![]() |
|
x D
|
Cytuj:
:D Ale som roks! WAKA ALE TY MOZESZ WPASC DO MNIE NAD STAW!!! Chyba ze chces wojne ^^ |
Moze to smieszne ale ja otwieram bp'ki i okienka rozmowy po odpaleniu cama i cam zawsze dziala xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mynda tam nie było a mwall to masz 15 sekund. Team niby w krótszym czasie dotarł do bossa? Może byście tak zakończyli ten bezsensowny temat?
|
Płaczcie bo Jer~ zabił pixela innym pixelom ;\
A ja oglądnołem filmik. I według mnie Jeru nie masz czego żałować ; ) Nie ma że boli. Oni nie dali rady to wy ubiliście i jazda ;D Uroki non-pvp ;\ ale na pvp i tak by wam chuja zrobili XD Gz ubicia ; ) |
Cytuj:
moze nie tyle nie daliby rady co Jeras ich wyprzedzil (przynajmniej z tego co tu wyczytalem bo nie ogladalem cama) ale reszta 100% signed ;d - nie ma ze boli! hah moj ulubiony tekst xD |
@up
Może i ich ścignoł ale oni stali w sealu i czekali na kogos Oo No a nie ma że boli to takie uniwersalne XD |
czemu na punishu nie ujebaliscie tego ciula 230 ek? :| 2 m walle i tylko by plakac mogl ;x
|
Bo Globster jest w jednej gildi z Xaferem? i po co mieli by sie ubijac z jednej gildi...
|
Dobra skończcie.
I używajcie języka polskiego , a nie ala tibia (analfabetyzm) |
|
Zal.br Dziwki
|
Cytuj:
Haha Karo by tylko ubijał xd |
Cytuj:
sposob jest prosty: Main -> Advanced -> Disable Backpack Labels i po klopocie |
jak i rowniez
Main - Advanced - Show Green Text ale po co sie meczyc , mnie by to jebalo czy inni wiedza ze mam bota czy nie, nawet jesli bym bocil 24/7 albo tylko zbieral gp/obliczal expa |
Co sie z domkiem stalo? ;//
HAHAHAHHAA |
chcieliście wojnę? mały pokaz możliwości, w sumie to nic, ale chyba już ja przegraliście?
loot z "choch" dla ciekawskich http://img17.imageshack.us/img17/2141/chochhf5.jpg "pozdro znajomości" ? Niee, pozdro Napster ;) to nie koniec, to początek ;d |
@Up
i co Ci to dało? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |
|