![]() |
|
Potrzebuje wizerunki 4 bogów. Bóg Śmierci, Stworzenia, Natury i sprawiedliwości
|
Cytuj:
@down czego? co ja zrobiłem? |
nie dostaniesz....
|
Proszę po raz kolejny:
-Addon mage z nakładką. (Ten kapelusz.) -Dedy potworów z PoI. |
@3up
po prostu prawdopodobnie chcesz zrobić fake z Anime(naruto),a nikt nie chce tego oglądać....wiec jeśli już tak chcesz to musisz sam sobie je zrobić jak niektórzy,lub poszukać w temacie |
@up
Nie chce po prostu wkleić go do podpisu i zrobić mu rasengana nie można? P.S. ja fabule potrafię sam wymyślić :D |
@Up omg to też bardzo oryginalny pomysł jak na to wpadłeś? ssiesz >.<
@Down oby nie :d |
@up
Pewnie po moich podpisach. Bo juz nie pierwszy raz mam w podpisie Nruto fake ;p A on nie umie nic wymyslec i zrzyna. No ale coz, pewnie nikt mu tego Naruta nie zrobi... @topic X-Zero dzieki za terror birda. Teraz potrzebuje pilnie Gargoyle! Z dwoch stron (nie wymagam chodzenia). Z gory wielkie dzieki. ;) |
Potrzebuję taki miecz. Może być inny, ale byleby pasował jakoś do elfa (ten wg. mnie pasuje :P)
@edit: Albo obojętnie jaki miecz, byle ładny xP @down: Dzięki. |
@Avios
Przypominam o wilkołaku^^ @X-Zero Nie wiem czy on pasuje do elfa, ale łap: http://img147.imageshack.us/img147/5263/jk2im7.png @Topic Ponawiam zamówienie na wilka(strona nr 220, post #4390) |
@UP ładny mieczyk ;)
Jakby ktoś umiał to kolesia z mojego avatarka ;) tylko 4 pozycje... (Wiem że trudne ale jak wam sie nudzi to zróbcie proszę ;)) |
|
czy jest mozliwe zeby ktos mi przerobil screena? =)
|
Proszę po raz kolejny:
-Addon mage z nakładką. (Ten kapelusz.) -Dedy potworów z PoI. Bozia mi nie dała. Może wy? |
Czy mogę prosić o [MONSTER]Brutus Bloodbeard[/MONSTER] wystarczy z przodu i z tyłu bo muszę coś z niego wyciąć.
|
@Szufi
Wielkie dzięki ale jeszcze prośba -Czerwony -Żeby miał te futerko z tyłu hełmu -Trochę większe naramienniki - I żeby miał "zaarmorowane" ręce - I nie było tych dziur w toporach Wiem że się czepiam szczegółów... Wiem że jestem upierdliwy... Wiem że proszę o wiele ale jest dla mnie bardzo ważny! |
|
@Kogucik302
Na podstawie kapeluszy Logo-90 zrobiłem nakładki. Ułożone są w takiej samej kolejności jak białe wersje. http://img237.imageshack.us/img237/6243/magefa1.png |
Nie, no ludzie! Niech wam bozia w dzieciach wynagrodzi!
Proszę jeszcze o: -Dedy potworów z PoI. |
Cytuj:
Nadal potrzebuje itemy z sarvgrod @down Taa zrobilem ale o co chodzi z obwodkami ?? bo niewiem |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57. |
|