![]() |
|
Huxy - Killed by veranor and antnael xD Kurde Łucznik Kuba tez by wpadl ale w pore sie zoorientowal :/
Hahaha najlepszy byl ten surindel czy jakos tak ;] Przykozaczyl skulem podszedl nie minela sekunda i ded :PP Antarian :* Good work ;] :/ Ali'emu zabraklo pradu w namiocie :( |
Musze sie wyzalic, bylem taki mily ,a pan polioxa sie brzydko do mnie zwracał :(
Spotkala go za to sroga kara :| |
ma ktos filmik ?:
|
/care
polioxa to moj noob char tylko |
2-1 plus czopy i nup char vifarna no moze byc xddd
huxy idzie do przodu nie powiem |
Zastanawiam sie nad zmianą świata dlatego chciałbym zapytać o kilka rzeczy, a mianowicie:
-jakie są ceny itemów z poi i anni? -czy są jakieś wojny i czy dużo PA od rządzącej gildii -i chyba najważniejsze czy warto zaczynać tu grę? |
Cytuj:
Są wojny, jedna za drugą, a PA takie, że lepiej nie gadać! pzdr |
Nie no Rasta trochę przesadzasz =p
Słuchaj Leon~ PA jest duże, wojna między rządzącymi gildiami trwa, ale jeżeli szukasz serwera na którym "coś" się dzieję to dobrze trafiłeś. No i jeżeli będziesz przyzwoicie wolno expił, nie "wchodził" w bliższe znajomości z ludźmi z Arc albo DD, to przez jakiś czas będziesz miał względny spokój. |
Tu jest PA? hahahahahahdusahduahdauhdasuahds
Ludzie Iridia, jako serv pvp jest jednym z najbardziej przyjażnych serverów tego typu. Idzie sobie na shapire. Tam niejaki Nobztrakt doskonale uoaoczni wam co ten dwu literowy skrót oznacza. Idzicie na Titanie, tam nikt nie ma prawa 100lv wbić bez pozwolenia. Naprawde, Iridia jest w porządku. Jeśli grasz uczciwie i nikogo za plecami zabijać nie pożądasz, bdziesz grał spokojnie... /Bartek PS: Miłej gry |
Cytuj:
|
Cytuj:
no i w końcu zrozum, że ani nie jesteś śmieszny, ani 'dojrzały' gadając takie pierdoły... I nie mów mi, że jestem asslicker, bo nie miałbym po co |
Cytuj:
|
A jakie są ceny za sotfy i itemki z anni?
|
Cytuj:
|
nasz drogi neztas fanclub postanowil zagrac nieczysto i ztrapowali mnie wolajac kolegow a sami dopiero sie zalogowali jak juz nie mialem jak uciec a mialo nie byc supportetow...
Feb 14 2008, 14:27:15 CET Killed at Level 67 by Polioxa jak wiadomo nie mozna tego zostawic wiecpostanowilem pokazac o niebo lepszego skila niz oni i poszlem noobkiem zabic soseny druida xD Termo'Bulbilator Feb 14 2008, 15:45:56 CET Killed at Level 47 by a demon skeleton of Urus Mac'Laga chopcy chopcy nigdy nie dotkniecie nieba ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gruhard- Nie wiem jak mam przemowic do tego orzeszka ktorego chodujesz w glowie. Ale sprobuje w najprostrzy i jak najbardziej zrozumialy dla takich osob jak ty :"Spie@#laj Kur@#$%wa"
A Jesli jest ktos madrzejszy co ci moze to wytlumaczyc to powiem ci ze: 1 Mi to ze jestem taki jak mowisz piszesz tylko ty... a tobie cale forum 2 Czemu asslikujesz i po co? masz za darmo swoja ulubiona czekolade. kthxbye :cup: |
Cytuj:
|
plz nie wie morze kturys jak zrobic sobie obrazek pod nickiem??//
gdzie nalerzy kliknonc? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |
|