecą a przez drugie 2h skile nie ulegają zmianie.Zmieniali coś po upie ??.Lub jakby ktoś wiedział co jest grane to proszę o pomoc :)
|
@up
to raczej nie możliwe :] no chyba że jak wbiłeś skilla to długi leci dłużej ( niemiłośiernie ... ) no to tak, ale na zdrowy rozum to nie możliwe :] pozdro |
@max
Widocznie h... wiesz bo jak Skilam na blackd lecą skile a kur.. po pewnym czasie z 10h skiluję się i nic i wtedy ustawiam od nowa bota i skile znowu lecą wiec MAx nie opowiadaj że nie możliwe bo wszystko zawsze jest możliwe :)
|
Gandrumix
Jan 15 2009, 22:09:04 CET Killed at Level 83 by Gess Akar and by Kalor Tald Czas Polaków na tym serverze dobiega końca : ( |
I co myślisz że jesteś zajebisty ?jak był czas na wojnie to nie pokazywałeś się tylko teraz na*******asz te polskie dzieci zastanów się zacznij klepać ludzi na war a nie nie winnych... ;)
|
Cytuj:
|
chodzi mi o czas zjebanych Polaków, którzy tylko w życiu potrafią płacić, żeby tylko grać : (
|
@Kalorek
haha, ubiles jakiegos jednego nooba i juz "czas polakow dobiega konca":cup: |
Bo zaden inny z pza nie wychodzi :P
|
dokładnie, zresztą Duriel, możesz sprawdzić :P
idź expić < : |
@Up
niestety nie gram < : |
kalor wytep odemnie pione sevara to dziecko ma strasznie dlugi jezyk 8o
@edit ej no jebne xDDDD If you pay your name will be published in this thread All members of EOL should be respected this persons. NOTE: Whoever wants to pay; the payments will only be recieved by Yksan and Vicorf List of people who have paid: Moradin Miedziobrody Lotrux Storm Knight'Light Ty? Fighter ktory byl 10x po kazdej stronie? To ten czlowiek z "zajebistym" pvp, placi? XD ____________ |
Pione duzo szczeka biegajac po piramidach ; ) Mowilem ze nie pogra i dotrzymalem slowa.
|
Holu to idiota jednym słowem Dupolizacz.... Patrzeć jak zaraz solar znowu zapłaci Holu i Solar wy sie powinniście zgrać:-)Do lizania dupy lepszym <:)):)
|
Cytuj:
To spójrz ile ludzi z DH w Eol :OOO. |
Cytuj:
bo to jest tzw. bezmózgowiec nie mowie zeby solar cos tam mial w glowie ale przynajmniej wie do czego sluzy mózg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |
|