Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

AxeVice 19-11-2009 18:16

Ktos z Flow idzie na Kyre ?

Gimli From Kazz 19-11-2009 19:18

Gonzo nie zrozumiałeś bo nie wiesz jak jest na aurerze i dlaczego czarni tam przeszli ;) czyli pewnie na morganie też jestes od bardzo niedawna ;)

I widzisz po raz kolejny pominołeś sedno mojej wypowiedzi... ;)

Gonzo 19-11-2009 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz (Post 2690727)
Gonzo nie zrozumiałeś bo nie wiesz jak jest na aurerze i dlaczego czarni tam przeszli ;) czyli pewnie na morganie też jestes od bardzo niedawna ;)

I widzisz po raz kolejny pominołeś sedno mojej wypowiedzi... ;)

Ale błędy zauważyłem, patrz pan.

Gimli From Kazz 19-11-2009 23:13

To się nazywa szukanie dziury w całym chociasz Tobie może się wydawać inaczej xD
Z logicznego punktu widzenia, jeżeli w całej swojej odpowiedzi czepiasz się tylko i wyłącznie do błędów a nie jak już pisałem do sedna mojej wypowiedzi, oznacza to tylko i wyłącznie że w beznadziejny sposób chcesz sprowadzić dyskusje na inny tor ponieważ nie posiadasz argumentów do dyskusi na ten właściwy temat ;)

No dalej jakie błędy teraz zrobiłem ? xDD

Gonzo 19-11-2009 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz (Post 2690894)
To się nazywa szukanie dziury w całym chociasz Tobie może się wydawać inaczej xD

Owszem, to się nazywa szukanie dziury w całym.

Cytuj:

Z logicznego punktu widzenia,

Logika u Ciebie leży, turla się po podłodze i kwiczy.

Cytuj:

jeżeli w całej swojej odpowiedzi czepiasz się tylko i wyłącznie do błędów a nie jak już pisałem do sedna mojej wypowiedzi, oznacza to tylko i wyłącznie że w beznadziejny sposób chcesz sprowadzić dyskusje na inny tor ponieważ nie posiadasz argumentów do dyskusi na ten właściwy temat ;)

Raz - ta rozmowa nie ma tematu, jak dla mnie dalej jest to nic nie znaczący bełkot. ;)
Dwa - Powinieneś pracować w policji przy profilach psychologicznych przestępców, nadajesz się.
Trzy - masz całkowitą racje! :)

Cytuj:

No dalej jakie błędy teraz zrobiłem ? xDD

Gratuluje, prawie brak błędów. 4+ do dzienniczka, 5 nie dostaniesz bo znalazłem błąd w pierwszym zdaniu ("chociasz"), aczkolwiek nie musisz przychodzić do szkoły z rodzicami.

Gimli From Kazz 20-11-2009 00:06

aczkolwiek nie chodze już do szkoły ;)

W takim razie słucham: argument że ligika leży ? ;))

a no i jeszcze zarzuć mi co w tym jest bełkotem ? ;)

dla ułatwienia

NS- szwedzi którzy wygrali na aurei
FAG- Polacy którzy niestety przegrali (w tym ja xD)

Gonzo 20-11-2009 00:16

Nosebleed Section i Fighting Alliance Group, znam tamten serwer jeszcze z dawnych czasów, dawnego RoM i dawnego FAG, pamiętam nawet dzień jak Fast'molt dostał delete, nie musisz mi objaśniać.

Przyznałem się, masz racje, ja nie mam racji. I tyle, nie chce mi się rozmawiać. ;)

Canabis 20-11-2009 00:20

@Gonzo
Cytuj:

Dwa - Powinieneś pracować w policji przy profilach psychologicznych przestępców, nadajesz się.

Znawca sie znalazl jak bys mial starego z Policji, ktory sprawdza codziennie czy poszedles spac :baby:

Gonzo 20-11-2009 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2690937)
@Gonzo

Znawca sie znalazl jak bys mial starego z Policji, ktory sprawdza codziennie czy poszedles spac :baby:

Oglądałem Kojaka kiedyś, no to raczej, że jestem znawcą, nie?

Canabis 20-11-2009 00:33

Nie. Mi sie dalej wydaje ze masz starego z Policji i sie z ciebie śmieja w piaskownicy.

Gonzo 20-11-2009 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2690945)
Nie. Mi sie dalej wydaje ze masz starego z Policji i sie z ciebie śmieja w piaskownicy.

Tu mnie masz. ;(

A teraz wszyscy razem, hip hip jp na 100 %!

Tenszinkan 20-11-2009 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2690953)
Tu mnie masz. ;(

A teraz wszyscy razem, hip hip jp na 100 %!

A ty co sie przyjebales do hip hopu ? Nie zwalaj tego ze jestes lajza i kazdy cie tu cisnie na hip hop jp na 100% i inne chujostwo. Kazdy slucha to co lubi, moze nie kazdy lubi miec kolczyki w penisie, nie myc wlosow i w*******ac koty na surowo (nie chce urazic nikogo, to tylko sie tyczy tego pajaca)

Gonzo 20-11-2009 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2691034)
A ty co sie przyjebales do hip hopu ? Nie zwalaj tego ze jestes lajza i kazdy cie tu cisnie na hip hop jp na 100% i inne chujostwo. Kazdy slucha to co lubi, moze nie kazdy lubi miec kolczyki w penisie, nie myc wlosow i w*******ac koty na surowo (nie chce urazic nikogo, to tylko sie tyczy tego pajaca)

Firmę nazywasz hiphopem? Bo dla mnie jest do pop robiony dla mas.

Tenszinkan 20-11-2009 13:00

A czy ja nazwalem to co robi Firma rapem albo napisalem gdziekolwiek ze tego slucham ? Nie wszystko mi sie podoba, poza tym slcuham tyle samo rapu polskiego co i zagranicznego. ( nie tylko rapu zreszta bo i dancehall, reggae i reggaeton, ale mniejsza z tym). W*****a mnie tylko podejscie takich ludzi jak ty, posluchal wiesniakow z Firmy, i mysli ze on madry a reszta glupia. Zreszta teraz jest taka moda na rocka w szkolach i w ogole, rock jest taki Co000l teraz, mimo ze sam chodze do LO, panuje takie przekonanie ze ci co sluchaja rocka itp to jest szlachetna mlodziez, a ci co rapu to idioci. Chlopak z gitara byl by dla mnie para =*****8888 I chuj wszyscy rockowcy amerykanska mlodziez normalnie z nowoczesnych komedii o dojrzewaniu.. (z calym szacunkiem dla tych co sluchaja tego od zawsze, pisze tu o zajawkach typu 5 znajomych nagle gitary zakupilo...i sa rockowcy i chuj...)

Z drugiej strony jak Peja na*******a wszystko na moj koszt wiecie co z nim zrobic to nie ma sie co dziwic. Ale muze i tak nagrywa niezla.

Posluchaj sobie Kasta squad - peryferie, a nie firmami rzucasz, to jest prawdziwy rap i klasyka zreszta.

Canabis 20-11-2009 13:08

@Gonzo
Dla mnie Firma to jest Rap. A dla ciebie hip hopem jest Verba i Norbi.

A tak prostujac twoje zacofanie, HIP HOP to kultura na ktora sklada sie RAPowanie... BeatBox, Graffiti itp.

PS.
Tak koncza frajerzy. B)

@Boorek
Dobra nie pier... bo sam masz gitare. xDDD

Gonzo 20-11-2009 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2691050)
A czy ja nazwalem to co robi Firma rapem albo napisalem gdziekolwiek ze tego slucham ? Nie wszystko mi sie podoba, poza tym slcuham tyle samo rapu polskiego co i zagranicznego. ( nie tylko rapu zreszta bo i dancehall, reggae i reggaeton, ale mniejsza z tym). W*****a mnie tylko podejscie takich ludzi jak ty, posluchal wiesniakow z Firmy, i mysli ze on madry a reszta glupia. Zreszta teraz jest taka moda na rocka w szkolach i w ogole, rock jest taki Co000l teraz, mimo ze sam chodze do LO, panuje takie przekonanie ze ci co sluchaja rocka itp to jest szlachetna mlodziez, a ci co rapu to idioci. Chlopak z gitara byl by dla mnie para =*****8888 I chuj wszyscy rockowcy amerykanska mlodziez normalnie z nowoczesnych komedii o dojrzewaniu.. (z calym szacunkiem dla tych co sluchaja tego od zawsze, pisze tu o zajawkach typu 5 znajomych nagle gitary zakupilo...i sa rockowcy i chuj...)

To ty chyba na prawdę nie znasz mojego podejścia, w*****ają mnie ludzie co gówno o mnie wiedzą (i z resztą, nie tylko o mnie - co po prostu gówno wiedzą) a piszą.

Należę do grupy osób które w wieku 5 lat zaczęły słuchać zespołów typu RHCP, Led Zeppelin, Metallica, The Offspring, Rage Against The Machine, głównie pomiędzy rockiem punkiem i metalem. A z Tobą w kwestii lansrockmenów się zgadzam.

Cytuj:

Posluchaj sobie Kasta squad - peryferie, a nie firmami rzucasz, to jest prawdziwy rap i klasyka zreszta.

Widzę, że nie zrozumiałeś mojego posta, z resztą nie pierwszy raz. Zakładałem, że o taki Toksong, kompletne bezmózgowie tego słucha. A i nie tylko Kasta - DJ 600V, Wzgórze Ya-Pa 3, Grammatik, stara Molesta Ewenement, starsze kawałki Warszafskiego Deszczu, Paktofonika... W hiphopie nie siedzę tak bardzo, raczej rock/reggae, ale te zespoły to był dla mnie prawdziwy hip-hop. Aktualnie prawdziwy hip-hop nie powstaje, chyba, że gdzieś w podziemiach, zanim ludzie polecą na kasę. Dla mnie Firma i to całe JP to jest tylko kolejny powód do śmiechu.

Cytuj:

Z drugiej strony jak Peja na*******a wszystko na moj koszt wiecie co z nim zrobic to nie ma sie co dziwic. Ale muze i tak nagrywa niezla.

Peja dla mnie jest śmieszny, jebie od niego komercją jak od Tedego, ale Tede przynajmniej się z tym nie kryje.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2691052)
@Gonzo
Dla mnie Firma to jest Rap. A dla ciebie hip hopem jest Verba i Norbi.

Skoro wiesz co jest dla mnie hip-hopem to spoko!

Cytuj:

A tak prostujac twoje zacofanie, HIP HOP to kultura na ktora sklada sie RAPowanie... BeatBox, Graffiti itp.

Moje zacofanie? Ja o tym wiem bardzo dobrze. Dodatkowo ignorancie, hip-hop też jest rodzajem muzyki.

Kakej92 20-11-2009 14:18

Cytuj:

Tak na Twoje zacofanie, Hip-Hop to też muzyka :)

Antonioo 20-11-2009 14:23

A jednak mi też się wydaje, że HH to kultura :]

Gonzo 20-11-2009 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2691085)
A jednak mi też się wydaje, że HH to kultura :]

Z wikipedii:

Hip-hop – ruch kulturowy i gatunek muzyczny powstały w Nowym Jorku w Stanach Zjednoczonych we wczesnych latach 70. XX wieku, zainicjowany przez Afroamerykanów i Latynosów[1][2]. Od momentu powstania w nowojorskiej dzielnicy Bronx hip-hop rozprzestrzenił się na całym świecie[3].

Dodatkowo:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Podgatunki_hip-hopu

A teraz wy*******aj.

J.Rabbit 20-11-2009 15:51

Cytuj:

Swoja droga jakich wykonanwcow zagranicznego hh sluchasz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19.