![]() |
|
Total bezsens....
Po co wklejac screny jak i tak je usuniecie? linki? linki to do filmików mozna, druga tibia.de sie robi? Zamiast robic konkursow i dawac pacce za darmo kupili byscie jakis nowy server/czy tam forum nowe czy czego potrzebujecie, potem sie dziwicie ze ludzie maja pretensje Zacznijcie wklejac screny wielkosci [ ] i ludzie beda powiekszali lupą w paincie, tak bedzie jeszcze wygodniej >.> |
orokoshi gratz levelika moze mnieprzegonisz :cup:
|
@Do M(ł)odków- może lepiej wogóle usunąć to forum?- bo po co ma być bez ss'ów "gadu-gadu-gadanek" zastanówcie się nad tym, ale moim zdaniem przegieliście i postanowiłem już nigdy nie kupić u was PACC- nie ma sensu jesli ta część pieniędzy idzie w "błoto". Było najlepszym forum(może przesadzam), a teraz stało się "Śmierdzącym gównem"
Odrazu widać jak popularność tej strony spadła, przecież kto będzie oglądał forum bez ss'ów. Sami psujecie swoje forum i reputacje. Chcecie poczuć się "górą", a spadacie na sam dół. Większość postanowiła niewklejać tu rzadnych ss'ów i dobrze. Będę tu zaglądał co jakiś czas czy coś się zmieniło czy nie. Pozdro dla nie wklejających tu ss'ów!.:cup: Cya in game. |
Modkowie
Nie przesadzacie troche? Jest tyle tematow nieuzywanych, do ktorych nikt nie zaglada, moze wystarczy je poprostu usunac a nie czepiac sie ludzi ktorzy na bierzaca wklejaja sski? To dzieki nim wogole tutaj ktos zaglada. Pomyslcie nad tym. P.S Sam nie zamierzam narazie wklejac tu nic bo moim zdaniem nie ma sensu... :(
|
Cytuj:
www.żal.pl Inaczej sie tej glupoty nie da skomentować. |
Krooxy, popieram. Przesada co do forum ....
|
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon. Powód: delete(to temat do zdjęć a nei do gadu-gadu-gadanek)
nei?co to znaczy? kogo oni daja za moderatorow:o |
Mi sie wydaje ze to jest temat "zdjecia" a nie "linki do zdjec"
a pozatym czemu nie doczepiliscie sie innego dzialu tylko celesta ?? |
I co zaraz pewnie usuniecie te posty? A moze wlepicie bana i bedziecie myśleć, że macie nas, użytkownikow z głowy? Otóż nie! Bo dzieki nam to forum i strona wogóle istnieje, bez nas by NIC nie było. A teraz chcecie nam zabronić wklejać zdjęcia, może niedłógo linki do filmów i zrobicie limit dlugości postów do kilku znaków? Jeżeli spojrzymy na to co wy robicie możemy się tego spodziewać. Jeżeli bedzięcie robić tak dalej i używac swoją ''wyższość'' nad nami to wieeeele stracicie bo nikt nie bedzie odwiedzał tej strony i pisał na forum. Możnaby jeszcze wiele na ten temat pisać jednak dam wam jeszcze jedna radę. Zamiast organizowac konkurs i dawać na nagrodę pacca to robicie bład. Przez 3 miechy jedna osoba sie pobawi i to wszystko, a gdybyście przeznaczyli kase na lepszy serw, forum ,powiekszenie ramu itp. to byłoby o wiele lepiej bo wszyscy by na tym skożystali! ....Nie spodziewajcie sie odemnie zdjęć.
Arro. |
Rypie sie strona czesto to jeszcze forum je**** zal
|
@ Ten srednio rozgarniety co wymyslil usuwanie postow.
Forum chyba jest od rozmow? Nie? To moze osobne tematy dla tych z Celesty co chca: -wklejac zdjecia z adv -wklejac zdjecia z lootem -wklejac zdjecia z mlvl -wklejac zdjecia z dedami -komentowac zdjecia z adv -komentowac zdjecia z lootem -komentowac zdjecia z mlvl -komentowac zdjecia z dedami -pozdrawiac mamy,tatow,babcie i ciotki -gratulowac innym 10 nowych tamatow "o Celescie" i w koncu bedzie porzadek, co nie modki?^^ Brawo dla tego łba co to wymyslil. ~Rydz |
:)
a tutaj coś odemnie z wczorajszego dnia .
[img]http://platton*********/UO0536.jpg[/img] |
Hmm.. CZy wogle nas ktoś poslucha? Wątpie.. Pewnie zostaliśmy olani przez modkow ale i tak napisze to co mysle.
Tak jak większosc wole żeby 10 zł czy tam ile idzie z pacc zostało przeznaczone na nowe forum lub serw. Bo jak robicie te swoje ~~Konkursiki~~ to skorzysta z nich 1 osoba gora 2! Tak jak mówił arro moglibyśmy skorzystać wszyscy. Mam Nadzieje ze otworzycie oczy i zrobicie z tym cos , bo nikt was nie będzie odwiedzac i strona PRZEPADNIE!! Jak juz widzicie powoli rozpada sie dział zdjęcia , potem będa filmy , mailand az dojdzie do ostatniego działu co zwiąrze się z zamknięciem forum.. Mniej osób bedzie juz kupywac u was pacc. Może wtedy przejrzycie na oczy. Mam nadzieje że szybko zrozumiecie to co my użytkownicy chcemy wam przekazac , mimo ze jesteśmy zwykłymi użytkownikami. Wasza Kamcia ;] |
|
Cytuj:
No to kupcie do cholery nowy serw -.- A nie robicie te swoje konkursiki! |
Cytuj:
@ Tibia.pl ...one big flame! I przyłącze się do reszty, to był głupi pomysł...Raynold mówił, że łatwiej umieścić link itd. a nie pomyśleliście może, że nie każdemu chce się bawić w krojenie screenow?I powtórze się, druga tibia.de... (Thristen nie xeruj wypowiedzi:p) |
I tak powstalo powstanie :P BUNT BUNT!! Za niepodlegle forum onli celesta!!
~~idiot~~:P |
Hehe all moje ssy wywalone....??? tHx and byE;] (who cares???)
@topic gz all advow i lootów (oby nie było ich za dużo,bo wtedy bye bye:P) |
Taaa a wy myslicie ze to all takie proste ? To niech ktos zrobi wlasnego fansite... A i z tego co wiem to Raynold nic nie wskóra jest only MODEM czyli na tibia.pl tylko pilnuje porzadku, jest w stanie tylko podsunac sugestie dla admina (MatKusa o ile sie nie myle) bo to admin ustawia all, wyglad strony, emotikony, regulamin, itd. Mozecie zawsze isc na tibia.org.pl nikt was nie trzyma, ja wole tibia.pl, tylko jedna rzecz wlasciwie przestroga dla cheaterow (Lady Tigerka i spółka) SS'ów tam nie dacie GM Xadam oglada forum, mimo iz wedlug was ss to zaden dowod niejeden tam juz dostal bana.
|
A tu cos ode mnie / sem nowy na forum :)
http://i42.photobucket.com/albums/e3...z25/UO0004.jpg ..........:::::::::::Luc@s:::::::::::::........... .... ...........::::::::See you in Tibia:::::::::...........B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:01. |
|